![]() |
UEFA Kup - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: UEFA Kup (/showthread.php?tid=783) |
UEFA Kup - DelijaHH - 11-25-2005 Prvo se racuna gol-razlika, a onda direktan duel. Znaci u zadnje dvije tekme protiv najjacih protivnika trebamo pobjediti i uz to dati sto vise golova- i naravno imati srece da drugi igraju za nas! UEFA Kup - kiki - 11-25-2005 Ne gleda se medjusobni skor, jer se nije igrao dvomec. Prvo se gleda gol razlika, onda broj datih golova, potom broj golova datih na gostovanju, a na kraju koeficijent kluba i zemlje. Najvise bi nam odgovaralo da Bazel i Tromso odigraju nereseno (sto je tesko ocekivati) jer bismo tada sa dve pobede prosli dalje bez obzira na utakmicu u Rimu. Ukoliko bi Bazel pobedio Tromso, onda bismo zavisili od rezultata u Rimu i gol razlike. Ako bi Roma pobedila, Bazel i mi bismo imali 6 bodova i odlucivali bi drugi kriterijumi. Ukoliko bi bilo nereseno ili Bazel pobedio, Roma bi imala 5, tj. 4 boda i ispala bi. Naravno, ukoliko Tromso pobedi Bazel, tada se sve komplikuje i bolje je o tome ne razmisljati ![]() Sve u svemu, kako god okrenes moramo da pobedimo u oba preostala meca. UEFA Kup - jovicn - 11-25-2005 Ja sam pravio neku racunicu naravna uz nase obe pobede.Ukoliko recimo mi obe dobijemo sa jedan razlike,a Basel dobije Tromsa sa dva,jedino sto nam ne odgovara u Rimu je pobeda Rome od 2 gola razlike.Naravno tada treba obratiti paznju i na broj postignutih golova. UEFA Kup - jovicn - 11-25-2005 Greska jedino nam ne odgovara pobeda rome od 1 gol razlike UEFA Kup - Ацо - 11-25-2005 Ако победимо Рому и Стразбур идемо даље сигурно. Или ће Базел са Тромсом или са Ромом да ремизира, само ми прво требамо да испунимо ове услове, а у то чисто сумњам. UEFA Kup - Red Squad Podgorica - 11-25-2005 ne znam kako to mozes tako sigurno da govoris kad je 100% realno i za ocekivati da basel razbije tromso i da izgubi od rome posto mu nista nece trebati. gol-razlika je jedino sto nas moze spasiti i to vrlo tesko... moramo da napunimo romu ![]() UEFA Kup - Maj 25 - 11-25-2005 Ljudi ovo juche je bila katastrofa blago recheno. Dzaba nam sada sve kalkulacije kad smo izgubili 3:1 od Tromza!!! Jednostavno sa ovakvim timom (prvenstveno sa ovakvom odbranom) ne zasluzujemo da igramo Kup UEFA, bar ne ove godine. Kad iz tima budu dezintegrisani, Joksimovic, Djokaj, Mudrinic, Krivokapic, Bishevac, Purovic a dovedu se kvalitetna pojachanja (ne mislim buraniju iz nashe lige) onda mozemo neshto da prichamo. UEFA Kup - Mikelandjelo - 11-25-2005 Iskulirao sam se, pa da širim optimizam. Znači, dobijamo obe, Bazel-Tromzo 2:2 i mi idemo dalje ... ;pljuga Ma ja bih samo da ne završimo zadnji, ako može ikako. Dalje, strpimo se do zime, ne kritikujte Piksija i Zengu, rezultati su fantastični kakav tim imamo. Nije bilo vremena za rezove, zima je pravo vreme. Pa ne možemo svakog meseca menjati upravu, Nightmare, kakva vajda od toga? ![]() Problemi su nam gostovanja, na punoj Mari i Bazel i Tromzo bi popili po tri gola ... U glavama nešto ne valja. UEFA Kup - ENERGIENYC - 11-25-2005 Kako mozete da ocekujete da dobijem Romu i Strazbur ako smo izgubili od znatno slabijih Bazela i Tromsa? Ko ce da im se suprostavi Djokaj,Joksimovic (svaku loptu salje u aut),Mudrinic,Krivokapic ili mozda Purovic koji promasuje stopostotne sanse? UEFA Kup - Dacha od Bosne - 11-25-2005 Mi protiv Bazela u opste nismo igrali lose. Takvom igrom i pristupom mozemo dobiti i Romu i Strazbur. Posebno sto Strazbur nema vise motiva da pobjedi jer je obezbjedio ucesce u drugom krugu. Sve moze zavisiti od utakmice Bazel - Tromzo i Roma - Bazel, i naravno gol razlike. Sanse postoje i netreba se predavati. Sta ako Bazel tuce i Romu i Tromzo, a mi tucemo Romu. Onda nam prakticno fali nerjeseno protiv Strazbura, zar ne? poz Dacha |