![]() |
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879) |
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 07-30-2013 ЈСДП, наравно, када не ради наша школа, а и оно што избаци управа и менаџери разјуре да би их опет по папреним цијенама враћали у клуб. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Eribo - 08-01-2013 1. Играчима немам шта да замерим! (судија јебем ти матер). 2. Увек исто срање зато што правимо екипу у "пола 1", није више ни у "5 до 12" -управа. 3. Ко зна дали ће мо и играти Европу следеће године, ако нас УЕФА одере како и прижељкује, ради нереда! Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 08-01-2013 Безвезе смо продали Спајића због лиценце, кад већ не можемо екипу на време да направимо, а и кад смо. Углавном, ово сам и очекивао, с обзиром да су стартовали Крнета и Лазић, и коњина распала Милијаш. Од Нинковића се пуно очекивало, али се није ништа вратило. То је вероватно и нормално, обзиром којим пацерима је окружен. Вешовић нула, не само због пенала, већ и центаршутеви, дуели.. ништа. У реваншу, пошто не можемо да играмо чекалицу, даћемо гол, па ће ови изједначити и то је све од Европе. И тако, нећемо имати кворуме сваког понедељка, јер се ништа не мора, а Џаја ће у фикцији да се бави и даље Ланетом Јовановићем и тако ће се лажуцкати циганска јавност Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 08-01-2013 Ђубре распало послати у Хо Ши Мин и зар нисмо са њим потписали на једну плус? Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Војник_севера - 08-01-2013 Нисмо лоше толико одиграли.Много смо танки у одбрани.Најболније је да примамо овакве голове против крајње просечних украјинских тимова,у њиховој лиги има барем 4 боља тима.Шахтјор,Динамо,Дњепар,Металист су за 2 класе бољи од њих.Убеђен сам да можемо да их прођемо и да морамо да се коцкамо са Араухом и Мартиновићем позади у реваншу.Ако је ово био пенал,онда је и над Касалицом био исто.Нинковић много бољи него против ИБВ-а. Позитивна чињеница је што покушавамо да играмо фудбал,и што смо дали гол из акције на гостовањима у Европи после не знам колико година.Цела одбрана нам је слаба од халфова преко левог и десног бека.Средина је ок.Милијаш стандардно непродуктиван. Касалица не игра и реваншу,што значи да ће десно играти Печник.Лева страна нам је шупља са Младеновићем на беку,а проблем је и лево крило које смо тражили цело лето,танко је то. Дошла нам је главе ова куповина што Ерибо каже у пола 1,а ја бих рекао у један. Проћићемо ове,убеђен сам,за даље видећемо...и то само зато што морамо сви у напад,нема калкулација и чекања да после 0-0 или 1-0 у у гостима да "пакао" Маракане уради своје,чега се баш нисмо нагледали последњих година.По квалитету смо на неким позитицијама и бољи,али они имају уједначенији тим. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 08-01-2013 Када се стисну гријеше и нису баш тако сигурни. Све у свему су једна просјечна екипа. Наравно, уз нашу одбрану ни у шта нисам сигуран. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 08-01-2013 Лепо је надати се и веровати, али је чињеница да од 2002. године више смо губили на маракани и испадали него добијали. Преслаби смо, довели три штопера и ни једног увели нит уиграли, значи нисмо хтели да се коцкамо, па кад је тако, онда и нисмо за Европу, чувајмо ми те играче за ТСЛ.. срамота. Верујем да Славиша није погледао снимак из Витебска па да каже дал је Крнета напредовао или није. У Телеоптику не би могао ни да игра у првој постави. Таличан је ко Шћепакадабра. И боље што Падалица не игра. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - bQxi - 08-01-2013 Имали смо шансу Касалице, који није могао дати гол јер је био сам јбг. Па онда након њиховог првог гола Печник улази са бока на 7 метара и уместо да шутне или дода Касалици (који је опет био сам) , овај залама. Онда несретни Крнета, шта рећи. Кад сам се спрдао са њим неко ми рече да је био најбољи на припремама, ево сад се видело како је најбољи. Пенал по мени није био али онај во Вешовић, потпуно беспотребно насађује њиховог играча, јер је лопта већ била далеко. Да је остало 2-1, па ајд некако, али ово ми не улива наду за пролазак даље. Надам се проласку, али тешко. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - V O J V O D A - 08-01-2013 Много сам разочаран , не толико игром , и не толико поразом , колико поступцима појединаца. Реално , није се могло рачунати на Арауху, Омегу и Мартиновића на овој утакмици , тек су стигли. Ипак су Лазић и Крнета одиграли и припреме и 2 званичне утакмице. Али управо тај Крнета , професионални фудбалер , у тренутку када противнички играч греши и уместо да шутира у гол , он се одлучује да лобује Бајка, лопта не иде у гол, и потребно је само да мирно избациш лопту у корнер, аут, избијеш у поље, било шта само да је шутнеш , и ти промашиш целу лопту, након чега је враћа противнички играч у средину и примаш гол! Е јебем те у фудбалера. Вешовић , од кога сам очекивао да буде један од најбољих, да онако нерезонски из све снаге удари играча у груди који је лоше примио лопту и није био у прилици да шутира на гол , скриви пенал , то је оно што сам прошле сезоне рекао да су нам фудбалери неинтелигентни , да не кажем глуперде ! Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 08-01-2013 Видим опет Крнета крив, претерујете, још ћу да испаднем његов адвокат. Јесте морао боље код првог гола, али за први гол је крив Мијаиловић који није изашао у линији са задњом линијом и направио офсајд замку. Код другог Вешовићу бежи играч. Код трећег опет Вешовић. Лазић реално грешио више, али опет крив Крнета. Све у свему, пролазимо ово коло. |