![]() |
Eurosong - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Eurosong (/showthread.php?tid=745) Pages:
1
2
|
Eurosong - Djape_BBrdo - 05-23-2005 Dobro Gago ako vec nisi pratio,mozes sigurno da nam nabavis neke nage fotke bosanki,svajcarkinja,onih makedonki sto su djuskale u pozadini(sa dobrom pozadinom :jebanje ),onu madjaricu,a za mene kao slag na tortu izraelkinju u nekim izazovnim pozama ![]() Pozz Eurosong - Maj 25 - 05-23-2005 Video sam neki intervju u Kijevu pred takmichenje, ove ultra crnogorske grupe bez imena, i dvojica njih, shmekeri, nose shalove Buducnosti :lol: Eurosong - shubara - 05-23-2005 od ovakvih pedera se pod hitno treba otcepiti! mozda je zarazno ![]() Eurosong - bjcz - 05-23-2005 По мени Молдавци одма иза Гркиње које је нај по свему била............ал она баба са Молдавцима што је била баш је оставила утисак............... Eurosong - Gigac_FCRS - 05-23-2005 Quote:svidela mi se grupa Feminem (iz Mostara) :jebanje u bre kako sam to zaboravio da spomenem ![]() Eurosong - Orthodox Serb - 05-23-2005 Искрено - нисам гледао, али чух да су ликови махали црвеним ''црногорским'' заставама, из чега сам закључио да им је победа унапред овде обезб(ј)еђена како би на ''фин'' начин послужили као средство за остваривање циља (читај: независности)... У принципу - небитни ликови на небитној манифестацији... Eurosong - R.S.K. - 05-23-2005 Quote:У принципу - небитни ликови на небитној манифестацији... Ne bi ja tako rekao...cela Evropa je to gledala,i videla je ove "nase" :o decake....koji su nastupili pod punim imenom drzavne zajednice. Ta Evropa ne zna da su oni iz Crne Gore i da nama smeta sto su oni izabrali taj "sexualni zivot" :finger ....jesi video slovenca i norvezanina...jesu ti smesni? ![]() Jel znas sad na sta mislim? pozdrav Eurosong - Mikelandjelo - 05-23-2005 Ma dajte od tih Feminemki dobra je samo jedna( u sredini). Samo što one mene nerviraju: pesma im je max glupa, a i naziv im je baš originalan - F(Eminem)... :batine Najžešća provala su dve zastave jedna do druge na zidu-srpska i crnogorska... :batine A kad su nastupali crnogorčići, ispred Serbia and Montenegro bila je srpska zastava... :finger Eurosong - Gigac_FCRS - 05-23-2005 Quote:[Ne bi ja tako rekao...cela Evropa je to gledala,i videla je ove "nase" :o decake....koji su nastupili pod punim imenom drzavne zajednice. U pravu je !Znam iz licnog iskustva da je tako.ovde niko nema pojma da su oni pederi iz Crne Gore i da nam je nama sranje sto su oni izabrani...oni vide samo to Serbia and Montenegro i nista vise ... p.s. Do sad sam mislio da sam samo ja to uocio da kad su nastupali crnogorci da je dole bila srpska zastava ali vidim da nisam jedini :lol: hehe kako su ih zajebali ! :finger Eurosong - Maj 25 - 05-23-2005 Quote:Orthodox Serb Wrote:У принципу - небитни ликови на небитној манифестацији... Ma koja crna Evropa... Uopshte me ne interesuje shta neko ko Evroviziju smatra ozbiljnom, misli o Srbima. Mishljenje takvih ljudi je beznachajno. Ja sam to gledao chisto da bi se malo zabavio, ali proshle godine su pesme bile loshe, a ove godine mi se bukvalno povracalo od pesama, pa sam na pola prekinuo. Chuo sam Grchku pesmu, i ona je onako nishta posebno ali najbolja od najgorih. |