![]() |
Звезда - Будивељник, у Арени - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Звезда - Будивељник, у Арени (/showthread.php?tid=1958) Pages:
1
2
|
Одг: Звезда - Будивељник, у Арени - KizaLion - 03-27-2014 ![]() ![]() Одг: Звезда - Будивељник, у Арени - white power - 03-27-2014 Врхунско навијање пред крај утакмице, поготово у продужецима, кад је цела хала коначно пустила г(л)ас до даске! Скидање до појаса, вртење, дозивање са југом "Хоћемо победу". Ова утакмица је за незаборав, причаће се још дуго времена о њој. Врло садржајне пароле, Руска застава-шеталица, барјак царске Русије и наравно "Блиц лаже људе". Увек их треба подсећати за све бљувотине и измишљотине, о нашем брату Дуњићу поготово. Одг: Звезда - Будивељник, у Арени - Red Star Forever - 03-27-2014 Дефинитивно свако ко није био синоћ у Арени, пропустио је да буде део историје... Рекордна посета у европским дворанама, пласман у полуфинале и трилер кошарка су моменти који се не заборављају... На улазу се већ наслућивало да ће у једној од највећих европских дворана бити као ретко до сада... Гужва и нервоза због спорог уласка нису покварили добро расположење и очекивање већине да смо дошли да славимо пролаз у полуфинале... Доњи ниво Севера, навијачки део, био је готово пун већ пола сата пре почетка утакмице... Како се ближио први судијски звиждук, тако су се пунили и остали делови Арене, у једном моменту је на појединим секторима заустављен улазак људи, просто није имала игла где да падне... Кренули смо добро, и на терену и на трибинама... Гласно и са пуно елана... С обзиром да се није много причало о томе, пред сам почетак, паролом смо подсетили заборавне на битан датум из наше блиске прошлости: 24.03. 1999. вечна слава свим жртвама нато бомбардовања... Уз Марш на Дрину... И уз прве секунде утакмице на доњем нивоу се развија руска застава а на горњем пароле у три реда (на руском): Старији брате кажи ми, да ли ми се то приснило ли се наша мајка коначно буди!? Реци јој да је волим онако како она воли своју децу. Слава Русији, Украјини и Србији. Уз све ово иде и неизбежна Каћуша... Феноменална атмосфера, цела хала на ногама и као што рекох, почетак да бољи не може бити... Није на терену све ишло како је замишљено, па је било много нервозе и доле а и на трибинама, много се више пратио терен... Наравно Север се бавио оним што најбоље зна... Навијање, анимирање осталих трибина и све то без престанка... Уз већ добро познате песме... У пар наврата и дозивање са Југом који је био поприлично расположен за учествовање у навијању... По зими киши, Још једна победа и титула, И када губимо и када водимо, Ајде играј и бори се, Када Звездо играш ти... А онда почиње да се ломи, изборио се продужетак и креће лудило уз Ти си мој бол, ти си ми све... Много добро отпевана вечерас... Једни друге смо вукли и носили до победе којом смо уписали прво учешће у полуфиналу Евро купа... На крају славље уз Младићи борови, Шампиони и поздрав до следеће среде када би могли да испишемо нове странице историје... Видимо се ускоро... Одг: Звезда - Будивељник, у Арени - white power - 03-27-2014 Oбратити пажњу на првом снимку, на 0:30 мегафон из копа је завршио на паркету и разбио се ![]() Одг: Звезда - Будивељник, у Арени - џони брат - 03-28-2014 Никако да провалим,која је застава била поред 21блок?Дубаи или сам ја ту нешто погрешно прочитао,меч сам испратио испред хале па не знам која је у питању Одг: Звезда - Будивељник, у Арени - KizaLion - 03-28-2014 Јесте Дубаи била Нажалост наш главни фотограф нема КК акредитацију ове сезоне, али вероватно ће за следећу текму у Арени успети ући, па да уради зумове |