Delije
Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 (/showthread.php?tid=1551)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Rodjak sa Severa - 06-24-2010

У фудбалу као нација ми нажалост немамо менталитет и физичку припремљеност за велика такмичења ЕП и СП.

Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Skrimo - 06-24-2010

Ево да ја напишем још нешто...Овако прво ја једино замерам Антићу јуче извођење Жигића мада пошто не знам дал је повреда,умор или нешто друго то са резервом узимам.

Ево неко моје виђење нашег учешћа

Гана- Играли смо онако како смо играли,ја подвлачим да је ту циљ био вероватно чувати гол па шта урадимо у нападу ко што и подвлачим да је циљ био чувати пре свега свој гол до другог полувремена па онда напасти.
Све се окренуло црвеним Луковића ко што се све и окренуло руком Кузмановића...Подвлачим трећи пут ми чак и са играчем мање не би примили гол да је било 0-0 још једно 15 дана да се играло,али онаква грешка Кузмановића,то нас је и коштало овога где смо данас.
Једноставно прва утакмица калкулације,уздржаност,мало и играчима није било свеједно већини је ово први мундијал...све је то некако и нормално.

Немачка- утакмица по мени јако лоша,искрено мука ми је било да гледам кад наши излазе сами пред немачког голмана па пре него што и шутну они трче назад у одбрану. Дакле све је фокусирано било у том правцу да се бранимо,то је мени јадно било,мучили смо се и некако после 30 и кусур година победили Немце.

Аустралија- по мени убедљиво најбоља игра наших фудбалера на овом Сп-у,шансе ко на траци,али шта ћеш што то да нам се није дало да нисмо имали среће што је то да немамо квалитетног нападача убицу.
Жигић је био по мени преоптерећен трчао је сваки напад од нашег казненог до њиховог,трчао на сваки корнер који су ови изводили...и онда шок 2 гола за 5 минута и оно што ме изузетно РАДУЈЕ нисмо ко што имамо обичај се предавали,напали смо опет,борили су се до коске.

Ја немам шта да им замерам. Надам се да Антић неће отићи и да ће извући поуке из овог првенства,најгоре би било сад њега да пусте низ воду. Исто што морам да кажем да је нама Боле Јанковић недостајао страшно.

Мени је од резултата важнија борба,хтење,срце...то су наши показали,а  резултат је изостао,други пут сигуран сам да неће!

Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Woodoo - 06-24-2010

Много ми имамо погрешну слику о нашим фудбалерима.

http://www.lifesports.ru/news/28531

Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Skrimo - 06-24-2010

(06-24-2010, 10:17 AM)Woodoo link Wrote:Много ми имамо погрешну слику о нашим фудбалерима.

ово јесте можда ружно за око,али знајући фудбалере и шта они раде све на таквим такмичењима ово није ништа толико скандалозно.
А и ово је ноћ пред утакмицу са Немачком,коју смо добили а где је овај са пивом у руци одбранио пенал Big Grin

Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Mikelandjelo - 06-24-2010

(06-24-2010, 10:17 AM)Woodoo link Wrote:Много ми имамо погрешну слику о нашим фудбалерима.

И? Шта с тим?

Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - HITMAN 47 - 06-24-2010

@СЕВЕР

Свака брате теби част, написао си нешто са чим ће се мало њих(шачица ;D) сложити, али си потпуно у праву. 100% (сто процентно) делим мишљење са тобом,. Не зато што сам не знам како паметан, не зато што сам паметнији од других, већ једноставно нисам слеп, и одбијам да то будем.

Слушам данас, сви медији, радио, телевизија, а посебно електронски, кукају на судију, упропастио нас судија .... као по директиви. Нисам склон теоријама завере, али безразложно подизање атмосфере, прича о којекаквом полуфиналу, о игри за репрезентацију и одбрани ''Мајке Србије'' ... некако ми делује дириговано, смишљено ... да се народу одвуче пажња са неких животно битнијих ствари ... а ми какви смо залуђеници за спорт, и фудбал, није нам то било тешко протурити.

Е сад кад смо пукли, и кад се враћамо у сурову стварност, сад куку леле, судија нас упропасти ... еј па ти у 90. минуту ти тражиш пролаз даље?

Којешта ...  :-[

(06-24-2010, 02:55 PM)Микеланђело link Wrote:И? Шта с тим?
Алкохол и добри резултати никако не иду заједно, што се из урађеног на првенству и види.

Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Тони92 - 06-24-2010

(06-24-2010, 03:13 PM)Никола Д/С link Wrote:@СЕВЕР

Свака брате теби част, написао си нешто са чим ће се мало њих(шачица ;D) сложити, али си потпуно у праву. 100% (сто процентно) делим мишљење са тобом,. Не зато што сам не знам како паметан, не зато што сам паметнији од других, већ једноставно нисам слеп, и одбијам да то будем.

Слушам данас, сви медији, радио, телевизија, а посебно електронски, кукају на судију, упропастио нас судија .... као по директиви. Нисам склон теоријама завере, али безразложно подизање атмосфере, прича о којекаквом полуфиналу, о игри за репрезентацију и одбрани ''Мајке Србије'' ... некако ми делује дириговано, смишљено ... да се народу одвуче пажња са неких животно битнијих ствари ... а ми какви смо залуђеници за спорт, и фудбал, није нам то било тешко протурити.

Е сад кад смо пукли, и кад се враћамо у сурову стварност, сад куку леле, судија нас упропасти ... еј па ти у 90. минуту ти тражиш пролаз даље?

Којешта ...  :-[

Упореди само ову ситуацију са оном после дербија последњег.Уместо да траже разлоге пораза,оплели су по судији због два пенала...ваљда је то српски менталитет...

Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - InsaNe - 06-24-2010

То не можеш поредити. На дербију смо директно покрадени, нисмо тражили пролаз у задњим минутама...

Братска Словачка прошла, замало да жабари опет прођу са три ремија.