![]() |
Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 (/showthread.php?tid=1551) |
Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Mikelandjelo - 05-22-2010 (05-22-2010, 12:12 PM)Вајти link Wrote:Елем, нови шампион ће бити Аргентина, предвођена генијалношћу Месија и Агуера и лудилом Марадоне. Гаучоси ће у четвртфиналу победити наш национални тим(ми ћемо претходно бити први у групи), и то тако што ће Меси да оргија преко Рупавининог бока, који ће пак морати да игра јер се Ивановић повредио, а Антара је повео петорицу "23. играча". Након финала и освојене титуле првака, Марадона пред камерама физички насрће на једног од новинара и бива доживотно одстрањен из фудбала. Што се нас тиче, по повратку кући, Антић закључује како је ово највећи успех у скоријој историји нашег фудбала, а Теле само констатује да је то због одличног рада Савеза. ![]() ![]() ![]() Иначе, заболи ме ђока ко ће бити трећи голман, небитно скроз. Распричали се сви о неком Јоргачевићу, шта би требало да кажу Аргентинци који ће бити без Камбијаса и Занетија, Бразил без Роналдиња и Пата, Французи без Бенземе и Насрија ... Реално, ово је најбоље шта имамо. А то шта имамо је такво какво је. Танки смо на голу, али мало је јаких голмана на турниру: Шпанци, Бразилци, Буфон и то је то. Одбрана нам је убједљиво најјачи дио екипе, поливалентни дефанзивци, јака клупа. Везном реду недостаје креативац, али немамо играча тог типа. Форсирамо крила, кад их туђи бекови укоче, пуцамо. Напад очајан, Жигић може донијети превагу, али све је то танко. Али бићу оптимиста и надам се четвртфиналу. Титулу осваја Аргентина, реално је најјача Шпанија, Бразил и Француска ће доживјети дебакл, изненађења ће бити Уругвај и Обала Слоноваче. Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Woodoo - 05-22-2010 (05-22-2010, 05:03 PM)Микеланђело link Wrote:Распричали се сви о неком Јоргачевићу, шта би требало да кажу Аргентинци који ће бити без Камбијаса и Занетија, Бразил без Роналдиња и Пата, Французи без Бенземе и Насрија ... Реално, ово је најбоље шта имамо.Распричали смо се о Јоргачевићу јер је у много бољој форми, ако не и бољи голман од Стојковића, за разлику од ових које си набројао, који су били углавном повређени и у лошој форми. Осим можда Камбијаса, али цела реп. Аргентине је чудног састава па им зато предвиђам дебакл. На остале играче немам замерку, осим можда на непозивање Бишевца а позивање Рукавине, мада би ионако обојица били на клупи. Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - KizaLion - 05-23-2010 A Дамир Кахриман није ни позван у репрезентацију, а добро брани у Јавору и бранио је раније у младој репрезентацији? И не заборавимо Ренсинга, другог голмана Бајерна ![]() Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Igor_RS - 05-23-2010 Нинков није позван, а позван је онај усташа из немачке друге лиге... Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Mikelandjelo - 05-23-2010 (05-23-2010, 04:19 PM)KizaLion link Wrote:A Дамир Кахриман није ни позван у репрезентацију, а добро брани у Јавору и бранио је раније у младој репрезентацији? И не заборавимо Ренсинга, другог голмана Бајерна ![]() И ја сад сконтах, нема Кркића на списку ;D Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Rodjak sa Severa - 05-24-2010 Немамо квалитетног играча на месту офанзивног везног-креативца или по старински играч са бројем 10 на леђима који може да повуче екипу.Овако до неког успеха можемо да играмо само тврдо,дефанзивно на нулу и на неке евентуалне контре ако нам нека озбиљна екипа то буде дозволила.Играћемо ко Јавор-стабилни ЈСЛ прволигаш само на "вишем нивоу" ;D.Групу вероватно пролазимо али после следећег кола туширање и правац аеродром. Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Веља - 05-25-2010 Мени у целој овој мафијашко фудбалској причи није јасно јел их није срамота колико су провидни са потезима? Пази ово, пре недељу дана вечерам ја и слушам Вести на ТВ у исто време и каже спикер, ево и ШИРЕГ списка репрезентативаца на којем се налази толико и толико играча од тога толико њих игра преко, док су позвана и двојица из Партизана, ВОјводине и један из Црвене звезде. Кад је рекао то један из Звезде - ја само у глави сконтам - Нинков. Међутим, кад оно - ето... Чита овај списак и кад је дошао до тог из Звезде каже - Лекић! :o Е, сад, пази овако... СУпер је Лека, свака њему част, али ти на списак ставиш једног Лекића, а на том истом списку нема Нинкова...? Ко кога ту зајебава? Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - дрвосеча - 05-25-2010 (05-25-2010, 06:21 AM)Веља link Wrote:Мени у целој овој мафијашко фудбалској причи није јасно јел их није срамота колико су провидни са потезима? А зашто да их буде срамота, када је реч о парама, и то не радничкој плати 30 црвених... већ о милонима зелених, и сивих новчаница. Луд је највише народ који је загњурио главу у песак, па ће да се нервира око слабих игара на Мундијалу. Свеједно је одакле је ко позван. Ако Војводина има шта да понуди репрезентацији, нека сви играчи иду... Но, овде се не ради о томе одакле је који играч дошао, из ког клуба... већ као што смо констатовали, ради се о менаџерским играчима. Ако Лекића одлуче да продају на јесен... јел му иста цена, ако је отишао у Ј. Африку, или ако није... Јел му иста цена ако је ушао у игру на Мундијалу, макар и на 10 минута. Својевремно је бивши играч Звезде и Железника, Саша Марковић објаснио како то функционише са нашом репрезетнацијом. Њему су тражили 1.000.000 марака да би играо у Француској 1998. Извињавам се што скрећем са теме. Али, нас ће за време Мундијала да боли глава од нервирања, а биће пуно играча који ће бити угурани у авион за Јужну Африку. Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Pijanac - 05-25-2010 (05-25-2010, 12:32 PM)дрвосеча link Wrote:Извињавам се што скрећем са теме. Али, нас ће за време Мундијала да боли глава од нервирања, а биће пуно играча који ће бити угурани у авион за Јужну Африку. Брате, а за које играче мислиш да су на овом скоро коначном списку менаџерски? На списку од 24 играча, са којих ће само још отпасти 1 резервни голман, је њих 22 који су у репрезентацији готово цео квалификациони циклус. Да је Антара попуштао пред менаџерима било би ту ихахај изненађења, а овако иде састав који сам ја, уз повређене Драгутиновића и Јанковића, могао да изрецитујем пре годину дана. И драго ми је што не иду ни Нинков, ни Лекић. Овај први није био део репрезентације и тотално би ми био ''менаџерски дил'' да је добио предност у односу на Рукавину који је све време ту. А овај други није ни најбољи нападач у сопственом клубу, а камо ли да је заслужио позив да иде у Африку. Ја више него икад верујем у селектора и ову репрезентацију која је у квалификацијама коначно показала да Срби умеју да играју фудбал. И убеђен сам да Антара неће дозволити да се тамо брукамо! Можда не прођемо ни групу, јер је заиста јака, али знам да дебакла а ла Петковић и Бошков и кукавичке игре а ла Сантрач Слободан неће бити. Сигуран сам да ћемо са свима играти фудбал, па ако су боље нек нас победе! И нервира ме што се и овде шири параноја и већ сад се призива неуспех репрезентације као да је то готова ствар. Ја сам мислио да параноју шире само партизани из комплекса што у 11 немају ни једног бившег играча, кад оно међутим. У првој постави имамо 6 бивших играча, а Циганима нешто смета. :o Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Woodoo - 05-25-2010 ![]() |