![]() |
ФК Црвена звезда - 2014/15 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда - 2014/15 (/showthread.php?tid=1986) |
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - Pijanac - 12-28-2014 http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/11480/partizanu-od-sezonskih-karata-180-000-evra-zvezdi-70-000 Не знам колико су ово веродостојни подаци, али свакако да бројке не пријају. Овај број продатих сезонских карата ако је тачан је последица вишегодишњег расула у клубу које је кулминирало избацивањем из Европе. Трибина је у годинама иза нас извула свој максимум да бројност буде на нивоу, а клуб не само да то није испратио, него је својим потезима вукао уназад. Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - KizaLion - 12-29-2014 http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:526438-Terzic-Privatizacija-neminovnost Као што сам раније писао, спрема се терен за приватизацију. Све маске падају као кула од карата.. Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - херцеговац - 12-29-2014 Поздрав Србадији! Као што не би волио 10 црнаца у дресу, тако не би ни клуб у рукама ових тајкунских пички. Ми смо институција српске нације, ово што спремају је још један удар на њу. Сјебали економију, воијску, ударили по цркви, а увелико траје уништавање клуба. Као што Мило Ломпар написа кака је појавом маспока као српски одговор у Далмацији организован скуп гдје су људи носили заставе Црвене Звезде - петокраку нису желили, српске нису смијели, а нешто најближе српској по значењу је била застава нашег клуба. Зато је набијен дуг, зато се трибина мора уништити, а најлакше продајом неком арапину... Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - KizaLion - 12-29-2014 Управо тако. Шиптар, Хрват, Балија - нису моја братија. Ће да наместе да на крају оде неком од ове три одвратне нације. Не директно, него индиректно. Неко може рећи "Швајцарска фирма" а уствари Беџет Пацоли у позадини. Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - rukometas_bg - 12-29-2014 Наравно да нема ништа од тога. Нико није толико луд. Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - KizaLion - 12-29-2014 Није овде у питању лудост, него интерес. Ако неко има пар стотина милиона евра, а још је и непријатељ нашег народа, зашто да не? Свима њима би у интересу било да нема Црвене звезде и Делија, који шире утицај самом својом појавом. А друго, лакше је распродати све клубове, угасити или маргинализовати. Па нам првак буде нпр. Младост из Апатина, као што је Лудогорец из Разграда. Неки кримос уложи мало новца на прање и направи првака. Нико у европи не зна где је Разград, а камоли где је Апатин. Значи румунско-бугарски сценарио је код нас могућ. Можда гробарима узму грб и боје као Стеауи, ако не врате стадион војсци ![]() Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - rukometas_bg - 12-29-2014 Тај ко има 100 милиона сигурно их нема зато што се разбацивао. Коме распродати клубове? Криминалце не занима да праве прваке него оперу паре, то су радили и до сад, тако да не видим шта би приватизација променила. Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - херцеговац - 12-29-2014 Када вратиш филм и размислиш шта је јуес стилу требала српска жељезара и њени губици, ако не само због тога да сјебу војску и економију. Људи ми причају у Кг су машине слали на резање и топљење у Смедерево, а о тенковима и оружју нећу да причам. О Дајчевима са минорном километражом и пинчевима... Људи завршили посао, вратили фабрику, јебе им се за српску жељезару. Мале су то паре које је псеудоимперија издвојила да би неутралисала једну војску у Европи која јој је одлично парирала, јер све што она америчка банда од њихове војске зна је да се јури са пустињским јебачима коза и камила... и онаква каква је била наша војска им је стала на пету! Нећу рећи да смо их добили, али смо им се укњеали на понос! Зато не постоје те паре које ће дати да нас затру и национално и економски! А Делије су ту. Да будемо начисто није ту у питању ни клуб ни фудбал, него значење имена Цревена Звезда. Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - херцеговац - 12-29-2014 (12-29-2014, 01:07 PM)Звездаш link Wrote:Тај ко има 100 милиона сигурно их нема зато што се разбацивао. Па циљ и јесте уништити клуб. То се одради преко приватизације, а човјек поврати паре као и сви што су то радили до сада. Када предстане интерес онда га једноставно пребаце у трећу лигу да тавори. Србију пљачкају 20 и нешто година, а још је остало пара и још је пљачкају. Звезду су задужили 50 милиона, а још могу да навуку и опљачкају три пута толико да не трепну оком у једном потезу. Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - rukometas_bg - 12-29-2014 Ми Срби увек имамо неке теорије завере. Та теорија како се клуб уништава да би се приватизовао ми је прихватљива, јер је виђено мали милион пута код нас. Али ми није јасна сад та најновија где се клуб приватизује како би се уништио. Па наш клуб је већ уништен, нема ту шта да се приватизује или не приватизује. По свим параметрима ми смо банкрот. И уместо теорија завера боље да се запитамо шта смо ми сами урадили да до овога не дође. |