![]() |
КК Црвена звезда 07/08 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК Црвена звезда 07/08 (/showthread.php?tid=1205) |
КК Црвена звезда 07/08 - Milos_cz - 12-23-2007 Quote:Маму ли му јебем.Па шта он хоће.Једино у нашем клубу плату добијају људи који годину дана ништа не раде...Понавља се случај Саше Обрадовића...Да се ја питам ово говно би могло да тек након што врати све паре које је добио.За шта бре да добије паре кад ништа,ама баш ништа није радио за клуб...Бар да је одиграо коју текму,а не овако...Говедо...Полако бре људи - опљувасте човека, а немамо поуздан извор за вести. С једне стране се пљује управа и хочемо(те) леђа да им видимо, а сад им сви поверовасмо кад нам испричају причу за Јоровића. Па ако лажу да "појединци" скандирају, што не би лагали и за Јоровића??? КК Црвена звезда 07/08 - OrtoDelija - 12-23-2007 Ма све су то иста говна... КК Црвена звезда 07/08 - neno_ss - 12-27-2007 немојте нападати јоровића нико се није сјетио да је тај човјек доживио повреду са репрезентацијом када нико није хтио да игра за нју. То објашнјава колики је патриота а ви га овде плјујете без разлога. Дошао је у звезду након што је ђирона раскинула уговор за који је обештећенје било 1 500 000 еура, звезда је платила око 150 000 за нјега тј добар дио новца је он сам исплатио из свог новчаника. Након тога звезда му је платила операцију 30000 еура и од тад је примио свега једну и по плату. Умјесто што га нападате размислите мало, човјек само тражи своје право а ова наша лоповска управа треба да се замисли да ли заслужује да буде у звезди (наравно да не заслужује)..... марш из звезде маму вам јебем лоповску свима КК Црвена звезда 07/08 - OrtoDelija - 12-27-2007 Не лупај...Говеда су обе стране и он и ова лоповска управа.Господин оће плату а ништа не пружа заузврат!Па где то има сем код нас?Не да му не треба дати ни један једини динар него му треба и наплатити излежавање...Господин седи на трибинама,једну текму није одиграо и оће паре.Мало морген!Брате ради,играј па заради,а дотле немој да кењаш!Говедо распало...Играње за Звезду је част....Многи би платили да могу да играју за њу.Ми јесте да имамо лоповску управу,али су нам брате и многи играчи пичкетине у правом смислу те речи... КК Црвена звезда 07/08 - drenke - 12-27-2007 Колико ја знам њему се дугују само последњих неколико плата од када му је ревидиран уговор. Пре тога му је све исплаћено. КК Црвена звезда 07/08 - Лоше - 12-27-2007 Quote:Дошао је у звезду након што је ђирона раскинула уговор за који је обештећенје било 1 500 000 еура, звезда је платила око 150 000 за нјега тј добар дио новца је он сам исплатио из свог новчаника. Чекај па јел он спонзорисао можда сам себе да би играо у Звезди? Quote:Након тога звезда му је платила операцију 30000 еура и од тад је примио свега једну и по плату. Које право,да добија плату на конто рехабилитације? КК Црвена звезда 07/08 - OrtoDelija - 12-27-2007 О томе причам Лоше... namigivanje КК Црвена звезда 07/08 - Ђоле - 12-28-2007 Quote:Zapleniću Zvezdine trofeje i nameštaj[/b] КК Црвена звезда 07/08 - OrtoDelija - 12-28-2007 Распад... КК Црвена звезда 07/08 - Ђоле - 12-29-2007 Раскинут је споразумно уговор са Јоровићем...Дакле платили су за њега,платили му операцију и сада раскинули уговор са њим.То што су за те паре могли да узму једног квалитетног бека шутера или центра који може да игра одмах нема везе...УПРАВА НАПОЉЕ! |