![]() |
Raspad lige? - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Raspad lige? (/showthread.php?tid=757) |
Raspad lige? - Casual - 06-01-2005 Postoji neka prica o fuziji dva kluba,o Proleteru i B.Dvoru,jer gazda Dvora ima vec duze vreme zelju da kupi zrenjaninski klub,pa da se menja ime kluba u Banat Nivada,ali to su za sada samo glasine,nista zvanicno nije saopsteno. Inace,treba naglasiti da su ove dve uprave na krv i noz,ali Proleter ispada u 3. ligu i nece imati gde,ovo ce im biti zadnja varijanta,ako bas bude moralo. Raspad lige? - Mikelandjelo - 06-01-2005 Quote:Inace umesto Radnickog JP u PRvuoj ligi ostaje BORAC CACAK!!!! E tek sad ništa ne razumem! Ovo je haos... Raspad lige? - COFI - 06-01-2005 Evo ovako: 1)Banatski dvor ce MORATI da igra u Zrenjaninu jer njihov stadion neispunjava uslove i ta stvar je VEC GOTOVA!!!(Ovo je po meni jako vazno iz vec navedenih razloga) 2)Sto se tice te fuzije to sada nije u igri,jednostavno ovi nemaju gde da igraju pa ce igrati na najblizem stadionu koji ispunjava uslove. 3)Zeleznik i Radnicki(nb) se GASE a UMESTO njih BORAC © ostaje u Prvoj ligi,a 4.na tabeli u drugoj ligi takodje ulazi u Prvu ligu(ranije je bilo prav tri kluba ali zbog gasenja ovih klubova promenili su)! Raspad lige? - Johnny Blaze - 06-01-2005 Kako god, 4 BG kluba ispadaju, 1 samo ulazi, to mi se jako svidja. To ce donijeti malo zanimljivosti i raznovrsnosti ovom propalom prvenstvu. Raspad lige? - Maj 25 - 06-01-2005 Quote:3)Zeleznik i Radnicki(nb) se GASE a UMESTO njih BORAC © ostaje u Prvoj ligi,a 4.na tabeli u drugoj ligi takodje ulazi u Prvu ligu(ranije je bilo prav tri kluba ali zbog gasenja ovih klubova promenili su)! To su samo puka nagadjanja novinara. Ja bi najsrecniji bio kad bi se oba kluba ugasila, ali to je prosto nemoguce jer se Bulic nece tako lako odreci 2 svoja kluba i stadiona, pogotovo onog u Zelezniku. Ova 2 kluba ce se skoro sigurno pretopiti u 1, a ako se to ne desi jedan od njih (Zeleznik) ide u nizi rang takmichenja. Raspad lige? - Northern - 06-01-2005 Quote:Kako god, 4 BG kluba ispadaju, 1 samo ulazi, to mi se jako svidja. Па ако буде овако као што је COFI-B.B.R.S. причао, значи улази 4 екипе из Серије Б, а тренутно је Апатин на ток позицији и само 2 бода бежи Бежанији а остало ако се неварам 5 кола до краја, тако да знамо који вољени клуб улази у Серију А. :bes Raspad lige? - COFI - 06-02-2005 Ono sto mozda jesu "puka" nagadjanja jeste ovo za Borac i ovo 4. mesto(po meni najrealnija resenja) ali to da se ova dva kluba sigurno gase(narucito Zeleznik) je istina.E sad Radnicki sem Bulica finansira i Jugopetrol medjutim kako sam ja cuo(nije provereno) Bulic ih finansira 70%.Mozda se desi da(kako kaze Maj) da se to spoji u jedan klub ali bi jako tesko opstali jern nebi imali kesa.Evo sta je Bulic rekao ![]() Vlasnik ovogodišnjeg osvajača kupa SCG ekipe Železnika i sufinansijer novobeogradskog Radničkog svoju odluku saopštio je čelnicima nacionalnog saveza, koji su hitno održali sastanak prenosi Sportski Žurnal. Medjutim, na dvočasovnom sastanku (Stojković, Terzić,Janković i Bulić) nije ništa odlučeno. Isti izvor navodi da bi u utorak moglo mnogo toga da bude jasnije, posle novih susreta čelnika FSS i FSSCG ali i konsultacija sa predstavnicima UEFA u Nionu: "Odlazim iz fudbala posle jedne decenije. Zadovoljan sam jer je Železnik osvojio kup . Da nije bilo tog kupa uzalud bih potrošio 10 godina. Uložio sam ogromna sredstva, klub je bunar bez dna. Raspad lige? - Johnny Blaze - 06-02-2005 Quote:Istina.Johnny Blaze Wrote:Kako god, 4 BG kluba ispadaju, 1 samo ulazi, to mi se jako svidja. Ali u tom slucaju su opet 2 BG kluba manje..... sto je dobro Raspad lige? - hooligaNS - 06-02-2005 Quote:Delije Zvecan Decko je genije!!! Pogledajte datum kad je ovo napisano i datum kad je Bulic doneo odluku?! (forum: Severna tribina - topik: Kup je prodat?) Obratite paznju da se spominje da je Bulic iznenada doneo odluku da se povuce i da je hitno sazvan U.O. Zeleznika! Raspad lige? - Maj 25 - 06-02-2005 Varijanta 1 Zeleznik i Radnichki ostaju u prvoj ligi i uplacuju 150 000 evra da bi se osigruale plate za igrache. Vatijanta 2 Fuzija dve ekipe shto znachi da Borac ostaje u ligi. Varijanta 3 Oba kluba napushtaju Prvu ligu a u njoj ostaju Borac i Chukarichki. Varijanta 4 Jedna od ekipa ostaje a jedna ide shto opet znachi da Borac ostaje u ligi. Varijanta 5 Bulic je izjavio da bi voleo da umesto Zeleznika i Radnichkog u ligu udju klubovi iz jakih regionalnih centrova (Nish, Krushevac, Kragujevac), tako da je moguce da u ligu udju Napredak i Radnichki. Dakle sva ova nagadjanja teorije zavere oko Novog Pazara, Bezanije itd. nisu tachne jer chak i ako se ugase Zeleznik i Radnichki, njihova mesta ce zauzeti oni koji su "ispali" iz prve lige a to su Borac i Chukarichki. Shto se mene tiche, meni se najvishe dopada Varijanta 5, jer bi tu najvishe nash fudbal dobio. Samo je vazno da ako Napredak i Radnichki udju u ligu, nadju nekog finansijera kako ne bi pukli. Mi bismo imali josh 2 exra gostovanja i to je to. Takodje bih voleo da Borac iz Chachka ostane u ligi, jer je i to josh jedno zanimljivo gostovanje. |