![]() |
напредак-Звезда, субота, 22.03. - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: напредак-Звезда, субота, 22.03. (/showthread.php?tid=1279) |
напредак-Звезда, субота, 22.03. - Ujka Vanja - 03-22-2008 Ајде бре шта вам је???Шта ултра?Немој да зајебавате.Дубоко се надам Милоше да се зајебаваш око овога. Ко њих уопште схвата као групу?Свако ко њих схвати као некога ко би се са нама препирао је у најмању руку неозбиљан. Ја мислим да треба престати са овим причама о тој пароли,јер све групе које и мало вреде знају колико је ово смешно.Овим писањем само њима дајемо на важности а то је тој деци(која су писала ову паролу) и био циљ. напредак-Звезда, субота, 22.03. - Вечити ДЕЛИЈА - 03-22-2008 Quote:Ајде бре шта вам је???Шта ултра?Немој да зајебавате.Дубоко се надам Милоше да се зајебаваш око овога. Ко њих уопште схвата као групу?Свако ко њих схвати као некога ко би се са нама препирао је у најмању руку неозбиљан. Ја мислим да треба престати са овим причама о тој пароли,јер све групе које и мало вреде знају колико је ово смешно.Овим писањем само њима дајемо на важности а то је тој деци(која су писала ову паролу) и био циљ. Значи, овде си 100% у праву и зато сам се дебело размишљао да ли уопште то и да ставим у посту горе. Него ајде, кад смо већ одвојили пар минута да им одговоримо данас на трибини... И ја мислим да би било каква дискусија о овоме требала да престане. напредак-Звезда, субота, 22.03. - Ujka Vanja - 03-23-2008 А где је нека слика са гостовања??? напредак-Звезда, субота, 22.03. - Леса - 03-23-2008 Имаш на делије.нет http://www.oaza.co.yu/sport/delije/index.php?lang_id=1&page_id=306&id=552 напредак-Звезда, субота, 22.03. - KizaLion - 03-23-2008 Слике ће убрзо бити постављене. напредак-Звезда, субота, 22.03. - Ujka Vanja - 03-23-2008 ООООзбиљнооооо????? Стварно има на делије нету???? А зашта служи онда и овај сајт?Да се стављају линкови са оног? напредак-Звезда, субота, 22.03. - Леса - 03-23-2008 Quote:ООООзбиљнооооо????? Стварно има на делије нету???? А зашта служи онда и овај сајт?Да се стављају линкови са оног? Добро је, брате, опусти се. ;pljuga Мислио сам да ниси видео уопште слике. напредак-Звезда, субота, 22.03. - Ujka Vanja - 03-23-2008 Извини Леса ;pljuga . напредак-Звезда, субота, 22.03. - KizaLion - 03-23-2008 Леса, уозбиљи се мало, свако зна која је адреса званичног сајта, шта је некоме тешко да сам провери? А друго је, да те подсетим (као што сам подсетио дрвосечу и још неке са форума), немојте да качите на овом сајту линкове слика, аудио и видео записа. Добро је што су људи престали да каче дупле извештаје... http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2007-2008/napredak_cz ![]() Биће и још слика са другог апарата, а за извештај се стрпите. Скоро сам се отрезнио уфф. ;pivo напредак-Звезда, субота, 22.03. - Red Star Forever - 03-23-2008 После неколико сезона, Делије су поново посетиле и Крушевац... Дефинитивно би било добро да се овде игра сваке сезоне јер је ово једно од најдаљих гостовања које имамо у Србији, један од ретких правих фудбалских стадиона у земљи,а опет, мана је што немамо бар мало озбиљнијег противника са друге стране... Наравно у навијачком смислу... Доста људи из БГ-а је кренуло пут Крушевца и са Делијама из других градова Србије и наравно самог Крушевца, попуњавамо трибину на јужној страни стадиона до последњег места... И остали делови стадиона дупке пуни... Лепа слику у Лазаревом граду... Делије из Крушевца су од споменика Косовским јунaцима у центру града у кортеу ишле до стадиона... Неколико стотина људи... Осим две-три небулозне пароле од противничких навијача ништа паметно... А Делије данас форсирају репертоар који се усталио од почетка пролећне сезоне... Наравно, Космет је и даље тема број један и од почетка се пева Ој Косово Косово, Косово је срце Србије, затим скоро 20-ак минута Публика је твоја, па се враћамо теми са почетка утакмице... И ко не скаче тај је шиптар, међутим сем северне трибине нико нам се не придружује, а након прозивке шиптари са запада и шиптари са истока, поменуте стране стадиона скачу ко да ја неко пуцао на њих и негодују иако им није ни пало на памет да се придруже скандирању за Космет и прозивању шипаца... Што рекоше са шипке, то вам је слика и прилика данашње Србије, нажалост... До краја солидно навијање уз стандардан репертоар песама посвећених Звезди... Друго полувреме почиње кореографијом, малим пругастим црвено-белим заставама којих је било на стотине, уз понеки димњак, бакљу, и добро отпевану Пуне трибине... У тих десетак минута пада и гол, а играчи га прослављају са једном од заставица... Солидна представа Делија се наставља и у другом делу игре уз добар избор песама од којих се издвајају Још једна победа и титула са подељеном трибином, Ђенерале, као и скандирање Милораду Чавићу пред крај... Ту се ипак придружује већи део стадион, ваљда их је било срамота, шта ли... На крају мањи инцидент са редарима који су све време глумили лудило и изигравали веће жандаре од жандара, али се све завршило без привођења и већих проблема... Ипак је било поздрава са играчима, добијен је и понеки дрес, а и сами су учествовали у спречавању већег сукоба... Све у свему солидно издање у Крушевцу, иако је могло и боље, пре свега треба похвалити бројност а све остало ћемо поправљати успут, надам се већ пртвом следећом приликом... |