![]() |
Ranije grupe o kojima se manje zna - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Времеплов (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Ranije grupe o kojima se manje zna (/showthread.php?tid=484) |
Ranije grupe o kojima se manje zna - bjcz - 09-28-2004 ?? ?????? ?? ?? ???? ?? ?????? Bgd boysa!? ?? ??? ????? ?? ?????? ????? ?? ???? ?? ???? ??? ???? ???? ??? ?? ???? ?? ???? ?? ????? ?? ?????? ??? ?? ???? ?? ????? ?????!?? ????? ??? ?? ???? ?? ?????? ???????! Ranije grupe o kojima se manje zna - warsaw - 09-30-2004 Quote:?? ?????? ?? ?? ???? ?? ?????? Bgd boysa!? ?? ??? ????? ?? ?????? ????? ?? ???? ?? ???? ??? ???? ???? ??? ?? ???? ?? ???? ?? ????? ?? ?????? ??? ?? ???? ?? ????? ?????!?? ????? ??? ?? ???? ?? ?????? ???????! Velika Crazy North je iskoriscena,razsivena od Nama poznatog legendarnog Ultrasa...mala je legendarna,bila je u Zurichu... Velika je bila kacena samo par puta i to contra Olympiakosa'94... Ranije grupe o kojima se manje zna - warsaw - 09-30-2004 Quote:Forever Ultras Wrote:PoljakMislite na crazy boys iz kumodraza, ja znam samo par njih koji su 86 godiste...Znam jednog koji je iz sarajeva i bio je u fightersima, sad zivi u bg- sa zenom, celav, visok, krupan, mozda ce ga se neko i setiti... Izgleda da si pobrkao generacije,ti momci'86godiste u to vreme kada je postojala Crazy Boys ekipa imali su po 2-3 godine ![]() Ranije grupe o kojima se manje zna - Forever Ultras - 09-30-2004 Quote:bjcz Wrote:?? ?????? ?? ?? ???? ?? ?????? Bgd boysa!? ?? ??? ????? ?? ?????? ????? ?? ???? ?? ???? ??? ???? ???? ??? ?? ???? ?? ???? ?? ????? ?? ?????? ??? ?? ???? ?? ????? ?????!?? ????? ??? ?? ???? ?? ?????? ???????! Pre godinu dana, prethodnu jesen smo je nosili na neku tekmu. Koliko ja znam jos je u zivotu, ali to je bar lako proveriti... ![]() poz, budimir Ranije grupe o kojima se manje zna - фкцз - 10-01-2004 Quote:E pa onda sam ja imao jednu godinu tako da sigurno ne znam likove iz ekipe, izvinjavam se za off...Nesha_cb Wrote:Forever Ultras Wrote:PoljakMislite na crazy boys iz kumodraza, ja znam samo par njih koji su 86 godiste...Znam jednog koji je iz sarajeva i bio je u fightersima, sad zivi u bg- sa zenom, celav, visok, krupan, mozda ce ga se neko i setiti... Ranije grupe o kojima se manje zna - warsaw - 10-01-2004 Quote:warsaw Wrote:bjcz Wrote:?? ?????? ?? ?? ???? ?? ?????? Bgd boysa!? ?? ??? ????? ?? ?????? ????? ?? ???? ?? ???? ??? ???? ???? ??? ?? ???? ?? ???? ?? ????? ?? ?????? ??? ?? ???? ?? ????? ?????!?? ????? ??? ?? ???? ?? ?????? ???????! Ranije grupe o kojima se manje zna - bjcz - 11-07-2004 ???? ??? ??? ?? ????? ????? ????????? ????? ?? ?? ?? ?? ???? ???? ? ??????? ????? ??????? ?????? ?? 4? ? ? ??????? ?? ?????? ????? ??????? ?????????!???????? ??? ?? ????? ?? ????? ?????? ?? ?? ??? ??????? ????? 95-96 ??? ?????? ???? ?? ???? ??????? ??? ?????? ?? ?? ?? ??? ????? ??????????? ????? ?? ?????? ? ?????? ?? ?? ????? ???????????? ??? ???????????? ????? ???????!?? ??? ??? ???? ??? ????? ? ???? ?????? ????? ?? ?? ???? ? ?????,?? ??? ?? ???? ????? ???? ??? ?? ?? ?? ? ?????? ?? ????,?? ?? ?? ??? ???? ???????,????? ?????? ????? ?? ?????!???? ?? ?? ????? ????? ??? ????? ?????? ? ?????? ?? ?????? ??????????? ????????? ?????? ????? ?????? 97 ? ??? ?? ??? ?????? ????? ?? ?? ?? ?????!??????? ? ????? ??????? Ranije grupe o kojima se manje zna - Niski Delija - 11-07-2004 Jel bi mogao neko vise da napise o Simpsonsima. pre par godina u Nisu su imali obru zastavu, kao Bart u Zvezdinom dresu skinuo gace, pokazao bulju i kaze "it my shorts" :lol: Ranije grupe o kojima se manje zna - UltrasLondon - 11-07-2004 da li se neko seca grupe rangers sa talicnim tomom a bilo je i RWA i supporters koliko se secam bila je i stara grupa brigate Ranije grupe o kojima se manje zna - Giska - 11-09-2004 Bitange - Novi Beograd Division Padina Corps( vodja presao u narkomane) inace jedna od jacih ekipa u istoriji severa...neki su presli u brigate ako se nevaram a neki zabatalili sever...prosle sezone svanuli su grafiti padina corps ali predlozeno je momcima da nenose staru zastavu jer ih je bilo svega 3-5... Zemun - zastavu su nosili db-ovci dugo vremena (neka me ispravi neko jer sam ovo cuo a u to vreme sam bio klinac tako da...) Sto se tice Simpsonsa pa oni nisu jos za vremeplov ![]() ![]() |