Delije
Najgore stvari koje ste uradili u zivotu? - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Najgore stvari koje ste uradili u zivotu? (/showthread.php?tid=603)

Pages: 1 2 3

Najgore stvari koje ste uradili u zivotu? - Baske - 01-22-2005

Da ne bude da sam se javio, a da nista vezano za temu topica nisam rekao:

Jedina stvar koje se secam, a da je vezano za tekme, je skidanje gaca na punom trgu Nikole Pasica, dok smo cekali da se groblju zavrsi tekma u pioniru (bio sam isprovociran od strane jednog ortaka) :finger :rofl

Najgore stvari koje ste uradili u zivotu? - Mikelandjelo - 01-22-2005

OK, svim devojkama na forumu se izvinjavam zbog svog vulgarno-idiotskog recnika. Uzvratite, ako vam je lak

Najgore stvari koje ste uradili u zivotu? - UrbanBaby - 01-22-2005

Quote: iskusio sam na svojoj kozi to 1000 puta!!! ;pljuga Big Grin

E, to je vec za temu "Najgore stvari koje ste doziveli zivotu" :finger

Ne znam da li smem da pisem na ovu temu u ime drugih, ali mislim da je od sve dece na forumu najgori Hooligan, koji je koji je (verovali ili ne) piromanisao krevetac rodjene sestre dok je jos bila sweet little baby a on nesto stariji...srecom devojcica je prezivela ali i dalje zivi sa Traumom. :lol:

Одг: Najgore stvari koje ste uradili u zivotu? - bQxi - 08-20-2010

Није најгора али једна од луђих ствари у досадашњем мом животу Smile

Када смо друг и ја улетели у ауто (југа) од комшије и отишли у њиве ,знам да је било нешто ниско вероватно детелина,ишли смо са намером да нађемо неке рупе (мој друг има оне керове што ватају лисице) за лисице па смо налетели на групу срна ,па шурење по њиви и кад смо на крају изашли из њиве ауто нам прокува ...Насули ми воде и сад да кренемо неће прва ,само друга ,четврта и рикверц.Шта ћемо ми у другој некако кренемо и до куће лагано оставимо га код комшије и после неколико дана када се све сазнало,ћале ми је ј*бо све по списку а комшија ме је замрзео  Big Grin

Ископао сам ову причу ,да и ја изнесем неку глупост из мог живота  ;D

Одг: Najgore stvari koje ste uradili u zivotu? - InsaNe - 08-20-2010

Ајд када сте већ покренули ово, да и ја прозборим нешто  ;D

3. разред основне, иза школе је била хамбургерија у камп приколици... били су сокови да се купе, 1 динар чаша сока, кола и наранџа... Тако ја лепо купио сок, попио га, отишао у тоалет, измокрио се у чашу. Отишао у учионицу, дао другару сок, он онако поштено натегне, и после једно 10 секунди проговара : ''Ово није сок!'' Ау како је то лош дан био... још сам тад тренирао пливање па сам чекао да прво одем на спенс на тренинг, па да онда кажем маторцима... Ју како најебах тад..

Одг: Najgore stvari koje ste uradili u zivotu? - Red Star Forever - 08-20-2010

Е бре нисте норамални... Извукли сте тему од пре 6 година, а онда са нама поделили такве идиотарије  :-X  :-\  ;D

Одг: Najgore stvari koje ste uradili u zivotu? - boske_pv94 - 08-21-2010

Запио се са друштвом, све паре потрошио, а ујутру сам требао на утакмицу.

Одг: Najgore stvari koje ste uradili u zivotu? - Горгонзола - 08-21-2010

Петак вече пуко на рулету 1000 дин. остављених за утакмицу...
Сутра дан био дебри...мој први на јна....
Узео и продао огрлицу сребрну ''краљевски рад'' са привеском(орао немањића) за 6 000 а пре 6 месеци га платио 18 500 и отишао на дерби...
Никад ми није било као тад...

Одг: Najgore stvari koje ste uradili u zivotu? - Igor_RS - 08-25-2010

Ове приче граниче са научном фантастиком.
Кључ!

Одг: Najgore stvari koje ste uradili u zivotu? - KizaLion - 10-12-2010

Тема се откључава јер је занимљива! Smile

Нису баш најгоре ствари које сам урадио у животу али стварно су смешни догађаји Smile

Имали смо неких 10 година, зима, ја и ортак се попнемо код њега на кров куће, и узмемо лопату (а кров пун снега) и кад год неко прође улицом ми лопатом ископамо снег и замахнемо, а пролазницима снег пада на главу Smile Тако сам ја неког маторана затрпао по капи а он гледа горе и пита се мајку му ко ми је затрпао капу Smile

Једном смо тако поштара затрпали и човек је попиздео и ушао у кућу да нас јури, а ми се попели на таваницу која нема ограду..  Big Grin