Delije
Слика данашње Србије.. - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Слика данашње Србије.. (/showthread.php?tid=1443)

Одг: Слика данашње Србије.. - Мобилисан - 03-14-2010

Ево нама поново Фарме! И забава за народ који можемо слободно назвати зомбијима. Ужас, дође ми да изнесем тв из куће. Данас гледам Фокс и видим рекламу аудиција за десну руку Секе Алексић. Па дал је могуће ово, желудац ми се окренуо. Трују нас, убадају у дупе са свих страна.

Одг: Слика данашње Србије.. - Skrimo - 03-15-2010

http://www.sendspace.com/file/nbjskn

нова песма шкаба из синдиката,марлон брутал и жобла.

Преслушајте,одлична...

Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 03-15-2010

(03-14-2010, 08:03 PM)Виноградар link Wrote: За себе каже да није видовњак, него само човек који осети у чему је нечији проблем и кроз Божију помоћ му помогне... Не тражи никакве паре, тако да није један од многобројних лопова, а такође и мени је помогао у скоро немогућој ситуацији и од тада сам схватио да се свака Његова реч обистинила.

Сад да се вратим на тему. Не могу да заборавим Његову изјаву: Највеће зло које влада у Србији је жуто зло. Једно жуто зло је дрога, а то се не може излечити док се не одстрани друго жуто зло = тзв демократе. Други проблем који имамо је што људи као знак Српства показују 3 прста, не схватајући да то није ништа Српско, то показује разилазак Срба, наш знак су три скупљена прста, знак Светог Тројства, како се и крстимо. И трећи проблем тв пинк и њихова гранд продукција, докле год деца од малих ногу то гледају неће бити нормални ни кад одрасту, а то нас води у пропаст.

Лепо ја када постоји неко, поготово свештено лице, ко ради свој посао лепо, и часно... толико да људима упада у очи, и да сами кажу неку похвалу. Данас смо сви сведоци каква се само хајка води против СПЦ и сеног свештенства. Хоће душмани да исмевају, и богохуле против стуба Српства на све начине. Данас већина омладинаца има толико проблема, да више и не знају коме да се обрате. Наћи данас правог свештеника, човека коме можеш да се повериш је право благо. Но, то не иде само да се појавиш. Човек треба да спозна Бога, иде у цркву, тако ће успоставити и пријатељски однос са својим свештеником.

Ти си се дотакао и теме политичара, тачније демократске оријентације... мени су они сви исти. Не правим ја међу њима разлику, а доказ ове моје приче ти је прослава 20 година постојања СПО, странке која је с почетка 1990-их година уживала велики углед, и поверење грађана Србије. Данас су на маргинали, јер су лоше радили. Но, погедајте ко је све био на њиховој прослави, од неки дан. Погледајте само како се једни другима смешкају и клебере >Sad

http://www.mondo.rs/s163428/Srbija/Dve_decenije_SPO.html

У скупштини пљуште рафали псовки, увреда, будалаштина, а сада када се серетну на овим скуповима онда скидају гаће и љубе се! Па дај више да им неко спусти... да их опаучи по носу.
Колико се само наши људи свађају око тих политичких лидера и странака, а није ми јасно само да не капирају да су сви они истог соја. Док народ грца, крпи крај са крајем, ради са 20.000 и још моли Бога да му плата буде редовна, то ови слугани канибалске ЕУ испијају вискије, коњаке, ждеру за исте народне паре, односно паре пореских обвезника  :o

Када ћемо се више опаметити?

Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 03-15-2010

(03-14-2010, 10:53 PM)Мобилисан link Wrote: Ево нама поново Фарме! И забава за народ који можемо слободно назвати зомбијима. Ужас, дође ми да изнесем тв из куће. Данас гледам Фокс и видим рекламу аудиција за десну руку Секе Алексић. Па дал је могуће ово, желудац ми се окренуо. Трују нас, убадају у дупе са свих страна.

