Delije
Svetsko Prvenstvo - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Svetsko Prvenstvo (/showthread.php?tid=992)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Svetsko Prvenstvo - Paya Pikey - 06-16-2006

-Sekretara FS ubili ispred kancelarije
- Sume transfera igraca vecita nepoznanica, narocito za Poresku upravu
- Status klubova jos veca nepoznanica
- Liga namestena
- 90% meceva namesteno
- Igraci van reprezentacije vide reprezentaciju samo kao vid sopstvene promocije pre odlaska
u strane klubove
- Igraci reprezentacije vide nastupe u reprezentaciju kao izvor povrede i smanjenja zarade u
stranim klubovima
- Nijedan fudbalski sudija nikada optuzen cak ni za saobracajni prekrsaj- Selektora biraju po nepoznatom kriterijumu
- 54% stanovnistva ima osnovnu skolu ili nizi nivo obrazovanja, ovo po starim kriterijumima
UN a po novim ne znanje rada na racunaru automatski znaci da je osoba nepismena, tako da se
procenat nepismenih u Srbiji vrti oko 85%
- BNP je najnizi u Evropi racunajuci i istocnu Evropu.
- 6 % stanovnistva ima fakultet ili visu skolu
- Nivo zdravstvene zastite nalosiji u Evropi
- Stopa kriminala medju najvecima
- 50 % osnovnih skola nema nikakav toalet
- Godina ocekivanog clanstva u EU 2020
- Vakcinacija dece najlosija u Evropi
- Broj ljudi koji su napustili zemlju zbog losih uslova zivota 300,000
- Nemogucnost priznavanja sopstvene krivice za bilo sta lose na svim nivoima vlasti

Sve se vec unapred znalo,a pocelo je pozivanjem sina u reprezentaciju! Ali ostavimo sad
to... Necemo komentarisati, bilo bi suvisno, ali necemo ni zaboraviti, bilo bi previse
glupo! Samo oni koji imaju takav koeficijent inteligencije i bezobrazluka kakav ga ima Ilija
Petkovic, Miljan Miljanic i ostali kerovi u Fudbalskom savezu SCG i Fudbalskom savezu Srbije
nisu hteli,a bogami,nisu ni bili sposobni da vide sta ce da se dogodi. Ja,koji nisam niko i
nista u fudbalu,samo ga gledam i navijam za Zvezdu. Oni ionako misle da su najbolji za
pozicije na kojima jesu, kao da su do njih dosli trudom i zalaganjem, a ne protekcijama i
nepotizmom... A rezultat!? Ma,opet ce neko drugi da bude kriv,jer oni sami su bezgresni...
I dokle vise tako!!!?
E pa jos malo! Jos samo malo...!!! Jos samo jedna utakmica! I kad zavrsi, vi fudbalski
nesposobnjakovici, mesetari i hohstapleri u Fudbalskim savezima i vi jadne i bogate jajare
od fudbalera, jos jednom se nazderite, kako rece jedan momak prije par dana, prasetine, a
kad se vratite kucama bice i jagnjetine... Onda lepo sedite u svoje skupe, luksuzne i nicim
zasluzene automobile, pa svako na svoju stranu! Sto dalje, to bolje
A onda, nema vise plavi dres (Terziću samo probajte da ga ne obojite u crveno!), nema vise
nepostojece drzave, nema vise "Hej, Sloveni"! Kada se sledeci put okupite vi koji budete
pozvani od novog selektora kojeg ce da izabere potpuno novo rukovodstvo FS Srbije, upamtite
sledece: uz vas uvek cemo biti i mi Delije Sever, jer cast je navijati za svoju zemlju, a vi cete da imate cast da igrate za istu tu zemlju, za Srbiju, za "Boze pravde", a bogami, I ZA ZIVU GLAVU!!! :batine

Svetsko Prvenstvo - Djape_BBrdo - 06-16-2006

Odakle vam samo snage da posle onog pokolja pisete o jebenoj reprezentaciji :bes .

Svetsko Prvenstvo - Maj 25 - 06-16-2006

Matori ti si se bas potresao?

Niko u ovoj reprezentaciji nije vredan ni pomena a kamoli rasprave ili kidanja zivaca. Jedino mi je zao sto oni u svetu reprezentuju moju zemlju pa svet shvata njihovu bruku kao bruku moje zemlje, sto je neispravno.

Svetsko Prvenstvo - Paya Pikey - 06-16-2006

Pokolj ni prvi ni poslednji kao sto ti je i poznato.... , svi ti izdajnici,pohlepne i sitne duše,prevaranti i cinkaroši izrodi i pasja vera,čije udarce podnosimo. U krvi su dosli tako treba i da odu, sve im jebem KOMUNISTIČKO! :bes

Svetsko Prvenstvo - Verbal Kint - 06-16-2006

Quote:Matori ti si se bas potresao?

Niko u ovoj reprezentaciji nije vredan ni pomena a kamoli rasprave ili kidanja zivaca. Jedino mi je zao sto oni u svetu reprezentuju moju zemlju pa svet shvata njihovu bruku kao bruku moje zemlje, sto je neispravno.

Ovo je zamka. Ni ja se nisam potresao previse, ali oni jesu predstavljali Srbiju i tu nema greske. Nase je zato da se borimo da za selektora Srbije vise nikada nemamo jos jednog klona Miljana Miljanica i da se iz svih fudbalskih foruma sklone stari, nesposobni, 'jagnjece brigade' kadrovi.
Posle ovog danas ceo svet nam se smeje, na nivou smo Saudi Arabije sa proslog S.P. (nemoguce je da ce neko doziveti tezi poraz).
Sve fudbalske analize pocinju sa 'nema vise slabih protivnika, fudbal je izjednacenog kvaliteta'..i to je istina, osim kad smo u pitanju mi, koji smo na S.P. zalutali (kao i na ep u beneluxu)..Najlakse je reci da ovo nije nasa bruka..realno jeste, nasha je.
Sada treba uciniti sve da se ne dogodi nista slicno kada nam konacno zasvira Boze Pravde.

Svetsko Prvenstvo - UrbanBaby - 06-16-2006

Могла би ова тема да се закључа.

Svetsko Prvenstvo - Sokol - 06-17-2006

Quote:A ukrajinci bi taj izgovor ipak mogli sa vise prava da upotrebe...

Они су изјавили да нису могли спавати због жаба - ћак су једни играчи изгубили живце па их хтели сами протјерати :lol:

Svetsko Prvenstvo - Indjija - 06-17-2006

Quote:Могла би ова тема да се закључа.

Definitivno! :rofl :rofl :rofl :batine :batine :batine

Svetsko Prvenstvo - KizaLion - 06-21-2006

Dosta je receno o nasoj reprezentaciji. Prvenstvo nije ni zavrseno a vec predstoje uzbudljive borbe. Zao mi je sto ne igraju Engleska-Nemacka ali valjda ce se ukrstiti kasnije. Nemojte vise komentarisati o SCG jer ce opet tema biti zakljucana.

Svetsko Prvenstvo - archer - 06-22-2006

Definitivno najzanimljivija utakmica na SP do sada je odigrana veceras u Studgartu izmedju Hrvatske i Australija. Australija je poslala nase susede kuci. Kriminalno sudjenje ( drugi gol iz ofsajda Australije, Tomasovo igranje rukom u 16m i 3 zuta Simunica), 4 gola, 3 crvena, greske Kalaca ...
O ovom mecu ce se dosta pricati... bar do 1/8 finala.