![]() |
Mirsad Jahovic na malom kalemegdanu - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Mirsad Jahovic na malom kalemegdanu (/showthread.php?tid=110) |
turci - Forever Ultras - 06-10-2003 Mislim, nije mi bas toliko svejedno da imamo tim koji ne moze jedno peceno prase da izjede... ![]() poz, budimir Re: turci - UrbanBaby - 06-10-2003 Quote:Moze li da bude neki dobar igrac a da ne bude "obrezani"? More sumnjiv mi je ovaj Slovenac, ;pljuga da nije on jedan od onih? :jebanje ...ko zna o kakvim 'laksim' povredama on prica kada pominje zabusavanja nekih nashih igracha, boga mi, pocheli ljudi da ne dolaze na treninge...a ovamo kao obrezani to su sve sami talenti, ![]() Mirsad Jahovic na malom kalemegdanu - POCTOB - 06-11-2003 E ljudi otkino' sam se od smeha. Kad sam procitao naslov topica pomislio sam da je to neki folk pevac iz bosne i da peva na kalisu pa reko' ne mogu da verujem cemu se oni raduju... :rofl Mirsad Jahovic na malom kalemegdanu - Everlast - 06-11-2003 Turcin Volkan Cetintahru ce potpisati za Zvezdu (214 cm,23 god). ps.Tetkice koje cite klozete u upravnoj zgradi Crvene Zvezde dobile su naredjenje od Zmaga da pod hitno pronadju par cistih flasa od 1 litra i stave ih pored wc solja jer ce od sada biti potrebene. :rofl I kako cemo sada da navijamo?Ipak smo nekako vezani za Turke.Ne znam,ako bi uzeo nase drzavljanstvo i promenio ime (npr. Vukasin) ja bih mogao da svarim ![]() Mirsad Jahovic na malom kalemegdanu - Anonymous - 06-11-2003 Everlast dobro si se setio ![]() Mozes dovesti sve sto god zelis osim pomenute cetvorke. Ne bih mogao reci nacija, jer Hrvati i Muslimani i nisu nacija. Dakle Uprava moze da dovede: Eskime, Pigmeje, Afroamerikance, Svazilendjane, Azerbejdzance, Cecene ![]() Mirsad Jahovic na malom kalemegdanu - UltrasLondon - 06-11-2003 Refik Sabanadzovic, Robert Prosinecki, Ilja + Darko...prvaci Evrope!!!???!!! ...ali ce nas ovi otkinuti od zajebancije ako dovedemo Turke... Mirsad Jahovic na malom kalemegdanu - Anonymous - 06-11-2003 To je bilo pre rata. Tada mrznje i problema, prozivanja nije bilo. Dakle nije ista situacija. Ne mozes usporedjivati 1991 i 2003 godinu. Nisam video da se ljube Srbin i Hrvat. Za refika neznam, ali Robiju je baba iz cacka i pravoslavne vere - Srpkinja. Darko i Ilija su Makedonci - to je OK. Vidi kad je Zmago reko da dolazi Ermal Kuco. Pa kaze da je to turski drzavljanin. Ali je Siptar. Mogu ja da budem ruski drzavljanin, a opet se zna sta sam. Vidi ErmAL. AL - prezime kao Albanija. Sva prezimena koja se zavrsavaju na ???, ??, ??, ??, ??, itd nek se gone u 3 lepe. Vidi kad mi zezamo grobare da dovode siptare. Da ih zezamo za Fljamurtari i Valonu. Pa vidi sad ako mi dovedemo siptara onda ce svi da kazu da smo isti ko grobari. Ne daj Boze. Mirsad Jahovic na malom kalemegdanu - Red white life - 06-11-2003 Kizo, zaboravio si prezimena na -VA!!! Ibrahim Rugova! -HI Ajazdin Nuhi Mirsad Jahovic na malom kalemegdanu - Niski Delija - 06-11-2003 Ipak smo usli u ovu raspravu bezveze jer ocigledno da od toga nece biti nista. Mirsad Jahovic na malom kalemegdanu - UrbanBaby - 06-11-2003 Quote:I kako cemo sada da navijamo? Pa ti ili NECESH navijati za TAKAV tim ili ces da navijas recimo ovako : "Sve sto smo zeleli sve sto smo hteli to su nam dali pobratimi nashi Turci i Crnci, Bugari i Ptarshi..." Ovoj upravi NIJE stalo do Zvezde, nego samo do love i takva govna treba pobiti, dok se ne podavimo u njima! |