![]() |
Космет српска земља - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Космет српска земља (/showthread.php?tid=16) |
Одг: Космет српска земља - Kapetan Kuka - 03-15-2010 (03-15-2010, 09:43 PM)Kaja link Wrote: Игром случаја сам се нашла на том скупу.Па што идеш на такве скупове? И још игром случаја !!! Како се мени не деси да будем на таквом скупу који организује тај идиот. И кога боли уво за Чеду и Ђинђића и њихове приче? Глупости неопеване !!! Одг: Космет српска земља - дрвосеча - 03-16-2010 Пазите данас један апсурд. У Суботици рецимо не можете добити посао у једној (јавној) државној служби ако не знате мађарски језик?! Пазите сада овако... замислите када би дошли једном енглезу и рекли како не може да добије посао у државној служби ако не зна индијски језик, или рецимо пољски, пакистански... или рецимо немцу да кажете како мора да зна турски, како би добио посао, јер има те националне мањине пуно у њиховим државама, па да ето се поштују ПРАВА НАЦИОНАЛНИХ МАЊИНА! Буди Бог с нама... Ја не знам како мене, неко не позове на те хебене скупове, да им се начеститам ПРАВА НАЦИОНАЛИХ МАЊИНА к'о Оче наш... Одг: Космет српска земља - InsaNe - 03-16-2010 (03-15-2010, 02:03 PM)дрвосеча link Wrote:Чуо сам све похвале о овој књизи Јелена, и представља можда и најбоље написано штиво о нама Србима, и овом поднебљу, како читаоци кажу. Када је будеш читао замолио бих те да се удаљиш од хрвата и муслимана, да их ни случајно немаш у својој близини, за твоје добро. Читајући то и нормалан човек полуди, свашта је у стању да уради... говорим ти озбиљно. Одг: Космет српска земља - Mikelandjelo - 03-16-2010 (03-16-2010, 03:01 PM)дрвосеча link Wrote:Пазите данас један апсурд. Мислим да сам ово већ навео или овдје или на делије.нет, углавном још су моји родитељи похађали предавања на Универзитету у Суботици - на мађарском! Одг: Космет српска земља - дрвосеча - 03-16-2010 (03-16-2010, 08:08 PM)Микеланђело link Wrote:Мислим да сам ово већ навео или овдје или на делије.нет, углавном још су моји родитељи похађали предавања на Универзитету у Суботици - на мађарском! Oво је пораз државе Србије! Исто тако пре 12-ак година један човек из НС, је тражио да му дају извод из матичне књиге рођених. Рођен је за време Другог светског рата. Издали су му на мађарском језику?! О томе су чак и новине, мислим Блиц тадашњи и још неко је писао. Завршнице се не сећам, али оно је била таква срамота државе Србије, да то није било нормално. Образложење које су они њему дали, јесте да је он рођен у НС, који је у том периоду припадао (фашистичкој) Мађарској, па зато је извод на мађарском?! :o Да није трагично, било би смешно. Заиста немам ништа против Мађара у Војводини. Живим у БГ, и познајем једну жену мађарицу, која је предивна жена. А када је и она била згрожена овим поступком, онда знате колико је било сати. Али ко њу и пита... пре ће данас новинари отрчати до оне вашке из ЛДП да чују мишљење, него обичних грађана! Сви смо сведоци шта се јесенас радило у Новом Пазару, када је ЦЗ гостовала, у Купу Србије... Просто је невероватно, да се и сада ћути о томе. Дал је могуће да нико од посланика у Скупштини Србије није желео да ово истера до краја? Ситуација иста као и на Космету, када је мајци Данила Милинчића, читана пресуда на албанском језику, за злочиначко убиство његог сина. И данас, као и тада наши политичари се праве необавештени, и "гледају своја посла" > ![]() ![]() ![]() Одг: Космет српска земља - InsaNe - 03-16-2010 Што се тиче онога да не мрзиш Мађаре....немамо ми разлог никог да мрзимо...ми смо и као људи и као група увек само тражили оно што је наше... А сад ово задње ''да гледају своја посла''... о томе више не вреди ни причати... Сви добро знамо шта је и како је... како да причају о томе кад су плаћени да ћуте? Кад су плаћени да уништавају Србију, да изгласавају резолуцију о Сребреници, да пљују по држави и народу. Па видиш да они немају ни срца ни душе... само о џепу размишљају... Исто тако ти је и у Сремској Митровици.. ако си хрват имаћеш посао без проблема... ако си случајно Србин.. гладуј. Одг: Космет српска земља - фрактура - 03-17-2010 Да се вратимо на тему Шест година од мартовског погрома http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/%D0%A1%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B0/570011/%D0%A8%D0%B5%D1%81%D1%82+%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0+%D0%BE%D0%B4+%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3+%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0+.html Еј душмани проклето вам било... Одг: Космет српска земља - дрвосеча - 03-17-2010 Страшно... данас сам гледао поново застрашујуће снимке од пре шест година. Душа јеца. Одг: Космет српска земља - дрвосеча - 03-17-2010 A unique documentary on three days of numerous terrorist attacks on Serb and non-Albanian populations in Kosovo-Metohija which lasted from March 17 to 19, 2004. During the pogrom 19 people died, 34 Orthodox monasteries and churches were destroyed and defiled, and more than 500 Serb houses torched and demolished. Over 4,000 Serbs left their homes and hundreds of Serbs and non-Albanians were seriously wounded and beaten. Јединствени документарац о три дана бројних терористичких напада на српског и неалбанског становништва на Косову и Метохији који је трајао од 17. до 19. марта 2004. За време погона 19 људи погинуло, 34 православна манастира и цркава уништено и оштећено, и више од 500 српских кућа спаљена и порушена. Преко 4.000 Срба је напустило своје домове и стотине Срба и неалбанаца је било озбиљно рањено и пребијено. > ![]() ![]() ![]() Одг: Космет српска земља - дрвосеча - 03-17-2010 ![]() |