Delije
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=985)

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Gavri - 03-18-2007

Misevi :rofl

Quote:MIŠ U HUMSKOJ

Atmosferu na konferenciji za medije u sali SD "Partizan", pre Đukićevog dolaska "osvežio" je - miš. Naime, maleni glodar hrabro se prošetao pred novinarima, tako da se odmah pročula čuvena priča od "miševima i brodu".
Mnogi su rekli, prerano...

:lol: :lol: :lol:

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Бока - 03-19-2007

Quote:Misevi :rofl

Quote:MIŠ U HUMSKOJ

Atmosferu na konferenciji za medije u sali SD "Partizan", pre Đukićevog dolaska "osvežio" je - miš. Naime, maleni glodar hrabro se prošetao pred novinarima, tako da se odmah pročula čuvena priča od "miševima i brodu".
Mnogi su rekli, prerano...

:lol: :lol: :lol:

И какве везе сада ово има са Звездом? Немојте да пишете глупости које немају везе са темом.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Red Star Forever - 03-19-2007

Quote:Не може се у европу са тренером чији је највећи успех тренирање Радничког из Обреновца

А јел ти се чини да и он а и маса других младих, модерних тренера једноставно не добија шансу јер се она даје "провереним, искусним и стручњацима који су тренирали "велике" клубове"... С тога доста пијачарења и нагађања са "великим" тренерским именима из иностранства, дајмо шансу Бошку, као што је и сам рекао он је Звездин војник и такви ће да оставе и срце и душу у Звезди не би ли постигли резултате, а ови "велики" као што сте видели после неуспеха беже и без кофера, па се накнадно враћају по њих...

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - slawisha - 03-19-2007

Quote:А јел ти се чини да и он а и маса других младих, модерних тренера једноставно не добија шансу јер се она даје "провереним, искусним и стручњацима који су тренирали "велике" клубове"... С тога доста пијачарења и нагађања са "великим" тренерским именима из иностранства, дајмо шансу Бошку, као што је и сам рекао он је Звездин војник и такви ће да оставе и срце и душу у Звезди не би ли постигли резултате, а ови "велики" као што сте видели после неуспеха беже и без кофера, па се накнадно враћају по њих...

Ствар је у томе што Бошко није млад и модеран тренер. Он је играо фудбал у неком другом времену а данашњи озбиљан фудбал гледа као и сви ми уторком и средом увече на ТВ. Са друге стране рецимо Купер је тренер који је водио екипу у безброј утакмица ЛШ и зна о чему се тамо ради, како треба а како не треба. Ако Звезди треба тренер који ће изигравати навијача поред аут линије, махати шалом, скакати и урлати 90 минута онда јебеш такве играче а и таквог тренера.
Фудбал је бизнис и као и у сваком другом бизнису и у фудбалу је главни и једини закон - ако хоћеш да зарадиш мораш да уложиш. Ми смо клуб који је 15 година покушавао да зајебе цели свет па да направи успех без улагања. Коме је то пошло за руком? Било је пар клубова којима се срећа осмехнула, као сто су Партизан, Артемедија, Хелсинборг, Марибор... али њихов проценат спада у домен статистичке грешке. Нама остаје да и даље покушавамо немогуће и брукамо се по европи, или да искеширамо за квалитетан кадар, као сав нормалан свет, па да имамо подлогу за очекивања и резултате којима тежимо.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Igor_RS - 03-19-2007

Дај људи немојмо да се залуђујемо. Па Купер је јако добар и доказан тренер, глупо би било га упоређујемо са Ђуровским. Мислим да ће нам бити од велике помоћи. Ја бих највише волео да нам седи на клупи особа која као Ђуровски воли Звезду и која има знање Купера, али то је за сада немогуће. Видим сад да неки кукају како је Пикси дао велике паре за тренера...не ваља кад не даје(кажу стрпао је себи у џеп), а изгледа да не ваља ни кад даје. Не разумем...

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Woodoo - 03-19-2007

Нисам ја против страног тренера. Али против Купера јесам. Чак ми се не свиђа ни једно име које је помињано у новинама. Зар није мало чудно да је тако добар тренер дуго без ангажмана. И проблем је што није почетак сезоне као кад нам је долазио Зенга. Боље је да остане тренер Ђуровски,био је на припремама,познаје екипу. Колико би требало било ком странцу да упозна играче. Па Купер не познаје ниједног нашег играча. Нека оставе човека да ради,па ако хоће да доводе неко звучно име нека то ураде на крају сезоне.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Eribo - 03-19-2007

Мене лично у опште више не занима ко ће да нам буде тренер. Тј. дали је странац, наш, "господин" или "сељак", дали је био у финалу ЛШ или је цео живот провео у "малом мокром лугу", јер сам се доста пута опекао прејудицирањем (као и многи други). Какви су и какве ће резове да постижу. (задњи је био Бајевић).

Сто пута смо мислили "е сада", и накрају куртон. Зато од када је Бајевић напустио Звезду (буквално), ћу да судим по игри после месец дана и резултатима после 3. (У нашој лиги рокови не могу бити души)

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - slawisha - 03-19-2007

Баш супротно, боље је да дође одмах. Наравно да он не познаје наше играче, али неће састављати тим на основу тога што му је неко лепши од некога, него ће погледати касете, имати домаће помоћнике и сл. Ако већ планирају да доведу страног тренера боље је да га доведу одмах како би се до краја сезоне упознао са екипом и увидео где шта фали и где је потребан нови играч. Што је тренер дуже са екипом боље је познаје и зна колико ко може да пружи.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Armin DELIJA - 03-19-2007

sta je bilo sa onom televizijom,o tome niko ne prica,sto se tice trenera kiliko para toliko muzike,pa i ja obozavam zvezdu ali to ne znacida mogu biti trener ili igrac

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - SaXoN - 03-19-2007

Quote: Ствар је у томе што Бошко није млад и модеран тренер. Он је играо фудбал у неком другом времену а данашњи озбиљан фудбал гледа као и сви ми уторком и средом увече на ТВ. Са друге стране рецимо Купер је тренер који је водио екипу у безброј утакмица ЛШ и зна о чему се тамо ради, како треба а како не треба. Ако Звезди треба тренер који ће изигравати навијача поред аут линије, махати шалом, скакати и урлати 90 минута онда јебеш такве играче а и таквог тренера.
Фудбал је бизнис и као и у сваком другом бизнису и у фудбалу је главни и једини закон - ако хоћеш да зарадиш мораш да уложиш. Ми смо клуб који је 15 година покушавао да зајебе цели свет па да направи успех без улагања. Коме је то пошло за руком? Било је пар клубова којима се срећа осмехнула, као сто су Партизан, Артемедија, Хелсинборг, Марибор... али њихов проценат спада у домен статистичке грешке. Нама остаје да и даље покушавамо немогуће и брукамо се по европи, или да искеширамо за квалитетан кадар, као сав нормалан свет, па да имамо подлогу за очекивања и резултате којима тежимо.

:ruke

Добро пази кад квотираш да се не би понављале овакве грешке... Испало је да су ово моје речи што никако нису већ Славишине... Исправио сам!
РСФ