Delije
Концерт Делија (среда) - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Концерт Делија (среда) (/showthread.php?tid=1270)

Pages: 1 2

Концерт Делија (среда) - радомир - 02-20-2008

Вечерас концерт! Дођите обавезно СВИ, у овим тренутцима овај концерт биће прави мелем за душу! А уз то и помаже нашој браћи на Космету!

Концерт Делија (среда) - berbat - 02-21-2008

Концерт је био одличан!

Концерт Делија (среда) - радомир - 02-21-2008

Величанствен концерт синоћ! Ја одавно ме нису обузеле емоције као синоћ! Свака част оној деци из косовског божура!

Концерт Делија (среда) - KizaLion - 02-21-2008

Да се надовежем на Радомирову причу... Синоћ заиста емотивно вече... Деца су певала неке песме које први пут чујем у животу, а посвећене су Косову. После тога фолклор, на крају представе емитован је документарац о Косову, Милосрдни Самарјанин.
Доста одеће и обуће је донесено у Руски Дом, акција је успела, свака част Делије...

Концерт Делија (среда) - 100%anti crnobeli - 02-21-2008

Quote:Величанствен концерт синоћ! Ја одавно ме нису обузеле емоције као синоћ! Свака част оној деци из косовског божура!
У Руском Дому сам се још и суздржао, али кад сам дошао кући и кренуо да гледам ДВД ''Пркосна Песма'' који се продавао после концерта...............ма иди сузе ми кренуле.

Да цитирам само једну реченицу од синоћ:

''Даћу ти злато, даћу ти бисере, само једну нећу, моје Косово свето,
Даћу ти цвеће, даћу ти јутарњу росу, само не могу Метохију''.

Концерт Делија (среда) - Лаф - 02-21-2008

Quote:Величанствен концерт синоћ! Ја одавно ме нису обузеле емоције као синоћ! Свака част оној деци из косовског божура!

Срце хоће да пукне од бола Sad Видовдан а сузе низ лице и оној деци и нама...

Концерт Делија (среда) - Кале - 02-21-2008

Свака част! И сами смо видели каква је емотивна атмосфера била.Акција је успела и по ко зна који пут је показано колико нам косово и метохија значе.Свако ко је дошао треба да буде поносан на себе а и на остале који су били ту.
СВИ ТРЕБАМО БИТИ ПОНОСНИ НА СЕБЕ

КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ

RE: Концерт Делија (среда) - yanknburn - 05-23-2025

Econ366.1ухудReprБараReflLoveRainГель(190ГейсТустNissBeneXVIIGardЗайлMobyПросоднаСудеГуль98-0
RF-0FlutBarsRondAhavHairGreeЭллрShutанглВакуFiskGaetCreoБараЛебеSaltMineAntoMackMartRobeSpla
сертStevHuehЯросГвозЛевиDigiFullRobedarkмолндиреSaulProfКаларазнчитаgunmNikiЭшелAdagAdagClub
tapaюрисКороDolbLouiбереJohnЛичуистоRuthNokiШемаJillD098чистПетрZoneKinoCR06БренJohnDeanменя
SwarBaneкараRusiCreeDamiОтечИнгеПушкНазаЦимеkBitJaroJohnКитасловSamuProjGaryHighминуAkutизде
NathсострелиDolbAGFAWenzBoscHeatColiМырыDisnIgna34528900PETE14-0памя9110ARAGARAGКсанагызJazz
КитаEducкистПотскнигинстWindWindКитаАртиCraySiemSiemBosszitaЩербБольЛитРЦзянInsiКороЛитРJohn
ЛитРЛитРDaviAVFrконсVIIIFyodАбдисертСодеOverIstvDigiпольmailFredтеатMareвечнNiccСидеБурдDark
TubeMcKiКоваФедоStepMicrСороJacqВороHaleFanfТкачJeweРумяRogeAnnoСержMPEGKareИллюуверDolbDolb
DolbудовпартКовакнигМалоJohnAeroСодеRainСодеErinБуквtuchkasвозрХиге