Delije
Svaštara - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Svaštara (/showthread.php?tid=933)

Одг: Svaštara - 100%anti crnobeli - 03-20-2011

Шта је урадио кад је изазвао такву твоју реакцију?

Одг: Svaštara - Red Star Forever - 03-20-2011

(03-20-2011, 10:32 AM)100%anti crnobeli link Wrote:Шта је урадио кад је изазвао такву твоју реакцију?

Стварно... Ајд мало кад тако "лудачки" реагујете, поткрепите с неким ваљаним доказом!!!

@Никола Д/С
Молим и тебе и све остале да образложите своје реакције, пљување без разлога може само да доведе до брисања уписа, а тебе до санкционисања и забране...

Одг: Svaštara - HITMAN 47 - 03-20-2011

Не испушта Пиксета из уста. Гледам га јуче у 'Јутарњем програму' на РТС, прича о земљотресу у Јапану, како су ето морали он и Пиксета да прекину сезону ... Па како су ето сви страни играчи као и они 'напустили Јапан' и вратили се у своје земље, водитељка му каже па Пикси је отишао у Париз, да да њему је то друга база, одма га брани Бошко.
После га пита да ли ће ето можда наши спортисти који играју у иностранству, у најјачим лигама(имам утисак да је мислила највише на њега и Пиксија јер је рекла да га у Јапану сматрају као полу-божанство), организовати или бар прикупити неку, чак и симболичну цифру и послати народу Јапана ... он одговара туц муц као па да видећемо нешто, ето данас се већ окупљамо на Тргу Републике да пошаљемо подршку бла бла ...

Плус кад се сетим оног туњавог брањења пиксија кад су га једном питали да ли сматра да је пикси оштетио звезду продавањем скоро целе генрације која је стасала у омладинском погону, и од које су половину новца узели менаџери.

То што је неко Звездаш, не значи да ми је драг у старту. Ни да има не знам какав кредит унапред. Бошко ми је и онда као тренер био ето симпатичан са оним шалом што га је везивао, и са оним конференцијама за штампу где док састави реченицу новинари се сморе што су га и питали. Али после кад су га новинари питали мисли ли да је Пикси крив за нешто, невешто га бранио пропуштао да конкретно каже, да није у реду Пикси је распродао генерацију коју је лично Џаја окупио ... имам утисак само из разлога што је очекивао и знао да ће се прихефтати за Пиксија и отићи у Јапан.

ПС
РСФ - ако сматраш да имаш разлога да бришеш мој пост или део њега, бриши брате. Али ово напомињање и прећење казнама је без везе. Ако сам ја неког вређао што кажем шта мислим какав је, онда у реду.Нит сам га проклињао, псовао, јебо мајку, ближу и даљу родбину ... Изругивао му се на нпр физичким или психичким недостатцима. А није да их нема. Е то је вређање.

Одг: Svaštara - CEBEP - 03-21-2011

(03-20-2011, 10:41 PM)Никола Д/С link Wrote:Не испушта Пиксета из уста. Гледам га јуче у 'Јутарњем програму' на РТС, прича о земљотресу у Јапану, како су ето морали он и Пиксета да прекину сезону ... Па како су ето сви страни играчи као и они 'напустили Јапан' и вратили се у своје земље, водитељка му каже па Пикси је отишао у Париз, да да њему је то друга база, одма га брани Бошко.
После га пита да ли ће ето можда наши спортисти који играју у иностранству, у најјачим лигама(имам утисак да је мислила највише на њега и Пиксија јер је рекла да га у Јапану сматрају као полу-божанство), организовати или бар прикупити неку, чак и симболичну цифру и послати народу Јапана ... он одговара туц муц као па да видећемо нешто, ето данас се већ окупљамо на Тргу Републике да пошаљемо подршку бла бла ...

Плус кад се сетим оног туњавог брањења пиксија кад су га једном питали да ли сматра да је пикси оштетио звезду продавањем скоро целе генрације која је стасала у омладинском погону, и од које су половину новца узели менаџери.

То што је неко Звездаш, не значи да ми је драг у старту. Ни да има не знам какав кредит унапред. Бошко ми је и онда као тренер био ето симпатичан са оним шалом што га је везивао, и са оним конференцијама за штампу где док састави реченицу новинари се сморе што су га и питали. Али после кад су га новинари питали мисли ли да је Пикси крив за нешто, невешто га бранио пропуштао да конкретно каже, да није у реду Пикси је распродао генерацију коју је лично Џаја окупио ... имам утисак само из разлога што је очекивао и знао да ће се прихефтати за Пиксија и отићи у Јапан.

