![]() |
Himna "Boze pravde" - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Himna "Boze pravde" (/showthread.php?tid=435) Pages:
1
2
|
Himna "Boze pravde" - Orthodox Serb - 07-17-2004 Quote:Sto je jos ludje, a vidim niko ne pominje, onaj predlog da podele plavu "liniju" na dva dela, jedna da bude "njihova" plava a druga nasa (Sprka). ??? ?? ???? ???? ?????.. ????????? ?? ??? ???? ??? ???????? ?????? ??????? (????? ?????? ?? ????? ????????? ????????). ??? ?? ??? ?????????? ??? ?? ?? ''?????????''.. Himna "Boze pravde" - banne - 07-17-2004 znam ja tog Budimira on je brate mili Radikalno mrsav ;pljuga Himna "Boze pravde" - Васил - 07-17-2004 Quote:??? ?? ???? ???? ?????.. ????????? ?? ??? ???? ??? ???????? ?????? ??????? (????? ?????? ?? ????? ????????? ????????). ????????????????? ?? ?? ??? ?? ???????? ??????? ???? ?? ???? ???????? ?? ????? ??????????? ????????? :zbunjen . ???? ??? ???????? ? ????????. ??? ??? ???? ?? ?.?. ?? ?? ????? ???????????. ????????? ?????? ?????? ???? ???? ?? ??????????? ???????? ???????? :nene ??????????? ?? Himna "Boze pravde" - UrbanBaby - 07-17-2004 Quote:????????? ?? ??? ???? ??? ???????? ?????? ??????? (????? ?????? ?? ????? ????????? ????????). Na prvi pogled, ovakva kakva je sad, jedva da se razlikuje od shiptarske. :zbunjen Himna "Boze pravde" - Orthodox Serb - 07-17-2004 ''???????? ???????'' ????? (?????, ????? ?? ?????) ''?? ???????? ?????? ????'' ??? ??? ????????, ??? ??? ?? ?? ?????? ?? ??????? ''???? ??????'' ???? ?? ''???????????'' ??????? ?? ?? ????, ?? ?????????? ???????????? ????????, ?????? ''?????? ?????'' ?????? ''??????? ?????'' ???. ? ??????? ??????? ?? ????????? ??? ?? ?????? ???? ???? (????? ???????? ??????) ? ???? ?? ????? ?????? ?? ????? ?? ?????? ????????. ?? ??? ???????, ?? ?? ??????? ???? ?? ?? ????????? ????? ???? ?? ????????, ??? ? ???? ?????????? ????? + ?? ?? ??????? ??????? ???????????? ????? ? ???????, ??. ???????? ???????? ????? ??????. Himna "Boze pravde" - Мракетинг - 07-17-2004 Quote:znam ja tog Budimira on je brate mili Radikalno?, ???? ??????, ???? ?????? ??? ?? ???? ????????? ?? ???????????????, ?????? ?? ??? ??? ?? ???? ????? ?????? ? ????, ?????????? ??? ????????? ???? James J. Bulger ?????? ? ?????, ??? ??? ? ?????? ?? ?????? ????????? ????????, ???? ?? ???????? ?? ???? ????? ???????, ?? ????????? ?? ?? ?? ????. :batine Himna "Boze pravde" - UrbanBaby - 07-17-2004 Quote:''???????? ???????'' ????? (?????, ????? ?? ?????) ''?? ???????? ?????? ????'' ??? ??? ????????, ??? ??? ?? ?? ?????? ?? ??????? ''???? ??????'' ???? ?? ''???????????'' ??????? ?? ?? ????, ?? ?????????? ???????????? ????????, ?????? ''?????? ?????'' ?????? ''??????? ?????'' ???.Starsno me nervira sto se menjaju tekstovi izvornih verzija. Zbog tog glupog i neshvatljivog obicaja, mi danas na Severu ne umemo da otpevamo pesmu Mars na Drinu, kojoj su takodje u par navrata prepravljali stihove u prvoj strofi. Ma, iz tog razloga mi nemamo danas SVOJE. Iz razloga sto svaka naredna generacija kao da se stidi svojih predaka, kad sebi daje za pravo da menja himne, ko da su to navijacke pesme, pa ni mi onu nasu "mladici borovi" ne menjamo,pevamo je takvu kakva jeste, zbog toga i Sever jeste ono sto jeste, zasto sto neguje tradiciju!!! ![]() ![]() ![]() A o zbivanima u Crnoj Gori, nemam reci, tamo se otislo predaleko...vrhunac izopacenosti je onaj kada su pokusali predmet "srpski jezik" da prekrste u "maternji"...u svakom slucaju mislim da desavanja u Crnog Gori idu na stetu srpskom narodu i u korist siptarima, nisu ni morali da smisljaju novu zastavu, mogli su da preuzmu siptarsku, iste su... ![]() Himna "Boze pravde" - Forever Ultras - 07-18-2004 Quote:banne Wrote:znam ja tog Budimira on je brate mili Radikalno?, ???? ??????, ???? ?????? ??? ?? ???? ????????? ?? ???????????????, ?????? ?? ??? ??? ?? ???? ????? ?????? ? ????, ?????????? ??? ????????? ???? James J. Bulger ?????? ? ?????, ??? ??? ? ?????? ?? ?????? ????????? ????????, ???? ?? ???????? ?? ???? ????? ???????, ?? ????????? ?? ?? ?? ????. Sta da ti radim kada slabo citate "diskusije o Franceticima" ![]() ![]() ![]() Over&Out za ovu diskusiju... E da, Banne, ti si radikalno cupav! namigivanje poz, budimir Himna "Boze pravde" - UrbanBaby - 08-12-2004 Dace Bog da se za nedelju dana usvoji predlog o koriscenju grba, zastave i himne. Dosta je bilo bruke. Himna "Boze pravde" - supreme - 08-13-2004 ?? ? "???? ??????" ??? ????? ?????????? ???????. ?? ?? ????? ?????????? (??? ?????????????, ?? ???? ?????) ????? "Gott Erhalte", ???? ?? ?? ?? ?????? ????????. ?? ??? ??? ?? ???? ??? ????????? ? ?? ??? ??????? ???????... ![]() |