![]() |
Grobari nadmasili sebe - koreografija! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Grobari nadmasili sebe - koreografija! (/showthread.php?tid=42) Pages:
1
2
|
Grobari nadmasili sebe - koreografija! - Radza - 02-07-2003 "KO BUDE ISTERAN IZ SKOLE MOZE BITI VODJA " Da li isto toliko vrede 3 ukora pred iskljucenje - u jednom godini ![]() Pa do njihovog razlaza je doslo iz prostog razloga sto Kerkez i jos par bilmeza (biznismena), nisu nasli zajednicki jezik sa danasnjim agentima (biznismenima) oko deobe plena, a ostatak JF su magarci i balavci kojima bi i ja mogao da budem matori da sam samo 3/4 godine stariji. Sukob interesa, nego me cudi da su ovi iz TF naseli na Kerkezovu pricicu. Bice sou na Marakani! Gde li ce JF, na Istok i Zapad nece da ih puste, na Sever ne bi ni za dz. Jug takodje, jedino u kavez - taman ih toliko i ima! Ne znam zasto sve - ali imam osecaj da ce ovo biti jedan od ludjih derbija! Grobari nadmasili sebe - koreografija! - Radza - 02-09-2003 :rofl "Imam recept ako hoces :"Uzmi praznu limenku piva i odsjeci joj vrh , zatim dodaj 6 ping pong loptica izlomljenih na sitne komadice i uvijene u unutrasnju foliju od cigareta... ostavi da jedan dio viri napolju i zapali kad budes spreman... isprobaj pa ces vidjeti , dimi dugo + dim je gust i crne boje." Ako nista - origilnalnost im je vrlina :lol: Naime, pomenuti spektakl se sprema za utakmicu u Loznici, pa bih molio sve koji su u mogucnosti da upozore tamosnje stanovnistvo da ne izlaze iz svojih kuca na dan utakmice, takodje nebi bilo lose da se pozovu vatrogasne ekipe iz susednih opstina ![]() p.s. jos jedan predlog/recept JF-u za dimne ... nadjite ovece konzerve, jednu stranu potpuno otvorite, na drugoj strani probusite (na sredini) omanju rupu (nekih 2cm u promeru) potom sa obliznjig Loznickih njiva sakupite suvo seno, potom konzervu natrpajte senom (dobro zbijte) , upalite (upaljacem, sibicom) smesu :lol: sa one strane gde je konzerva potpuno otvorena i trcite noseci konzervu tako da vam opet taj zapaljeni/otvoreni deo gleda u pravcu u kojem trcite - kad dodjete do kraja tribine vi se okrenite i u suprotnom pravcu, ovo je zbilja odlicno, dim je veoma gust i bele je boje! Bez zajebancije - ovo je bila moja prva dimna, samo sto sam ja tad imao 12 godina i to radio sa ekipom iz kraja a ne sa navijackom grupom, i nismo imali tako kvalitetno seno kao sto imaju u provinciji/selu. :rofl p.s.s. kad god se smorim odem na njihov sajt i znam da cu da se oraspolozim namigivanje Grobari nadmasili sebe - koreografija! - Radza - 02-09-2003 Zaboravih jedan bitan detalj; pored toga sto je Smesa za moj recpet veoma dostupna (cak i u gradu), intenzitet dima mnogo veci, uz moj recept imate i prigodnu pesmu - naime, nakon sto uplaite seno i pocnete da tricite, istovremeno pocnite da pevate "suvo seno koseno ..." , tako ce efekat dimne zavese biti mnogostruko veci ![]() Ocekujemo izvestaj i fotke, a ja sam ubedjen da ce Kiza da napravi presedan i postavi real audio/video ovog spektakla bez obzira sto se radi o i/s/z frontu, vredi to videti/cuti. Grobari nadmasili sebe - koreografija! - porky pig - 02-09-2003 samo mi recite nesto to me zanima ali nikako da odgonetnem da li je kako je prikazano na jf web situ to grupa sa manje podgrupa (ka neka koalicija) i sa jakom sredi Grobari nadmasili sebe - koreografija! - Radza - 02-09-2003 Tako nesto - otprilike, imaju vise grupica koje sacinjavaju TF, mada se oni i Agenti prepucavaju oko pojedinih grupa/njihovih pripadnika - odnosno svojataju i jedni i drugi pojedine grupe. Grobari nadmasili sebe - koreografija! - bojan - 02-20-2003 Mislim da od derbija nece biti nista jer ce prdizan finansijski krahirati od tezine ugovora sa "zvezdama" iz crnog sveta. Pozdrav Ciganijo :ruke Grobari nadmasili sebe - koreografija! - Niski Delija - 02-21-2003 :zbunjen Grobari nadmasili sebe - koreografija! - Radza - 03-08-2003 ah ti grobari .... :rofl "Kao sto sam i rekao prava ludnica u nisu prekid utakmice 25-minuta sest policajaca povredjeno polomljena ograda niko nam nije mogao nista prava ludnica.Vise nas niko nemoze da zaustavi u naletu cigani pazite sta radite jer su grobari svuda oko vas i samo gledaju sta radite." :lol: :rofl ""Vise nas niko nemoze da zaustavi u naletu cigani pazite sta radite jer su grobari svuda oko vas i samo gledaju sta radite.""" :rofl Sreca pa sam ja na vreme 'pobegao', a vise sad mislite sta cete i gde cete :lol: a ja sam vam govorio (secate li se :lol: ) da: "jer su grobari svuda oko vas i samo gledaju sta radite." :rofl Ma dekretom ih treba zbrisati sa lica zemlje. p.s. umesto sto se smejete bolje se pripazite jer "... grobari su svuda oko vas i samo gledaju sta radite." U stvari, ovo i nije smesno ![]() |