Delije
Delije sportisti - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Delije sportisti (/showthread.php?tid=588)

Pages: 1 2 3 4 5

Delije sportisti - Niski Delija - 12-10-2004

Ja sam kao mali trenirao plivanje i atletiku cisto da bi se bavio nekim sportom. Posle sam presao na basket koji najvise volim da igram od svih sportova, a onda sam trenirao malo odbojku posto sam igrao i za skolu, pa sam se u cetvrtoj godini opet vratio malo na basket i to je to. Fudbal nikad nisam trenirao iako sam kao klinac bio mnogo dobar i uvek igrao sa starijima i tako to...

Delije sportisti - supreme - 12-10-2004

?? ??? ???????? ?????? ???????? ?????? ?? ?????????? ????????. ????? ?? ?? ????, ???? ??? ??????? ??????? ?? ??? ???? ?????? ???? ????? ?? ??????? ? ???? ???, ??? ???? ?? ?? ??????? ?????? ??? ???? ??? ??????? ???????? ?????????. ????? ???????? ?????? ?? ?????? ?? ???????? ? ????? ?????? ?? ?? ? ???????? ????? ????? ????? ?? ????? ??????? ? ??????? ??? ???????, ????? ???? ??? ??????? ?? ???????. ?????, ???? ???????? ?? ?? ?? ????? ??? ? ?????? ???????????? ? ???? ??? ????? ????????, ??? ??? ??? ?? ???? ??, ? ??? ??? ?? Sad

Delije sportisti - Djape_BBrdo - 12-11-2004

Ja evo treniram jos uvek fudbal u prevodu jos uvek se koprcam Big Grin ,od svoje 7 godine treniram,osam godina igrao za FK Junior,privatna skola fudbala koja vise ne postoji,zatim za Milicionar dve godine u njihove najslavnije dane,za Rad dve godine u omladincima i cak par prijateljskih tekmi za prvi tim,za BASK godinu dana,Rakovica godinu dana,i na kraju sam zaglavio u Napretku iz Jajinaca Sad ,a kad pogledam ko sve igra moglo je i od mene biti nesto...ovako ako mi se ne ostvare neki zacrtani ciljevi u skorije vreme,idem na free transfer pa u penziju ;pivo .Bem ti sport,samo nerviranje...

Delije sportisti - Djape_BBrdo - 12-11-2004

...da jos dodam ipak je za neku pohvalu,na jednom od turnira u organizaciji ovog privatnog kluba FK Junior,bio sam najbolji strelac u kategoriji petlica dok je na istom tom turniru majmun Kezman bio najbolji igrac,igrajuci za Zemun u kategoriji kadeta...tako blizu a tako daleko :o .

Delije sportisti - capocrimi - 12-11-2004

?? ??? ? ??? ????????? ???? ??? ???????? ?????? ????????? ??? ?????? ????? 3 ??????, ????? ??? ???? ?? ?? ? ????? ????????, ????? ??????? ????? ?? ???????? ?????? ? ?? ???????? ????? 7-8 ?????? ???? ?????? ??? ??????? ???? ???? ??????, ??? ?????????? ?????????? ??? ?????? ???????? ?????????? ?????? ??????, ? ?? ?? ?????????? ?? ?? ???? ????? ? ???????? ????????? ???????? ?? ??????? ??????? ?? 2 ???????? ? ???? ?????? ??????(????? ??? ??????? ?????) Big Grin

??? ????? ?????? ???? ??? ????? ?? ????????...? ??? ???????? ??? ????????, ????????? ??????+????????.... :bes

???????!!!

Delije sportisti - supreme - 12-11-2004

Quote:???? ?????? ??? ??????? ???? ???? ??????

Big Grin

Delije sportisti - Orthodox Serb - 12-13-2004

??????????, ???? ?????? ?????? ;pljuga

Delije sportisti - capocrimi - 12-14-2004

?? ??? ?????? ????! :finger

???????!!!

Delije sportisti - OrtoDelija - 12-15-2004

Quote:??????????, ???? ?????? ?????? ;pljuga

?????? ?????? ?????!!??? ?? ????????? ?? ??? ????? ????? ? ?? ?? ????? ?????? ?? ?????? ?? ?? ??????? ????. ;pljuga ?? ??,????? ???????? ???? ?????? ?? ??? ??? ?????????!! :finger :finger

Delije sportisti - savacium - 12-17-2004

?????????,4 ?????? ?? ?????...??? ???? ??????????? ?? ???????? ????????.?????? ????? ??? ????? ???? ?? ?????? ?????.???? ?? ???? ?????? ??????? ???????? :boks :finger

Smile