![]() |
Prvo gostovanje brodom na planeti ! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Prvo gostovanje brodom na planeti ! (/showthread.php?tid=379) |
Prvo gostovanje brodom na planeti ! - фкцз - 05-16-2004 Quote:Bilo je nikad bolje...Zasto niko nije napisao da su nas koji smo bili u poslednja 2 autobusa priveli u 29. novembar?Cuo sam za to, ajde napisi nesto detaljnije molim te!!! Prvo gostovanje brodom na planeti ! - Godra - 05-16-2004 Pa to valjda trebate da napisete vi koji ste bili u 29. :zbunjen Prvo gostovanje brodom na planeti ! - Nikola013 - 05-16-2004 Godra da nisi ti slucajno bio u ona dva automobila koja su prosla kroz Bavaniste i srela se sa nama i trojcom zrenjaninaca? Prvo gostovanje brodom na planeti ! - UrbanBaby - 05-16-2004 Jedva cekam da budu gotove fotke sa brodova, ima u danasnjem Zurnalu par komaTa, (na jednoj Kiza u svojoj casual jashi :lol: ) Ako ima audimo pesme "Zvezda je shampion , sve je gotovo...", Kizo molim te za link. Inace pre tekme, je neka lokalna televizija intervjuisala navijace sa Severa. Videla sam odusevljenje snimatelja kada se desio incident na ulazu! ![]() Prvo gostovanje brodom na planeti ! - Godra - 05-16-2004 [quote="Nikola013"]Godra da nisi ti slucajno bio u ona dva automobila koja su prosla kroz Bavaniste i srela se sa nama i trojcom zrenjaninaca? Prvo gostovanje brodom na planeti ! - Anonymous - 05-16-2004 ![]() Prvo gostovanje brodom na planeti ! - Nikola013 - 05-16-2004 auto sa NS tablama su bili momci iz ZR a na Prvo gostovanje brodom na planeti ! - Djape_BBrdo - 05-17-2004 Sledeci put na gostovanje podmornicom :ruke .Svaka cast za ideje stvarno genijalno :lol: . Pozdrav Prvo gostovanje brodom na planeti ! - Red Star Forever - 05-17-2004 E da dodam jos jedan ludi momenat sa puta ka SD... Isli smo sa troje kola, i tu negde ispred SD-a napravismo pis pauzu kod nekog nasipa i ugledamo brod sa UB i odmah su radili telefoni, kao jel nas vidite i to, bilo je par drugara tamo i jedan od njih se docepao megafona i pocelo je dozivanje... Mi palimo baklju i nastaje ludilo... :ruke :ruke :ruke Mislim, jedno od ludjih gostovanja, i neverovatna tuca sa nikad vecim redarima... Jebiga hteli smo da unesemo milion baklji i X je pao, ali kad su naisli oni sa kojima smo se dozivali sa broda, nekako ga izvukosmo, a redari kao pa gde ces i to, razdvajeanje je trajalo pola minuta a onda je sevnula necija ruka i tu je bio kraj, makljanje do jaja... Isterali smo ih sa tribine na onu drugu... Jedino mi je zao sto odmah dotrcase panduri jer na susednoj tribini neki jadnici sa sartidovim salovima su kao nesto dobacivali... Nisu ni svesni sta bi im se desilo da je neko dosao do njih... :boks :batine Jebote jos me bole noge od sedenja na onoj sugavoj ogradi, istripovao sam se da cu da pokupim neki dres ili majicu, a ono nista, ali nema veze, jebes dres, bilo je stvarno za pamcenje... MI TEBI PEVAMO TITULU SLAVIMO... Prvo gostovanje brodom na planeti ! - Ljubitelj_dima - 05-17-2004 Quote:Jedva cekam da budu gotove fotke sa brodova, ima u danasnjem Zurnalu par komaTa, (na jednoj Kiza u svojoj casual jashi :lol: ) a kacket ? ![]() |