![]() |
Гласајте за смену Ђуровског - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Гласајте за смену Ђуровског (/showthread.php?tid=1208) |
Гласајте за смену Ђуровског - Grba80 - 08-08-2007 Mislio sam jedno vreme da je samo prelazno resenje, sto po znanju koje ima moze jedino i da bude na klupi Zvezde Ali eto neko nije mislio tako, ili nije moglo drugacije,u svakom slucaju crno nam se pise, i sa njim i sa ovim pojacanjima Гласајте за смену Ђуровског - Ђоле - 08-08-2007 Грба видим да си нов,пиши ћирилицом! Бошко је у ових неколико текми показао све своје мане и показао да у овом тренутку није компетентан стручњак да води српског шампиона.Међутим шансе да буде смењен не постоје,бар не до септембра,ма колико ми сви то желели. Гласајте за смену Ђуровског - woorf - 08-08-2007 Све је то једна велика "патка"..цела та тактика,играње без нападача..доста смо ризиковали,али исплатило се.. И данас је било у свим медијима да Бурза не игра,и шта се десило? Са Бошком,пролазимо Ренџерсе namigivanje Гласајте за смену Ђуровског - HITMAN 47 - 08-08-2007 Бока , извини за ''непотребни'' коментар ... Ал морам нешто да му кажем , ако можда буде читао све ово !!! БОШКО , носи се у КУРАЦ !!! Гласајте за смену Ђуровског - nisam_zdrav - 08-08-2007 НУЛА нападача у игри непосредно после другог гола ми је довољно да гласам за ОДЛАЗИ! Можда грешим, али вечерас тако гласам... :bes Гласајте за смену Ђуровског - Nikola013 - 08-08-2007 Quote:Никола013, играмо са Шкотима, Ирци су Селтик. ма брате пуко сам ко ластиж на гаћама, незнам више ни шта су шкоти ни ко су визиготи, ово је све отишло до ку..., ако се нешто радикално не промени бринем за следећу текму против Шкота ! Поздрав ! Гласајте за смену Ђуровског - Igor_RS - 08-08-2007 Quote:Све је то једна велика "патка"..цела та тактика,играње без нападача..доста смо ризиковали,али исплатило се..Ја искрено мислим да се ти зајебаваш... Гласајте за смену Ђуровског - COFI - 08-08-2007 Quote:И данас је било у свим медијима да Бурза не игра,и шта се десило?I ko nas je izvukao na kraju......taj isti BURZA koji je grejao klupu dok su Boskovi igracine:Milijas,i Barcos igrali.STRASNO!!!!Covek ide iz greske u gresku!!! Гласајте за смену Ђуровског - COFI - 08-08-2007 Quote:ps-Ljudi izvinite ne latinice,sje.ao mi se windows nece da mi prihvati cirilicu kada je izaberem :beswoorf Wrote:И данас је било у свим медијима да Бурза не игра,и шта се десило?I ko nas je izvukao na kraju......taj isti BURZA koji je grejao klupu dok su Boskovi igracine:Milijas,i Barcos igrali.STRASNO!!!!Covek ide iz greske u gresku!!! ![]() Гласајте за смену Ђуровског - Eribo - 08-08-2007 Quote:woorf Wrote:Све је то једна велика "патка"..цела та тактика,играње без нападача..доста смо ризиковали,али исплатило се..Ја искрено мислим да се ти зајебаваш... Ово као да замајава следеће противнике ?! Ма дај......стварно смо их "замајали"........ Ево како гласи извештај емисра Шкота после извиђања: "Веома су "опасни" у првих сат времена. Мењају толико често места и позиције да на крају не знаш ко шта игра. Пред крај играју формацију 5-5-0 која се лако претвара у 5-0-5. Примају гол од свакле, а не дају га никако !!!! ХАХАХА јебо те скочити ћу с првог спрата и убити се. |