![]() |
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013 (/showthread.php?tid=1877) |
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013 - rukometas_bg - 08-21-2013 Омега је дошао 2011. у Слободу, а потребно је дал 4 или 5 година да је код нас. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013 - Pijanac - 08-21-2013 Стојадиновића апсолутно не занима да ли ће неко од тих играча бити у протоколу или не. Њему је битно да одради што више трансфера у које може да се угради. Са друге стране, Човићева девиза је: ''Ако дајемо паре за странца, довешћемо онога који ће да игра и прави разлику''. Тако да ни финансијски сектор клуба не подржава Стојадиново гомилање црнаца. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013 - KizaLion - 08-21-2013 (08-21-2013, 03:14 PM)Звездаш link Wrote: А Кокеза је иначе велика поштењачина и угледни фудбалски радник Нема потребе за тим. Наша скаутинг служба је равна нули, а ако Стојадин не уме или не зна да нађе играче, нека поднесе оставку. Ако му је мала плата у Звезди, па то надомешћује уградњом у трансфере, нека поднесе оставку и пређе у ФК Графичар. Ту су му одрешене руке и нек узме плату сходно свом раду и умећу, доста је да неко овако шиљи курац, почиње да ме нервира.. Што неко од наших не оде у Јавор и пита где су нашли ова два брата Оњила? Да дају Стојадину "рецепт" како бисмо снизили трошкове. Када би Јавор био првак, уз пар појачања и добар жреб као Шахтјор Караганди (Казахстан), могао би да победи Селтик 2:0 синоћ, уз буџет од 5 "кила" евра колико вреди само Митар, рецимо. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013 - херцеговац - 08-21-2013 (08-21-2013, 03:25 PM)Звездаш link Wrote: Омега је дошао 2011. у Слободу, а потребно је дал 4 или 5 година да је код нас. Контам три године. Мислио сам да је дуже у Србији. Опет, остаје да је нерезонски да га још ни једном нисмо гледали у игри. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013 - Red Star Forever - 08-22-2013 Све то што се спомиње је губљење времена... Нама треба бре штопер са искуством и знањем фудбалске игре! Уколико су тачне приче око преговора са Луковићем и уколико то уроди плодом, то ће бити већ много озбиљнија екипа, која можда и може да се нада титули... Наравно, уз игру са два нападача или са тренером који ће ту игру да форсира! Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013 - rukometas_bg - 08-24-2013 Gogić i Rajković u Zvezdi U smiraj prelaznog roka, Crvena zvezda je dogovorila transfer još dva igrača. Slika1 Uspešan posao napravljen je sa fudbalskim klubom Jagodina. Novi fudbaleri Crvene zvezde postaće Goran Gogić i Predrag Rajković. Gogić je fudbaler koji igra u veznom redu, dok je osamnaestogodišnji golman Predrag Rajković ujedno i član omadinske reprezentacije Srbije, koja je nedavno postala prvak Evrope. Promocija novih pojačanja održaće se na Marakani, početkom nedelje. http://crvenazvezdafk.com/sr/vesti/najvaznije/7769/Gogi%C4%87+i+Rajkovi%C4%87+u+Zvezdi.html Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013 - CEBEP - 08-25-2013 (08-24-2013, 08:27 PM)Звездаш link Wrote: Gogić i Rajković u Zvezdi Други голман - Бајковић Бобан!!! Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013 - KizaLion - 08-25-2013 Макса мора да оде, да не упропасти Рајковића Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013 - Red Star Forever - 08-25-2013 (08-25-2013, 05:34 AM)CEBEP link Wrote: Други голман - Бајковић Бобан!!! Брате, мож' ми са Бајком до сутра да се спрдамо и овако и онако... Али, опет нас је он спасао ремија и не дај Боже пораза у Крушевцу синоћ... Одбранио је немогуће у пар ситуација.. Мени је жао што се губи време на небитне ствари, и овде и у јавности уопште... Као прво, рекао бих да је Киза у праву са Максом, гомила талентованих голмана у последњих 5-6 сезона је нестало из Звезде, а са голманима бар у прошлости никада нисмо кубурили... А оно на шта још више циљам, то је довођење играча на позицијама које нам не шкрипе уопште, а ми даље имамо проблем у одбрани, ни једног играча за кога можеш да кажеш да поседује квалитет за Звезду, ми немамо! Мартиновић? Можда и није лош, али у пару са овом неискусном и незрелом дечурлијом, ни сенка од онога што би могао да пружи... Све ове потрошене паре и преласци у смирај прелазног рока, требали су да замене само један трансфер, а то је Луковић поново у црвено-белом дресу! Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013 - mauzer - 08-26-2013 како радимо тако пролазимо Лупијемо ислузеног Мрђу сад голмана уз голмана из хистерије бивсшег омладинца халфова немамо или седе на клупи |