ПС
РСФ - ако сматраш да имаш разлога да бришеш мој пост или део њега, бриши брате. Али ово напомињање и прећење казнама је без везе. Ако сам ја неког вређао што кажем шта мислим какав је, онда у реду.Нит сам га проклињао, псовао, јебо мајку, ближу и даљу родбину ... Изругивао му се на нпр физичким или психичким недостатцима. А није да их нема. Е то је вређање.

Хајде, немам намеру да се и ја сада мешам али смо се договорили да ако се износе неке ствари као што си написао мораш да изнесеш доказе, аргументе у противном упис није дорастао озбиљности форума. У задњем упису, помињеш вређање... не ради се о томе већ о претходној реченици коју сам написао тако да мислим да ниси баш најбоље схватио шта ти је речено. А што се тиче објашњења које си дао.....
Шта је требао Бошко да уради? Да можда осује пљувачину по Пиксију. Не ради се то тако а нарочито не преко штампе која једва чека да од сваке глупости направи сензацију. Волео бих понекад да су многи други наши бивши играчи бар мало као Бошко у смислу љубави према Звезди али то је нека друга прича....

Одг: Svaštara - Red Star Forever - 03-21-2011

Не разумем зашто се буниш?!! Све ти је лепо образложено! Не може се рећи ништа ружно о било коме, ако ниси дао разлог за то!!!

(03-19-2011, 10:35 PM)Никола Д/С link Wrote:Што ми овај Бошко Ђуровски иде на курац, па то се ретко среће!
Не знам зашто, али оставља утисак полтрончине и првокласног лизача буље.
Па на квадрат куб!

Ал што се каже, не знам човека лично па да не грешим душу даље! Можда сам у криву ...

Због овог уписа си био "опоменут" и тек након тога напишеш 20 реченица о томе зашто ти иде на курац... Немој да нас правиш лудим, молим те! И нећу да се расправљам више и да ти лепо објашњавам зашто и како...

А сад о Бошку... Што рече Север, шта си очекивао, да каже јесте Пикси је лопов, бедник, јадник и шта ти ја знам... Он му је претпостављени и од њега му зависи каријера... Ајд ти у јавности причај бљувотине о свом директору или шефу... Не иде бре! И на крају, нема он, а ни Пикси тих пара које могу да помогну Јапану у овом тренутку, та помоћ може само на државном нивоу да се реализује, јер су у питању огромни новци! Лепо је што је учествовао у организацији подршке на Тргу и нема му се шта замерити поводом тога! Твоје мишљење је другачије, али и то је ок... Изнео си га и нема потребе више да идемо у ширину, јер претпостављам да се већина неће сложити са тобом око Бошка...

Одг: Svaštara - UrbanBaby - 03-21-2011

http://www.redstarbelgrade.com/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=2854&News=2854

Одг: Svaštara - HITMAN 47 - 03-21-2011

@РСФ
Брате слажем се да не дужимо о њему сад, нит је место ни време, нисам ни требао покретати ту причу овде, изнервирао ме онај дан и ... јбг. Ал само да ти кажем једну ствар...

Али најискреније, моје мишљење ... мени је Звезда изнад свих, буквално. Сам Бог отац да је крао, да знам и да сам упућен, па не би прећутао зарад неког места помоћног тренера. Та звезда има милионе навијача, симпатизера, Звездаша ... па не бих  свој образ прљао пред свим тим људима, а нисам лично учествовао у свему и бранио неког од ствари од којих је очигледно да не мож да га одбраниш ... итд итд. Е ту ми се смучио.

ПС
Нисам брате мислио да он и Пикси лично 'помогну Јапан'. Па стотине милијарди долара су у питању. Из ове перспективе ми делује да су ето само дигли сидро и отишли. А тамо су Богови малте не. Капирам све, земљотрес, зрачење ... Ал ено ти га нпр Бане Смиљанић, тренер, остао човек у Триполију.

Одг: Svaštara - dzanglbuk - 03-21-2011

[Image: reporterka.th.jpg]
[Image: 84231172168997541162751.th.jpg]

Одг: Svaštara - николаБГ - 03-23-2011

Big Grin

Одг: Svaštara - vure - 03-23-2011

http://www.sportpeople.net/index.php?option=com_content&view=article&id=1290%3Aderby-di-amburgo-rinvio-sospetto-nella-notte-oltre-200-hooligans-nazi-mettono-a-ferro-e-a-fuoco-st-pauli-45-arresti-&catid=3%3Amondo-ultras&Itemid=69
Не разумем ништa Smileјел може неко да објасни ово?