Delije
Thompson - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Thompson (/showthread.php?tid=298)

Pages: 1 2 3

Thompson - JEZGRA - 02-23-2004

Quote: Voleo bi da moj narod prezire njihov podnarod a ne da ih mrzi, mrznja proizilazi iz straha a prezir iz osecaja nadmoci. Na zalost kod vecina Srba nema ni mrznje ni prezira za njih. Thompson je bolesno iskompleksiran covek, cini mi se da se svi kompleksi "zapadnog susjeda" kanalisu kroz njegovu spodobu, on je neka vrsta medijuma. Ne znam dal' on ima 3 pesme koje se odnose na Srbiju.

Prvo i osnovno tog Thompsona pu

Thompson - Solo_Sempre_Spalato - 02-23-2004

Quote:????? ?? ?? ???? ?? ?? ???? ????? ?? ???? ?? ????? ?????? ??? ????? ????? ?????????? ?? ?? ????? ????? and co,????? ????????,???? ???????,????????? ?????,???????? ?????????, ??? ?? ?? ???? ??? ????????, ? ?????, ?? ? ?????? ?? ?? ???? ?? ???? ??????? ?? ????????,? ???? ?.????? ?????? ????? ???? ? ??????,??? ????? ?? ???? ????? ?? ?? ?? City records ??? ?????? ?.?????.

?????????? ?? ???? ???????? ?? ??????? ?? ?????????.
Nije bas istina da su sve Thompsonove pisme o Srbiji, u biti koliko ja znan je samo jedna (Cavoglave) di se Srbi izricito spominju, onda Grkinja (Grkinjo/Srbijo znaj, svemu je kraj, zbogom i vise se ne vracaj) i ova nova sa Tomicicen di piva o konc logirima na koncertu. E sad bas radi toga se u nas digla samo takva medijska prasina i javnost je potpuno popizdila na njega radi toga, dotad se nesto ka izvlacija ka nisan ja ustasa ovo ono...
Vecina pisama su mu tipa Geni, geni kameni, Vjetre s Dinare, Reci brate moj (neznan jel se tako zove)... to su onako ajmo rec domoljubne hrvatske pisme di se Srbe bas i ne spominje... meni on ne odgovara osobno ali ovo sta vi govorite bas i ne stoji.
A sta se tice Helsinskog odbora i sl., otprilike istu sliku kakvu vi imate mozda o Thompsonu mi imamo o Tomislavu Nikolicu koji je najavia u predizbornoj kampanji vracanje Velike Srbije i granice Ogulin-Kurac-Palac-Virovitica ili tako nesto, pa nesto ne cujen da Helsinski odbor pizdi oko toga...

Thompson - Sima - 02-23-2004

@Jezgra:

Vidim da si dobro upucen u politicko-ekonomsku situaciju u Srbiji. Da li je to stvar "opce naobrazbe" ili tvoje opsednutosti Srbijom i Srbima. Mene, recimo, boli kurac kolike su vam "place", da li cete u Europsku uniju (ocete kad na kurcu nikne nokat), nemam pojma ko ti je taj Sanader niti zelim da znam, a ti, vidim, znas i Tomu i Vuka i Voju i "lopove iz DS". Da ne znas mozda i sastav nove srbijanske vlade?
Ovde je pokrenuta prica o jednom vasem pevacu koji velica genocid nad Srbima i puni Poljud, a ti si se nasao pozvan da nam pricas price kako je HSP (to je bese ona stranka koju je osnovao Ante Starcevic, veliki "prijatelj" Srba) "proeuropski" orjentisana i da nam ukazujes na nase istorijske zablude i ekonomsku krizu.
Tvoj nepokoreni grad je sa istim ushicenjem docekivao i Kralja Aleksandra Karadjordjevica i Adolfa Hitlera i Josipa Broza. Jedan dan ste ustase, pa ste onda partizani, pa ste Iranci, pa ste Europejci.
Zato te molim lepo, prestani da seres.

Thompson - Red Empire - 02-23-2004

Quote:Tvoj nepokoreni grad je sa istim ushicenjem docekivao i Kralja Aleksandra Karadjordjevica i Adolfa Hitlera i Josipa Broza. Jedan dan ste ustase, pa ste onda partizani, pa ste Iranci, pa ste Europejci.

Bas tako. "Nacija" koja se vecito vraca na nekakve pobede (citaj prodaju) u ratu gde je, dok je njega zaista i bilo pusila samo tako, a zna da je cvecem i slihtanjem cekala svakog ko u smrdljivi Zagreb udje, dok je Beograd bio u plamenu. Neka je bio rusen, gazen, spaljivan i od fasista i od saveznika, ali za vase selo koje je za razliku od njega pristalo da bude becka stala, je bio i ostao metropola.

Thompson - POCTOB - 02-23-2004

Quote:[quote="POCTOB"] Voleo bi da moj narod prezire njihov podnarod a ne da ih mrzi, mrznja proizilazi iz straha a prezir iz osecaja nadmoci. Na zalost kod vecina Srba nema ni mrznje ni prezira za njih. Thompson je bolesno iskompleksiran covek, cini mi se da se svi kompleksi "zapadnog susjeda" kanalisu kroz njegovu spodobu, on je neka vrsta medijuma. Ne znam dal' on ima 3 pesme koje se odnose na Srbiju.

Prvo i osnovno tog Thompsona pu

Thompson - Веља - 02-24-2004

Polako, ljudovi Smile

Thompson - Solo_Sempre_Spalato - 02-27-2004

[quote="Senjak"]Polako, ljudovi Smile

Thompson - supreme - 02-28-2004

Je li bija u domoljubnom ratu? E pa da mu onda nadopunimo bijelu masu u njegovom mozgu bijelom masom iz nasih donjih glava...

Одг: Thompson - MRZIM_PARTIZAN - 03-27-2011

Ултра десинчар про-католички настројен нешто као Бора Ђорђевић код нас  ;D веома популаран тамо и то је то Big Grin

Одг: Thompson - николаБГ - 03-28-2011

Православље објасни ми мајке ти потребу да активираш тему која је неактивна 7 година? Јел то због урока или... Big Grin