Delije
F I L M O V I - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: F I L M O V I (/showthread.php?tid=421)

F I L M O V I - радомир - 06-13-2005

[quote="Colombia"]horor : Zenit
vestern :

F I L M O V I - Maj 25 - 06-14-2005

Quote:Jel glumac Dijego bio danas na beogradskoj Marakani? Smile

Nije :rofl Sve nas je ispalio a pogotovo Kusturicu :rofl

F I L M O V I - bojan - 06-14-2005

Onda je ovo danas bio njegov dvojnik u cipelicama koji je bezuspesno pokusavao da pogodi gol... namigivanje

F I L M O V I - Johnny Blaze - 06-14-2005

[quote="radomir"][quote="Colombia"]horor : Zenit
vestern :

F I L M O V I - UrbanBaby - 06-17-2005

???? ???? ??? ??? ???? ?? ??????...

"?????????

F I L M O V I - boldrik - 06-18-2005

Gledao sam "Radovana III" sa Vojom Brajovicem kao Radovanom, Mirjanom Karanovic kao Rumenkom, a ostale ekipe se bas i ne secam... Znam samo da me je predstava razocarala...
Bio je to prvi pokusaj da se Atelje vrati sa "Radovanom III" bez Zorana...

Cetinjsko pozoriste je pocelo sa izvodjenjem "Kralja Ibija" sa Petrom Bozovicem kao Ibijem... Gostovali su u Ateljeu i predstava je dobro prosla ("samo kratko traje, jebes joj mater")... Petar Bozovic je jedva stao na scenu, kol'ko je narastao...

Mislim da je Brajovic propao jer nije imao svoju pricu, kao Bozovic; suvise se drzao "Zokija"... A svako poredjenje sa Radmilovicem je unapred osudjeno na propast...

Sto se tice novog "Radovana III" mislim da se razmisljalo izmedju Milana Gutovica i Brstine, i da je na srecu ulogu i predstavu dobio Brstina (svi znaju kako se Gutovic iskompromitovao: pink, rts, plitak humor, otrcani fazoni...)

Sigurno je da je treba pogledati, al' je ipak jedan Radmilovic Zoran...

F I L M O V I - bojan - 06-25-2005

Na

F I L M O V I - boldrik - 06-26-2005

Untergang je, izgleda, radjen po knjizi Hju Trevora Ropera "Poslednji Hitlerovi dani", pa knjigu, koga ova tematika zanima, preporucujem jer je tema opsirnije i sa vise aspekata obuhvacena...

Neko je ranije pominjao Mr. & Mrs. Smith... Pa evo...
Gledao sam ga juce u Domu Sindikata...
Utisci:
1. erotika: NEMA - sve scene eksplicitnog sex-a su blagovremeno obrisane...
2. akcija: ima nekih zanimljivih scena, posebno obracun u kuci...
3. Angelina: kao da nastavlja sa Tomb Raiderom...
4. Bred: on me nije (za)interesovao, al' to se izgleda nije odnosilo na one silne zene u sali...
5. umetnicki "dojam": nikakav...

Pa ipak ako imate viska vremena pogledajte film i odmorite oci na Angelini...

F I L M O V I - bojan - 06-26-2005

Ja svih ovih godina pokusavam da odmorim oci na Angelini,ali cim je gledam vise od dve sekunde javi mi se lik Johna Voita sa crnom perikom,tako da ne uspevam...

Brad Pitt je jedinu odlicnu ulogu imao u Lock,stocku...ili Snatchu,izdaje me pamcenje...u kom od ta dva filma, inace ostale mu uloge i jesu za zene...mislim da vlaze stolice dok ga gledaju.

Inace kad smo vec kod Voita i ostalih veterana,podsetio bih na film "Catch 22",odlican je i vredi ga s' vremena na vreme pogledati.

F I L M O V I - boldrik - 07-10-2005

Gledao sam Pearl Harbor juce...
Kritike su mu uzasne, film traje satima, mesavina je ljubavnog i ratnog filma: neke scene su toliko glupe i pateticne da samo ameri mogu da svare, i naravno kopiran je mnogo stariji film "Tora, Tora, Tora"...
Al' je produkcija filma sjajna, scene bombardovanja su stvarno dobro uradjene; i ko voli ratne filmove neka obavezno pogleda...
I glavni glumac (Black Hawk Down, 40 dana, 40 noci) je isti Nikola ZigicSmile

E, da...
Veceras je na BK u 20.40 Posledni tango u Parizu!!!
Ko nije gledao film, a ne zanima ga odbojka SCG - Brazil neka pogleda sjajnog Marlon Branda...
Nece se pokajati - garantovano...