Delije
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790)

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Сале90 - 06-25-2012

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - NightMare - 06-27-2012

Гледам ово против Олимпије, јесте рана фаза припрема, јесте некомплетна одбрана али једино што ваља су дресови (ствар укуса). Не знам докле ће Роби стићи са овом "кружи около" тактиком. Ај, ваљда буде боље у другом полувремену.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Дуле - 06-27-2012

Срамота за нас, нема изговора за овакву игру макар то била и пријатељска утакмица. Страшно.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - KizaLion - 06-27-2012

Ко може да гледа ову буљу од игре? Овако има да испаднемо од Нафтана. Пребацио сам канал на неки документарац, може да се гледа.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Храбро срце - 06-27-2012

Нисам од оних који одма пљују,ипак тек смо на почетку припрема,ради се  пре свега на кондицији,АЛИ..... Извести скоро најјачи тим,играче који су изнели највећи део претходне сезоне и не имати ни једну уиграну акцију,ни један конкретан напад,а у исто време примити 3 гола? :o Ово данас је било теже гледати,него оно од пре пар сезона(јесен 2008-2009),када смо испадали од апоела у европи и губили од јавора на Маракани!

Живим за ЗВЕЗДУ!!! То ће рећи и многи од вас овде,јер то и осећамо,али то што живимо за њу и неизмерно је волимо,то не значи да смо слепи код очију и да већ сад видимо шта нам у Европи следи!У праву је Киза да са оваквом игром,приступон,... од данас има да пукнемо од тамо неког Нафтана,али ипак до тога има месец дана и искрено се надам да ће ствари на терену да се промене и то за 300 степени,у супротном,... не смем ни да помислим!

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Rodjak sa Severa - 06-27-2012

Полако, ово су утакмице за продају играча.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - rukometas_bg - 06-27-2012

Као што рече Рођа, полако.
Њима прва званична утакмица је за неких недељу дана, првенство им креће средином јула, а ми смо тек прву недељу на припремема, где се увек на почетку ради базични део, углавном сува кондиција.
Утакмице се организују у овом делу припрема чисто да разбију монотонију, да се играчи истрче мало. Иначе би сваки трећи дан избијале међусобне туче.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Дуле - 06-27-2012

Све је то ок, али брукати онако Звезду то није, мене је највише изнервирало то што поједини играчи буквално нису хтели да играју.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - rukometas_bg - 06-27-2012

Ко то?

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - ултра сепаре - 06-28-2012

Нажолост ево већ 5 година за редом свака сезона почиње истом причом,већ напамет знамо и шта ћемо да кажемо и шта ћемо да прочитамо,више нам за ове поруке не траба ни разум,већ шаблонске поруке од прошлих година.
Ја на ово не би баш тако гледао.Прво и основно ово је пријатељска утакмица,тако да играчи улазе са другачијим,жељама,мотивима и расположењима,него онда када је првенство или европска утакмица,са друге стране ми опет почињемо од нуле,основа тима је већ полако па цела распродата,сад се кале ти млади играчи који још увек немају оно право фудбалско искуство,за то баш требају ове добре припреме.
Што се тиче пораза,не треба на то да гледамо као на неки баук,чак шта више са једне стране је ово продуктивно,јел боље је сад да на поврушине испливају свсе те рупе које поседујемо.Па обратите пажњу само на зимске припреме када смо у Црној Гори изгубили са 2-1,како смо после тога сезону одрадили.
Поента је у томе што после овакве ситуације,на нам је да мобилишемо цео стадион јел овим играчима је стварно ватрена подрушка са трибине преко потребна.Већ на првој утакмици против Нафтана треба тако нешто урадити,отприлике исто атмосфера као и против Рена,да 10 минута пред текму се почне се певањем и дизањем атмосфере.