Delije
Ц.ЗВЕЗДА - Младост (А) недеља 17:30 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Ц.ЗВЕЗДА - Младост (А) недеља 17:30 (/showthread.php?tid=1166)

Pages: 1 2 3

Ц.ЗВЕЗДА - Младост (А) недеља 17:30 - Radza - 04-01-2007

Tribina izgleda odlicno, masa novih barjaka!

[Image: 7.jpg]

Ц.ЗВЕЗДА - Младост (А) недеља 17:30 - DELIJA_KNN - 04-01-2007

Одлично !!!!

Ки3о, јел има бар аудио нове пјесме?

Ц.ЗВЕЗДА - Младост (А) недеља 17:30 - Radza - 04-01-2007

Evo sad tek vidim da je bilo preko 20 000 na utakmici, Zapad pun ... sta znaci kad je nesto dzabe; znaci nije u pitanje ni (ne)kvalitet fudbala, vec samo da je (nesto) Dzabe!

Ц.ЗВЕЗДА - Младост (А) недеља 17:30 - kiki - 04-01-2007

Напокон, не рачунајући дерби, једна утакмица овог пролећа када смо звучали нормално. Ништа посебно, ништа превише лудо, али стандардно наше (добри тренуци, нешто лошији).
Нова песма се гурала, гурала и некако прогурала. Морам да признам да ми и није нешто легла, што због делова текста (не певам прве три речи, тј. две речи и везник), што због мелодије, али то је већ ствар укуса. Добро је што се нова песма отпевала сада када је било доста људи јер ће многи који су били данас бити и на дербију. "На своју веру" отпевана након много времена и доста људи ју је знало што од раније, што са цд-а, мада мислим да је оно прво ипак пресудно (знам по томе како су се упевавале неке друге песме са цд-а).
Нови барјаци, другачији од виђених на ОФК-и - "маштовитији". Ценим да ће их за дерби бити баш много, што класичних "ретро", што ових данашњих.
Добра "димњијада", некако ми се не чини да су фотографи то лепо ухватили, али добро. Баш је био густ дим и неочекиван еври го у том тренутку. Ценим да су се људи поштено изломили. Ми, пензионери, смо им држали страх са стране :finger .
Била једна "туча". Претпостављам да то није за интернет, али морам рећи само једно - јадно поступање од стране бројнијих. Јунаци.

Ц.ЗВЕЗДА - Младост (А) недеља 17:30 - KizaLion - 04-01-2007

Quote:Ки3о, јел има бар аудио нове пјесме?

Има, али сачекај "Комисију" да провери да ли је запис квалитетан...

Убачено је још десетак фотки у Галерију, доста су зумирани барјаци.

Ево једне од бољих фотки
[Image: delije10.jpg]

Ц.ЗВЕЗДА - Младост (А) недеља 17:30 - MC MaC - 04-01-2007

Quote:
Добра "димњијада", некако ми се не чини да су фотографи то лепо ухватили, али добро. Баш је био густ дим и неочекиван еври го у том тренутку. Ценим да су се људи поштено изломили. Ми, пензионери, смо им држали страх са стране :finger .

уф,брутално:-)
Ко је био у првих 4-5 редова зна.
А теЉефони су летели на све стране. :rofl није се очекивао еври го,па су снимачи подували :jebanje
Срећа да је мало дунуо ветар,иначе...дављење Big Grin

Ц.ЗВЕЗДА - Младост (А) недеља 17:30 - boca - 04-02-2007

Додао бих још само по мало комичан позив за навијање када смо призивали други гол. Наиме, извесни вођа је рекао нешто у фазону: Ајде да навијамо за други гол, треба нам други гол, а не они нама да дају гол, па после да буде... 1:1! Smile Бар сам ја овако начуо...

Ц.ЗВЕЗДА - Младост (А) недеља 17:30 - Igor_RS - 04-02-2007

Quote:Додао бих још само по мало комичан позив за навијање када смо призивали други гол. Наиме, извесни вођа је рекао нешто у фазону: Ајде да навијамо за други гол, треба нам други гол, а не они нама да дају гол, па после да буде... 1:1! Smile Бар сам ја овако начуо...
Да било је тако, само не знам шта је ту комично?

Ц.ЗВЕЗДА - Младост (А) недеља 17:30 - KizaLion - 04-02-2007

Video zapis dimnjade, traje minut i 25 sekundi, veliko 5,2 MB.
www.delije-caffe.co.yu/video/2007/mladost-dimnjada.avi

Ц.ЗВЕЗДА - Младост (А) недеља 17:30 - boca - 04-02-2007

@ Игор_РС

Не сматрам да је сам чин позивања на боље и јаче навијање комичан, већ ми је једино по мало смешно било објашњење зашто би требало да дамо други гол и начин на који је то вођа саопштио. Али то је само моје субјективно мишљење и разумем да теби то можда није тако изгледало... Поз