Delije
UEFA Kup - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: UEFA Kup (/showthread.php?tid=783)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

UEFA Kup - Milos_cz - 11-24-2005

Quote:Bazel (ili bilo ko drugi osim Francuza) moze biti iza nas sa 6 bodova , naravno ako ih mi osvojimo :zbunjen , jer se ne gledaju medjusobni susreti vec ukupna gol razlika. Trenutno smo mi na -3 a bazel na -1..
Bas sam to i ja trazio. Cisto da kazem da nada umire poslednja...
1. Gol razlika na svim utakmicama u grupi
2.Broj postignutih golova
3.Golovi u gostima :boks
4.Neko s**nje - istorijski bodovi saveza i kluba u poslednjih 5 godina...

UEFA Kup - Red Squad Podgorica - 11-24-2005

Quote:Рачуница је једноставна:
Звезда мора да победи две преостале утакмице, што ће бити и највећи проблем Sad
Утакмица Базел и Тромсо треба да се заврши нерешено, па у последњем колу Рома против Базела мора или да победи или да игра нерешено. У том случају табела би изгледала овако:

1. Стразбур 7 п
2. Рома 7 п.
3. Звезда 6 п.
4. Тромсо 4 п.
5. Базел 4 п.

Али ово је све утопија, ко верује да ће Звезда у овом стању да победи Рому и Стразбур?
pa da moze se razmisljati u dva pravca:
ili da basel ne dobije tromso (sto mi izgleda prilicno nemoguce)
ili da roma ne dobije basel (sto mi takodje izgleda prilicno nemoguce Big Grin )

ovo za gol razliku je svakako bolje nego da se gleda medjusobni skor ali mi sledece kolo igramo za romom a basel sa tromsom kojem ce dati tri minimum.
nego, jeste li vi sigurni ovo za gol-razliku?
ima li neki sajt gdje sve pise u vezi mogucnosti...

UEFA Kup - Red Squad Podgorica - 11-24-2005

i sto se tice ove utakmice nocas: ne krivim ni trenera ni igrace.
nisu igrali na nivou ali nisu igrali u uslovima kakvim su trebali...i vecina njih prvi put igra ovako vazne utakmice.
i kako je glupo kad kaze zenga da su uslovi isti i njima i nama.
pa oni provode citav zivot tamo ne gledajuci sunce po pola godine i ne znajuci sta je to majica kratkih rukava...
pi jebem im mater a i nama baxuzima dje izvukosmo da odlucujuce utakmice igramo bez publike i u polarnom krugu.

UEFA Kup - kiki - 11-24-2005

O utakmici nema sta da se kaze kada nasi igraci tokom citavih 90 minuta igraju tako sto sa 50 metara sutiraju loptu u 16 metara. I niko ni da pokusa da dodavanjima dodje do sesnaesterca, kao sto su to Norvezani cesto radili - valjda je njima teren bio dovoljno dobar za takvu igru :nene .
Sto se tice "prolaska dalje", sve ce biti jasnije nakon sledeceg kola. Ukoliko mi pobedimo Romu, a Bazel igra nereseno, nas dalje vodi pobeda u Francuskoj nakon cega bismo imali 6 bodova. Roma i Bazel bi pre poslednje utakmice koju igraju medjusobno imali po 4, sto znaci da bi jedan od ta dva tima ispao.

UEFA Kup - Nikola013 - 11-24-2005

Pa ljudi moji ja zaista neznam da li neko plaća da onaj "talenat" Purović sabotira naš voljeni klub :bes na svakom koraku i u svakoj utakmici u kojoj učestvuje(zaista ne mogu da napišem da je odigrao jer ONO nemogu nikada da nazovem igrom). Možda će se neko složiti samnom, možda će me neko ispljuvati, ali ovo što ovde iznosim je apsolutno moje u ovom trenutku subjektivno i barem za mene realno sagledavanje ČINJENICA.
Neka me neko ispravi ako gresim, nije li ono baš Purke izigravao Maradonu protiv Bazela, pa nam tako uskratio i taj jedan jedva stečeni bod? Drugo svaka čast ljudima koji su bili na dalekom severu da bi bodrili naš voljeni klub.
Treće posebno bih istako igru koju su prikazali Žigić, Basta i Stojković za koga smatram da nije kriv ni za jedan gol koji je primio. Odbrana nam je šuplja kao glava prosečnog srpskog političara.
Možda imamo sreće jer su Roma i Strazbur odigrali nerešeno 1:1, pa može da se kaže da još imamo neke šanse za prolaz, mada sa ovakvom igrom......
Iskreno se nadam da nije sve tako crno, i da ćemo proći dalje, ali to zna samo dragi Bog i nije mu lako (pogotovo kada zna da se Purke nalazi u timu).
Delije veliki pozdrav iz Opova, vidimo se u nedelju.

NEKA DRHTI NOVI SAD!

