Delije
Дерби у рукомету, петак, 17ч - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Дерби у рукомету, петак, 17ч (/showthread.php?tid=1115)

Pages: 1 2 3

Дерби у рукомету, петак, 17ч - cazzo_FCRS_forever - 11-23-2006

U petak rukometni "večiti derbi"

Rukometaši Crvene Zvezde u petak od 17 časova u dvorani Šumice dočekuju večitog rivala, ekipu Partizana, u derbiju Superlige Srbije.

Specijalni gost "crveno-belih" biće deca iz RK Zvečan sa Kosova i Metohije koja će simoblično započeti ovu utakmicu pošto će izvesti igrače oba tima na teren.

Cene ulaznica za "večiti derbi" su 200 dinara, a u slobodnu prodaju biće pušteno samo 500 karata, jer će 100 pripasti gostujućem klubu a ostatak navijačima domaće ekipe.

Дерби у рукомету, петак, 17ч - Гојко - 11-24-2006

Jao значи опет ми треба 10Е за текму... Мислио сам да је улаз фрее... Али шта је ту је... namigivanje

Дерби у рукомету, петак, 17ч - drenke - 11-24-2006

карта је 200 динара шта ће ти 10 еура за текму.

Дерби у рукомету, петак, 17ч - Johnny Blaze - 11-24-2006

Quote:u slobodnu prodaju biće pušteno samo 500 karata, jer će 100 pripasti gostujućem klubu a ostatak navijačima domaće ekipe.
Који дио ове реченице вам није јасан ?
Каквих 10 евра, шта кукате одмах ?
Звезда је домаћин, остатак карата припада навијачима домаће екипе тј нама и добићемо их за џ као и сваки пут.

Дерби у рукомету, петак, 17ч - 100%anti crnobeli - 11-24-2006

Quote:карта је 200 динара шта ће ти 10 еура за текму.
Дечко је из Сремске Митровице,па док дође и док се врати,плус ако би плаћао уфур на текму,коштало би га 10 јевреја.
Мислим погледај му ник,а и потпис,па ћеш закључити да није из БГ.
Но као што каже Џони,карте мајвероватније плаћати нећемо,тако да неће бити баш 10 јевреја.

Дерби у рукомету, петак, 17ч - Гојко - 11-24-2006

Даће бог здравља па се следеће године селим у БГ... Онда ми неће требати... А овако, док платим пут, а и не могу ићи са кнап новца, може нешто да искрсне...

Јел могуће да на РК сајту пише да је текма у 18:30 ?

Дерби у рукомету, петак, 17ч - КББ - 11-24-2006

Утакмица је у 17ч!
Закључавам до се утакмица не заврши!

Дерби у рукомету, петак, 17ч - Red Star Forever - 11-24-2006

Солидна представа Делија вечерас у Шумицама... Бројност доста добра, кортео од Ревије са неколико стотина људи... Брука за оне који се нису појавили а као требају да нам буду конкуренција у овом граду... А да не причам о томе што не ретко серуњају како су испред нас... Али то је само почетни утисак са ове утакмице, шири извештај сутра...

Дерби у рукомету, петак, 17ч - радомир - 11-24-2006

Oвако је требало да буде на све три утакмице лиге шампиона! Можда чак и боље. У равншу мора барем дупло да нас крене на бањицу!!

Дерби у рукомету, петак, 17ч - Milos_cz - 11-24-2006

Quote:Oвако је требало да буде на све три утакмице лиге шампиона! Можда чак и боље. У равншу мора барем дупло да нас крене на бањицу!!
O kakvom se revansu radi? Ako mislis na drugi deo sezone, tada su oni domacini i daju neku saku jada karata (tako barem mislim).