![]() |
Odlasci / Dolasci - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Odlasci / Dolasci (/showthread.php?tid=861) |
Odlasci / Dolasci - Verbal Kint - 01-05-2006 Ako Zigic ode mi cemo tesko uzeti titulu, a kamoli uci u ls. A kakva su pojacanja doveli, sve ide na to da se otvaraju da prodaju njega i Lukovica. Ode pola tima (po kvalitetu). Malo sam se razocarao deco. Odlasci / Dolasci - jovicn - 01-05-2006 Pa nek sada potpise za te pare ili eventualno za milion manje,a neka ide na leto Odlasci / Dolasci - meekats - 01-05-2006 Neka odrze obecanje da ga nece prodati u ovom prelazom roku i sve ce biti u redu. Odlasci / Dolasci - Johnny Blaze - 01-05-2006 B92: Zvezda odbila Vest Hem! Kako saznaje B92 čelnici FK Crvena zvezda odbili su ponudu Vest Hema vrednu preko 7 miliona funti za Nikolu Žigića. Sastanak predstavnika dva kluba dogodio se u Parizu. Uprkos činjenici da je ova ponuda bila više nego atraktivna, Predsednik crveno-belih Dragan Stojković odbio je ponudu londosnkog kluba uz obrazloženje da Crvena zvezda želi duplu krunu i da im je Nikola Žigić neophodan u nastavku sezone. Čelnici Vest Hem Junajteda želeli su Žigića već u januaru i zato su spremili kako piše “The Independant” čak 7,1 milion funti. 25-godišnji reprezentativac SCG bio je prvi na listi Vest Hema, koji bi želeo da vrati iz Čelsija i svog bivšeg beka Glena Džonsona. Pored Vest Hema za 203 cm visokog centarfora Zvezde još od ranije interesovanje su pokazali Arsenal i Totenhem. Odlasci / Dolasci - srbski mozart - 01-05-2006 Konacno da i nasa uprava odbije nekoga.Nisu funte za bacanje,ali ako bi Ziga explodirao na SP mogli bi dobiti duplo vise!!!Pitanje je sta onda?Kako u LS?Mada ne bi trebali zasnivati igru i tim na jednom igracu,ma koliko on vrijedan... Odlasci / Dolasci - KizaLion - 01-05-2006 Ja mislim da bi bilo najbolje da tek prodjemo u Ligu sampiona, pa da se tek posle zavrsetka naseg igranja u LS/Kup uefa na prolece proda Zigic. Dzabe nam osvojena titula ako Zigic ne bude igrao u kvalifikacijama za LS. Odlasci / Dolasci - SerbianEagle - 01-05-2006 SC je grobarska agencija, tako da sta god pise o Zvezdi ne treba vjerovati. To sam danas shvatio. Odlasci / Dolasci - Ђоле - 01-05-2006 Quote:Ja mislim da bi bilo najbolje da tek prodjemo u Ligu sampiona, pa da se tek posle zavrsetka naseg igranja u LS/Kup uefa na prolece proda Zigic. Dzabe nam osvojena titula ako Zigic ne bude igrao u kvalifikacijama za LS. Brate tu je problem-ako Ziga odigra kvalifikacije za nas,posle nece moci da igra u evro takmicenjima za neku drugu ekipu...Zato ne verujem da ce kupac dopustiti to. Odlasci / Dolasci - Johnny Blaze - 01-05-2006 Kizo njima je najbitnije da uzmu sto vise para, jebe se njima sto cemo biti bez njega u LS. Odlasci / Dolasci - Lutke - 01-05-2006 Ja stvarno ne mogu da vjerujem..ja sve iz dana u dan sve vishe i vishe pizdim..oce zigica lukovic dudic pa bre ode nam 3 wrh igracha.I onda se pitamo kako mozemo da udjemo u LS..bogami nikako.da oni ce uzet pare i puca njima qrac.. ![]() he :batine :finger :nene |