UEFA Kup - boca - 11-25-2005

Ne smatram da je ovo neka katastrofa, ali da je lose-lose je... Titula nam je prioritet i sa tog aspekta ispadanje iz lige UEFA je mozda i povoljna okolnost, jer ce na prolece maksimalno biti usresredjeni na domace prvenstvo, kao i na nacionalni kup. To bi isto omogucilo ciscenje igrackog kadra od "iskusnijih" Mudrinica, Krivokapica, Joksimovica i co. i davanje sanse mladjim igracima za potpunu afirmaciju i eventualnim pojacanjima za uklapanje.
O utakmici protiv Tromsoa receno je vec sve i ja delim misljenje da je problem u glavama nasih igraca. Oni su gore "morali" da pobede da bi ostali u igri za naredni krug i tu je kraj price, jer oni ne znaju da igraju kad moraju. Za mene je utakmica protiv Bazela odigrana jako dobro, odavno nisam video onakvu Zvezdinu igru, poraz je bio samo nuzna posledica neiskoriscenih povoljnih prilika. Ali tada su bili rastereceni i nisu "morali"...
Imaju bodovnu prednost na tabeli koja im ne stvara presiju pred svaku utakmicu domaceg prvenstva i uz maksimalno zalaganje titula je blizu. Preostale utakmice lige UEFA neka odigraju kao da su im poslednje, pa sta nam Bog da. Na zimu ispisnice retardima, eventualno neko pojacanje i kolektivne psihoterapije da ne bismo slicna razocarenja dozivljavali i u, daj Boze, ligi sampiona...

UEFA Kup - ENERGIENYC - 11-25-2005

Uhhh sta reci...

Katastrofalna igra nasih pulena i koliko toliko teren, su zasluzni za danasnji poraz.Nisam ocekivao bas toliko veliki poraz,ali sta je tu je.Moramo da se skoncentrisemo na osvajanje titule i pravljene novog tima za sledecu Evropsku sezonu.

Sto se tice naredne dve utakmice u Ligi UEFA ,navijacki ih treba kvalitetno odraditi i dati zestoku podrsku nasem timu ,pa mozda sledece sezone sa malo boljim timom mozda mozemo i u Ligu Sampiona.

Confusedampion

UEFA Kup - DelijaHH - 11-25-2005

Daj ljudi sta vam je, smirite se malo! Ta ista stoka i smotana gamad vodi sa 6 bodova razlike u prvenstvu i oderala je groblje-jos jednom i izbacila je jednu Bragu, lidera portugalskog prvenstva.

Da su lose odigrali, jesu, ali ide dalje!

UEFA Kup - cazzo_FCRS_forever - 11-25-2005

sta reci posle ovoga??

iskreno NISTA se nisam nadao ove sezone u evropi.sledeca sezona(znam culo se to mnogo puta)ja licno mislim da ce biti mnogo bolje.Piksi je i posle Brage izjavio da ce doci do velikih promena u timu kada bude prelazni rok.E tu je moja nada.Nije dzabe piksi posle zreba izjavio da se najvise plasi Tromsø-a i tu sam se odma slozio sa njime jer igraju mnogo neugodan fudbal.Sada sto mi imamo invalide u ekipi i ne kapiraju nista sta im je trener rekao nije za to kriv piksi i uprava.Mudrinic,Krivi,perovic,Joksimovic,Dudic,Djokaj 100% MORAJU da lete iz kluba i tu nema price.
Ovaj poraz me nije iznenadio koliko me je zaboleo jer sam se nadao da nismo pali na toliko niske grane da gubimo od Tromsø-a.Ipak su oni niko i nista ne samo u Evropi vec i u Norveskoj.

Kada ce nasi da svate da u evropi kada imas sansu za postizanje gola onda moras to sansu da iskoristis u najmanje 80% slucajeva.Ako to ne umes onda nema sta da trazis u evropi.

Surova cinjenica.

Citao sam nesto za mene veoma interesantno a to je izjava Zenge juce za norveske novine a izjava glasi:

Ne interesuje nas Uefa toliko ove sezone koliko srpsko prvenstvo i kup.
Donekle se slazem ali to ne znaci da se brukamo po evropi.

UEFA Kup - UK_Nikola - 11-25-2005

Uff mislio sam da posle Bazela nemogu gore da se osecam ali kurac.

Ajde malo da fantaziramo ovde bice mi lakse posle Big Grin

Znaci koje sanse imamo.

Strasburg prosao 7
Roma 4
Tromso 3
Bazel 3
pa mi :bes

Igraju jos

mi - zabari Romu dobijamo znaci ubedjen sam u to. Neznam zasto.

Bazel - Tromso ovo ce biti 1 jebiga ne verujem da taj Tromso moze da pobedi Bazel. Takodje je pobeda Bazela najlosiji moguci rezultat za nas. X bi do jaja ali...

Tako da:

Strasburg 7
Bazel 6
Roma 4
Trosmo 3
Mi 3

Zadnje kolo:

Strasburg - Zvezda ovde je sve moguce.
Roma - Bazel i ovde je sve moguce.

Jer zna neko dali se racuna direktan susret ili gol razlika?