![]() |
Muslin i Džajić ponovo na Marakani? - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Muslin i Džajić ponovo na Marakani? (/showthread.php?tid=737) |
Muslin i Džajić ponovo na Marakani? - UrbanBaby - 05-18-2005 Да сам ја на Џајином месту, отишла бих на неко рајско острво и болела би ме баш кита што у Србији пропада фудбал. А на Муслиновом месту не бих волела да будем. Muslin i Džajić ponovo na Marakani? - Godra - 05-18-2005 Quote:Да сам ја на Џајином месту, отишла бих на неко рајско острво и болела би ме баш кита што у Србији пропада фудбал. Mislim da je on vec dugo u tom fazonu. Muslin i Džajić ponovo na Marakani? - Dacha od Bosne - 05-18-2005 Neki ga vole, neki ne (Muslina). Medjutim, u ovom trenutku u kome se nas FK nalazi, Muslin je trenutno najbolje rjesenje. To ne znaci da treba ostati dovjeka na toj poziciji, ali barem za sada nema boljih rjesenja. zasto? Pa zato sto niko drugi nece da dodje dok su na celu FK-a ljudi koji ga vode. zvezda treba potpunu transformaciju i reformaciju. da li ce se to desiti i kako, ostaje nam da vidimo. Do tada, bolje i sa Muslinom nego sa Dostanicem i Filipovicem. poz Dacha Muslin i Džajić ponovo na Marakani? - Maj 25 - 05-19-2005 Chovek je samo trazio vishe moci i dodatna ovlashcenja kao shto se svugde u svetu radi, a Dzaja je utripovao neshto drugo. Jedan je Slavoljub Muslin! Muslin i Džajić ponovo na Marakani? - bojan - 05-19-2005 Quote:Chovek je samo trazio vishe moci i dodatna ovlashcenja kao shto se svugde u svetu radi, a Dzaja je utripovao neshto drugo. A da i jedan i drugi malo odjebu i da dođe neko treći... Gde je Pižon,zašto nije trener-on bar zna da radi sa klincima(pardon,igračima Zvezde),ustvari možda ljudi koji bi došli da podignu Zvezdu neće da dođu zbog uprave-ljudi koji su u Zvezdi,ili im ovi to ne daju... Muslin i Džajić ponovo na Marakani? - Maj 25 - 05-19-2005 U redu da dodje neko treci, ali Pizon................ :batine Poluobrazovani "trener" koji dve rechenice ne ume da sastavi a kamoli neshto drugo. Po meni jedini Srbi koji se mogu nazvati fudbalskim trenerima i struchnjacima su Radomir Antic, Bora Milutinovic, Slavoljub Muslin i Dushan Bajevic. Tachka! Oni su se dokazali u svetu i od srpskih trenera bih samo njih voleo da vidim u Zvezdi. Ako nishta drugo bolje dovesti nekog stranca da im nabije disciplinu nego da se domaci lakeji poput Dostanica uche na Zvezdi. Muslin i Džajić ponovo na Marakani? - supreme - 05-19-2005 Quote:Quote:Chovek je samo trazio vishe moci i dodatna ovlashcenja kao shto se svugde u svetu radi, a Dzaja je utripovao neshto drugo. Zaista mi je pun k.... i Muslina i Dzaje, neka se gone obojica. Ne zelim vise ni da cujem za njih, a kamoli da ih vidim ponovo u Zvezdi. Sto se tice Pizona, sve mi se cini da se pravi teren da on dodje na mesto trenera. Bio u mladoj repki, pa posle toga u Vojvodini (istina, krace od jedne svetlosne milisekunde), pa gde bi sada nego u Zvezdu. No, pokazalo se da on ima problem sa nametanjem autoriteta, a o njegovim trenerskim sposobnostima ne bih da sudim jer to niko ne moze pouzdano da proceni. Muslin i Džajić ponovo na Marakani? - Majka Mara - 05-19-2005 Quote:To samo u Zvezdi ima da se igraci pitaju ko ce biti trener. A mene užasava kada trener sebe stavlja iznad kluba i kada sve uspehe kluba pripiše sebi a sve neuspehe drugima. I nervira me kada trener ima najviše sukoba sa talentovanim igračima. Takvi su bili i Muslin i Zmago. Više volim trenera u pozadini a dobre igrače u prvom planu. Utakmica nije trening. Muslin i Džajić ponovo na Marakani? - Godra - 05-19-2005 Nasi igraci bolje da nauce da igraju fudbal umesto da određuju ko će biti trener, direktor i slično. A uprava nek hitno sredi stanje jer će partizani uskoro da nas stignu po broju titula. Da li neko inače prati stanje na tabeli u omladinskoj Ligi? Partizani prvi, a igraju sa kadetima. A naši su negde u zlatnoj sredini. E tim stvarima se treba malo pozabaviti... A muslin je baš taj segment obeležio. Sad procenite ko je koga tu zajebao. Muslin i Džajić ponovo na Marakani? - Dacha od Bosne - 05-19-2005 Ne zelim da kazem da je Muslin Bogom dan da mora biti trener Zvezde, ali... Hajde stavite svoje prijedloge i pored karakteristike istih (dobre i lose strane). Po meni je Muslin barem pocetno rjesenje zbog mogucih ili ti izvjesnih domacih titula (citaj: prvenstava) sto bi nam koliko toliko donjelo priliku da barem pokusamo uci u LS a ne da se borimo za drugo mjesto i kup UEFA. Vjerovatno postoji i bolje rjesenje ali je vjerovatno takvo nemoguce u ovom trenutku. poz Dacha |