![]() |
Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) (/showthread.php?tid=303) |
Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - Веља - 02-25-2004 Quote:E, cekao sam ga dok nije uneo kutiju u zgradu... Pa normalno... :zbunjen Mislim, vec rekoh da je u pitanju bilo posebno organizovano obezbedenje, specijalno obucavano samo za ovakve prilike... ![]() ![]() ![]() Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - Бока - 02-25-2004 Meni se najvise svidja ovaj u sredini. Mada nisu losi ni ostali. Ja sam i dalje za to da se napravi jedan sal u burrbery fazonu. Kizo necu ti reci "da znas za nas dogovor" ili "da pamtis nas dogovor" evo ja se doborvoljno oslobadjam besplatnog sala i zelim da izvrsim uplatu od 600 din. Sada kada bolje pogledam :o svidja mi se i ovaj prvi - beli!! (on moze gratis) ![]() Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - Red Star Forever - 02-25-2004 Plavi me ne podseca na Zvezdu, crveni je extra dobar, a prvi vec postoji 3-4 meseca na severu samo sa malo tamnijom crvenom... I vezom KB F.C.R.S. ... Bez kopiranja molim... Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - supreme - 02-25-2004 Meni je drugi najgotivniji i spreman sam da ga uzmem odmah cim se resim ekonomske bede... Djoramo se uskoro, ja vama kintu, vi meni sal Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - cika_dzonson - 02-25-2004 Meni se svidja ono cebe na kojem se nalaze salovi ![]() Po meni prvi sal je najlepsi Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - Mr_White - 02-25-2004 Meni 2 i 3 super izgledaju. Kizo secas se naseg dogovora ![]() ![]() ![]() Peace Serbz Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - Ђоле - 02-25-2004 A ja se s Kizom dogovarao jos pre mesec dana i mislio da cu sve da vas preduhitrim,kad ono Q...Sto se mene tice,onaj drugi(crveni) mi je najjaci,s toga Kizo... namigivanje Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - Djape_BBrdo - 02-25-2004 E do jaja su salovi(a mozda su ipak malo kraci) :lol: ,mnogo mi se svidja onaj drugi,kao i vecini,jos kad bude izvezeno na njemu(sta god bude) bice super.Nego vidim svi vapimo za salovima a Kize nema da da povratne informacije gde mozemo da nabavimo i kako da preuzmemo salove.Ja cu takodje odvojiti crkavicu od 600 kinti i kupiti sal. Pozdrav Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - Pizon - 02-25-2004 supreme, molim te promeni sliku ispod nicka Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - Anonymous - 02-25-2004 Rezervacije primljene. Sto se tice veza mislili smo da radimo logo caffea pa se odustalo (jer bi se mislilo da caffe predstavlja grupu), takodje grb delija sa dva maca, i to je otpalo. Prva varijanta je zvezdin grb, a druga doradjeni zvezdin grb sa natpisom preko njega "caffe". Bice odluceno za vikend. Sto se tice kupovine, Beogradjani ce moci da uzmu najverovatnije kod Senjak-a (prvo da se dogovorim sa njim kao distributerom ![]() |