![]() |
Актуелности из домаћег спорта - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Актуелности из домаћег спорта (/showthread.php?tid=1867) |
Одг: Актуелности из домаћег спорта - CEBEP - 08-26-2013 Још једна ствар је ту јако битна а то је да МОРА да се изврши ЛУСТРАЦИЈА целокупног ФСС-а у садашњем броју јер у противном правих и истинских промена неће бити.... Одг: Актуелности из домаћег спорта - Pijanac - 08-26-2013 Још реч, две о Сланини. Ми смо жртвовали 27 минута полуфинала Купа 2008. године да изразимо солидарност са њиховим трагично преминулим другаром. То је утакмица у којој смо пред крај били сурово покрадени. Сећам се да су тада наши форуми били преплављени њиховом захвалношћу и чак им је било криво што нас је помоћни судија Богдан Милисављевић покрао. Памћење им је игледа избледело, па тако данас они нас поистовећују са онима који су њиховом човеку одузели живот. Што се Толета тиче немој неко да мисли да је ишта готово. Много је примера у српској администрацији да чиновници најаве одлазак, пензију, па када дође време, једноставно се предомисле. И ми и клуб треба да се понашамо као да се ништа није десило. У Крагујевцу 7 минута, против Хрвата ко хоће да иде треба да пева против Толета 90 минута, после тога Доњи Срем кући 8 минута и тако док не оде и он и сви они којима се окружио. Одг: Актуелности из домаћег спорта - Kapetan Kuka - 08-26-2013 [flash=200,200]http://www.mozzartsport.com/vesti/dule-vujosevic-toletov-odlazak-je-postavljanje-temelja-za-zvezdinu-vladavinu[/flash] Ово је група психичких болесника, много опаснија него што сам мислио !!! Одг: Актуелности из домаћег спорта - CEBEP - 08-27-2013 Потврда онога о чему се овде већ прича. караџић мора већ сутра да оде а не да се чека некакав Децембар месец. Блиц Quote:Karadžić ostao bez podrške, sad hoće da vlada iz senke Одг: Актуелности из домаћег спорта - Pijanac - 08-27-2013 (08-27-2013, 02:09 PM)CEBEP link Wrote:Goran Milanović, presednik Jagodine i potpredsednik FS Srbije, kaže da je očekivao da se Tomislav Karadžić povuče. Овај Јагодинац је бисер колико је глуп! Прво каже да је председник ту испред ФС Војводине, а онда индиректно каже да је радио за Звезду и Партизан, што треба да се промени. За Звезду није, тако да индиректно признаје за кога је радио. Тај цео кадар бре да се мења! Неписмени идиоти, глупаци! Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 08-27-2013 (08-26-2013, 12:35 PM)CEBEP link Wrote:Још једна ствар је ту јако битна а то је да МОРА да се изврши ЛУСТРАЦИЈА целокупног ФСС-а у садашњем броју јер у противном правих и истинских промена неће бити.... Ово је фактички једино решење за наш фудбал и клуб уопште. Ја са једне стране разумем сланину и њихову паролу, они јесу за промене али не и за "Сјаши курта да узјаше мурта". Да неко предложи Буторовића за председника ФСС, ми би исто реаговали. Свако се бори овде за своје и не бирају се средства. Што се тиче Џаје за председника ФСС. По мени је превазиђен и за наш клуб, а камоли за Савез. Боље да подржимо неког кандидата мањег клуба који је у добрим односима са нама, овако испадамо превише провидни па Свиња реагује с својим саопштењем.. Одг: Актуелности из домаћег спорта - Pijanac - 08-27-2013 (08-27-2013, 08:57 PM)KizaLion link Wrote:Да неко предложи Буторовића за председника ФСС, ми би исто реаговали. Да је Бата Бутуровић поживео и да су га предложили, ја се не би бунио! ![]() (08-27-2013, 08:57 PM)KizaLion link Wrote:Боље да подржимо неког кандидата мањег клуба који је у добрим односима са нама Терза!!! ![]() Одг: Актуелности из домаћег спорта - bQxi - 08-28-2013 Не знам како вам је деловала Џајина изјава када је Толе одлучио да се повуче, типа : Није ово само Звездина победа, више клубова је тражило смену итд. Мени се чини као да је клуб спустио лопту мало и насео на Толетову причу око одласка у децембру. Једини ми Терза деловао чврсто у ставу да оде одмах и да нема више шта да се чека. Занима ме да ли ће и даље да се настави са кашњењем утакмица, тј да ли је најављено као што је био случај у претходна 2 кола и који су даљи механизми за борбу против олоша? Одг: Актуелности из домаћег спорта - Red Star Forever - 08-28-2013 Оно што је сигурно, трибина неће стати са протестима и јасан је став да ће се тражити одлазак ОДМАХ! Мислим да је и клуб сличног мишљења, али су тренутно заузети што бољом реализацијом прелазног рока који траје још пар дана... Можда је и постигнут неки прећутни договор да се сачека утакмица са хрватима, да се не диже додатна тензија а после тога, ионако због неуспеха и неодласка на СП, морају да лете и толе и ењегов пулен миха... Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 08-29-2013 Као што сам раније најавио - испао је мртви Пеналтизан. Док за Војводину сам промашио, међутим неке околности су се промениле: 1) После сукоба с Вукчевићем отишао је Саша Дракулић, спортски директор, мало нарушени односи у клубу 2) Абубакар отишао после Бурсе, који им је пола тима 3) Упали су у серију лоших резултата, из горе наведених разлога + игра коњина АК99 која маши све живо и Симон солер |