Delije
Pesme na - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Pesme na (/showthread.php?tid=427)

Pages: 1 2 3 4

Pesme na - plasticman - 07-04-2004

Da,naravno uuuu aaaa Zvezda...
Mozda je bolje da se polemishe samo oko najgore pesme..Smile

Pesme na - bojan - 07-04-2004

? ??? ?? ???? ???????....?? ???? ???? ??????? ?????? ???? ?????? ??? ????.
?? ???? ??? ??? ????? ?????,??? ????? ?? ?? ???????? ? "????????" ?? ???????? ?? "?????????",??? ?? ??? ?? ???? ???????? ???? ?? ????:"??? ??? ??? ??????,??? ??? ??? ?????,?? ?? ??? ????...".
??????-???? ?? ??? ???? ???...???? ?? ????? ???? ? ?? ?????? ??????? namigivanje

Pesme na - mrkela - 07-05-2004

ubi zakolji da turcin ne postojiiiiiii :finger
pozdrav

Pesme na - Älvkungen - 07-05-2004

Jedna od drazih mi je "Napred Zvezdo tebe volim ja".... "Sad na gol" takodje...

Pesme na - ultra_crew_081 - 07-06-2004

MENI JE TRENUTNO NAJBOLJA NEMA TOG ZAKONA.

Pesme na - kiki - 07-06-2004

Ja volim jednu koja se uzasno retko peva:
Napred Zvezdo, napred Zvezdo tebe volim ja
I napred Zvezdo, napred Zvezdo ti si najbolja
O le, ole o le o la...
Na na na na...
I ceo Sever sada peva: napred Zvezdo le
i ceo Sever sada peva: Zvezdo volim te
o le..
Nana..

Pesme na - bjcz - 07-06-2004

po meni je najbolja SAMO ZVEZDU VOLIM JA JER JE ONA NAJBOLJA ALE ALE ALE ALEO ALE ALEO CRVENO BELI MI SMO SA VAMA I KAD JE RADOST I KADA JE BOL SVA SRCA NASA SU UVEK UZ VAS NEMOJTE NIKAD IZDATI NAS!!!!!!!!posebno je ovo dobro zvucalo protiv cibone predzadnji put kada je cela tribina i kop pevalo tu pesmu a meni je bila u glavi mesec dana! :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :megafon :megafon :megafon :megafon :megafon :megafon :megafon :megafon :megafon :megafon :megafon :megafon :megafon :megafon :megafon :megafon :megafon :megafon :megafon

Pesme na - Rogi - 07-06-2004

Zanimaju me reci 2 pesme ,ali se retko pevaju.Pesme se nalaze na miksu sa kasete Pesme severa,ili tako nekako ide naziv

Prva pesma::Nesto........... ja imam bolest koja nema leka...............

Druga pesma ::.......bog je meni podario mozak,al" njega mi je zvezda uzela.....................

Pesme na - Vucko Nis - 07-06-2004

Quote:Zanimaju me reci 2 pesme ,ali se retko pevaju.Pesme se nalaze na miksu sa kasete Pesme severa,ili tako nekako ide naziv

Druga pesma ::.......bog je meni podario mozak,al" njega mi je zvezda uzela.....................
To je jedna pesma a ne dve.
Dokle se vi

Pesme na - ЦЗ - Подгорица - 07-07-2004

Quote:Zanimaju me reci 2 pesme ,ali se retko pevaju.Pesme se nalaze na miksu sa kasete Pesme severa,ili tako nekako ide naziv

Evo ti rijechi pjesme:
Ja imam bolest koja nema leka,
i koja plashi normalnog coveka,
jer bog je meni poklonio mozak,
al' mi ga je Zvezda uzela
....