![]() |
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790) |
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - luconi - 08-20-2012 Роби срећан пут! Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - delije-lipljan - 08-20-2012 Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - фрактура - 08-20-2012 (08-20-2012, 12:18 PM)luconi link Wrote:Када брод тоне... Брате, сачекајмо...Да се мало разбистри ситуација, мислим да нема потреба за оваквим инсинуацијама, иако наравно имаш пуно право на своје мишљење, и ја га поштујем. Иначе овај наш брод не тоне, он је једноставно усидрен на некој пучини, и не зна се на коју ће страну. Путници су живи и здрави, мало изгубљени, и чекају...капетана! Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Подгорица - 08-20-2012 Наш брод чека рониоце. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Red Star Forever - 08-20-2012 Нажалост, мислим да смо причали и раније о овој ситуацији... Ко год од главешина да оде/дође, само да Роби остане... И на претходној страни сам упозорио да и он сам мора да мења однос према овој екипи, јер им очигледно или не иде или не желе да им иде... Али Роби је одлучио да оде пре свих... И овим чином је доказао своју величину... Нешто што многима фали... И искрено, верујем му да већ месецима мота по глави шта и како даље, ово је дефинитивно била само кап... Еј бре кад је нама најзвучније појачање човек који за 8 недеља припрема није могао да се спреми! Чисто сумњам да је њега Роби довео... Рониоци, пацови и остали се одавно врзмају на Маракани и око ње... Ја тек сад не умем да смислим шта и како даље... Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - ултра сепаре - 08-20-2012 Мој резиме јучерашње игре: -Прво полувреме туга,чемер и јад.Још са играчем мање смо примили онолико голова,могу да сањам само колико би примили да је Рад игаро утакмицу са свих 11. -Крнета,што се мене тиче слободно може да иде из Звезде,ионако прима плату за џабе! -Касалица очигледно да је давао оне голове прошле сезоне само да би се прогурао у тиму,и сад боли га уво,спрда се и он! -Друго полувреме,али реално чиста 10! -И не капирам ове наше играче,па зар сваки пут треба да примимо гол да би играли боље. Што се тиче Просинечког,у неку руку и добро је што се ово десило,по мени је било само питање времена кад ће се ово десити. -Руку на срце,човек се стварно борио и покушавао је,и успео је од гована какву такву питу да направи,али овај Барсин фудбал не пије воду.Па они су 10 година ово разрађивали,немамо ми играчки кадар дефинитивно за тако нешто. Кап је прелила чашу,и Лукић и комплетно руководство мора да иду. Мени је Просинечког лично као човека жао,њему јее предпостављам и најтеже данас,мислим да је радио све из најбоље намере,и треба га испратити из клуба како доликује. ХОЋЕМО ЗВЕЗДУ! Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Војник_севера - 08-20-2012 Написао сам упис мислећи да је одлазак Просинечког још једна новинарска патка.Наравно Роберт није Звезда,али ово је велики ударац,пре свега на стабилност клуба.Код мене постоји само једно питање у овом тренутку.Да ли је отеран или је поднео оставку?Највероватније то никада нећемо сазнати али ми осећај тако каже да је ближе овом првом. Треба се добро замислити,премерити више пута и на крају разрешити,а то пре свега питање људи са врха трибине.У ком правцу треба да иде наша Звезда?Наравно никакве одлуке не треба доносити на пречац.сада је најважније да збијемо редове пред Бордо и да не правимо поделе и негативну енергију које је већ превише,са разлогом или некада без разлога и да дамо максималну подршку.Дуго је првенство има времена за поправке...и све одлуке не треба да доносимо исхитрено,али те одлуке треба да буду трезвене и правовремене и за добробит клуба на дуже стазе. Моје мишење је да је управа потрошила све кредите и да треба да оде,наравно нисам ја тај који одлучује али то је моје скромно мишење,али свакако треба добро промислити.Ја као навијач не могу да видим ствари и нисам упознат толико добро са ситуацијом као неки који су ближе клубу,они сигурно боље знају. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Red Star Forever - 08-20-2012 ![]() Очи легенде са терена и поглед легенде са трибине све говоре... Тужна слика... Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - luconi - 08-20-2012 (08-20-2012, 12:37 PM)фрактура link Wrote:[quote author=luconi link=topic=4007.msg98572#msg98572 date=1345465130] и чекају...капетана! [/quote] ЧЕКАЈУЋИ ГОДОА... а капетан оде, исто као онај са коста конкордије, брод му тоне путници се даве а он први тутавела ![]() Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Rodjak sa Severa - 08-20-2012 Био сам на стадиону док је саопшавао оставку.На крају су га сви присутни испратили громогласним аплаузом. Незванично уместо њега се очекује садашњи директор омладинске школе Срђан Васиљевић,мада и "мали од Бамбалића" Јанковић Саша пуца на то место. Што се "брода" тиче неће пропасти то је сигурно држава неће то дозволити јер им требамо као рекламни студио а за резултате их савршено боли туки. Што се тиче управе нек им сад играју на дефицитарним позицијама: меморандум са кинезима,меморандум са Гаспромом и у шпицу "звездани град" архитекте Марио Суа Каи-а. Спас клуба је у правој приватизацији ал то је званично "јерес" а у ствари СВИ појединци пијавице би били одјебани од стране власника клуба моментално. |