![]() |
Војводина - Ц.ЗВЕЗДА 14.04. 16 часова - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Војводина - Ц.ЗВЕЗДА 14.04. 16 часова (/showthread.php?tid=1173) |
Војводина - Ц.ЗВЕЗДА 14.04. 16 часова - Бока - 04-15-2007 Могли су да играју у скроз белим дресовима. :nene Војводина - Ц.ЗВЕЗДА 14.04. 16 часова - UrbanBaby - 04-15-2007 Quote:... Већи део БГ екипе је дошао возом, али није занемарљив број оних који су дошли колима, комбијима, бусевима... Последњу групу Делија су жандари пустили тек у 25 минуту на стадион. Дакле од почетка утакмице улазак навијача је трајао пола сата. Немојте се питати шта је уморило људе. Неки су дошли јутарњим возом и углавном цео дан били опкољени муријом. У НС се не исплати ићи првим возом, по овако лепом времену. ![]() фрка на излазу : ![]() Фирмина парола : ![]() Војводина - Ц.ЗВЕЗДА 14.04. 16 часова - UrbanBaby - 04-15-2007 За време другог полувремена су се чула негодовања са наше трибине. Не знам како је дошло до тога да ова два дечака леже пред жандармеријом на земљи? ![]() Војводина - Ц.ЗВЕЗДА 14.04. 16 часова - Red Squad Podgorica - 04-15-2007 Провалите индијанца у наранџастој мајици изнад пароле, како је у фазону "ааа ал смо их зајебали" :rofl Војводина - Ц.ЗВЕЗДА 14.04. 16 часова - фкцз - 04-15-2007 Quote:За време другог полувремена су се чула негодовања са наше трибине. Не знам како је дошло до тога да ова два дечака леже пред жандармеријом на земљи?било их је више, а не двојица.. наводно је дошло до неког мањег сукоба између пар сланинара и пар наших испред трибине.. е сад... Војводина - Ц.ЗВЕЗДА 14.04. 16 часова - 100%anti crnobeli - 04-15-2007 Претпостављам да је један од разлога спорог улажења и тај што је на улазу био вишетруки претрес.Мене су лично три пута претресали.Дакле дођем код првог редара и он претресе и таман да продужим ка улазу, ал' не лези враже,ај код другог и таман мислим то је то, кад оно трећа срећа ![]() Војводина - Ц.ЗВЕЗДА 14.04. 16 часова - Johnny Blaze - 04-15-2007 Quote:Претпостављам да је један од разлога спорог улажења и тај што је на улазу био вишетруки претрес.Мене су лично три пута претресали.Дакле дођем код првог редара и он претресе и таман да продужим ка улазу, ал' не лези враже,ај код другог и таман мислим то је то, кад оно трећа срећа Мени није срећа кад ме мушкарци хватају за..... Војводина - Ц.ЗВЕЗДА 14.04. 16 часова - UrbanBaby - 04-15-2007 Quote:Мене су лично три пута претресали. Зато је НС добар само за масовне фајтове са муријом (тад још и можеш да будеш срећан! namigivanje ) и ни зашта више. Све остало је смор. Војводина - Ц.ЗВЕЗДА 14.04. 16 часова - 100%anti crnobeli - 04-15-2007 Quote:Немо' си буквалиста100%anti crnobeli Wrote:Претпостављам да је један од разлога спорог улажења и тај што је на улазу био вишетруки претрес.Мене су лично три пута претресали.Дакле дођем код првог редара и он претресе и таман да продужим ка улазу, ал' не лези враже,ај код другог и таман мислим то је то, кад оно трећа срећа ![]() Војводина - Ц.ЗВЕЗДА 14.04. 16 часова - Ujka Vanja - 04-16-2007 Quote:Могли су да играју у скроз белим дресовима. :neneЈа мислим да су само могли у трећој гарнитури да играју пошто не може ни у белој. |