Па ја да се питам, ја би их све те ВИП у Србији, почевши од политичара, преко грандоваца, разних "уметника", до тајкуна... послао на фарму, али трајно, без могућности изласка! И нема потребе за снимањем... то ће им бити највећа награда... боравак тамо.

А Сека Алексић иначе мајка мара, министарка шуобизниса, па јој треба десна рука?!  :o Благо људима које то знанима... и они могу у ову групу за фарму. Ионако фали увек радне снаге... а толико су се нафурале са тим силиконима, да могу слободно уместо које краве да стану на мужевину.

Одг: Слика данашње Србије.. - InsaNe - 03-15-2010

Оду на фарму, једу колико хоће, пију колико хоће, и још за све то добију паре, а наравно не раде ништа. Да неко макар мало размишља па да пошаље на ту фарму неког ко нема ни хлеба да једе, ни кров над главом, а радио би више него сви они тамо заједно. Страшно, из дана у дан све горе и горе...

Дрвосеча кад сам рекао ''тзв демократе'' нисам мислио само на ДС или ДСС...мислио сам комплетно на све њих...јер они и јесу сви исти... од како је Милошевић отишао све су то исти лопови на власти, само су имена друга... Док не одстранимо корен болести, лека нам нема.
И нека нам је свима Бог у помоћи, јер не пише нам се добро...

Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 03-16-2010

Србија понавља деведесете: Суочавање са последицама беспоговорне вере у једног човека

Остарити са Борисом!

Пише: Милица Грабеж, Таблоид
14.03.2010.

Српски председник Борис Тадић активан је и као председник Демократске странке, мада по Уставу Србије страначку функцију не би смео да обавља. Али шта је Устав Србије за господина Тадића! И ко је та међународна заједница која од њега тражи да оде са власти? Има он своје милијарде, има своју страначку мафију. Он верује да морамо остарити са њим, док ће се он шепурити у председничком кабинету

Међународни центри моћи дуже време са забринутошћу гледају на деспотију српског председника и његовог криминалног окружења, који постају претња да и Србију уведу у дужничко ропство и створе још једну нестабилну државу.
Све је лажно у животу и понашању српског председника. Само су погубне последице његове политике и начина живота стварни. То најбоље знају грађани Србије, од којих најмање половина живи испод границе сиромаштва, а његова службена саопштења признаје само 700.000 гладних уста.
Почев од лажне биографије српског председника, преко службених извештаја о његовом здравственом стању и имовинским приликама, до тајног наступа према међународној заједници, председник Србије је, на запрепашћење међународне заједнице, у Србију увео специфичан вид диктатуре, организујући најјачу мафијашку организацију на планети, са великим финансијским капиталом, унутрашњом структуром, организацијом и поретком.
Таблоид је у два текста прецизно описао лажну биографију српског председника Тадића, која је службено саопштена на његовом сајту.
На Војномедицинској академији председник Тадић је два пута оперисан. Вођа тима хирурга био је начелник ВМА генерал Миодраг Јевтић. Председник болује од лупуса, а ова системска имунолошка болест је врло тешка и захтева лечење под посебних режимом исхране и живота, као и стални надзор лекара.
И поред чињенице да у Србији ради 28.000 лекара, и да свака медицинска сестра и просечно образован грађанин може лако, по председниковом изгледу и понашању, закључити да све лошије изгледа и да је болест у прогресији, председник Тадић нам цинично поручује да је здрав као дрен, да може да прими вакцину (а заправо дестилисану воду), да је добровољни давалац крви (Боже, да ли је могуће да су његову крв дали неком коме је неопходна здрава црвена течност...). Ако мисли да може да превари грађане Србије, да ли су стране обавештајне служе неспособне да се упуте у његово здравље?
Ко лаже тај и краде, кажу.
Српски председник саопштио је поданицима да на свом рачуну у банци (није рекао којој) има само 55.000 евра уштеђевине, коју је добио од родитеља! То нам каже председник Тадић, и не поцрвени. Код њега нема ни срама ни стида.

Само америчка администрација има прецизна сазнања да је српски председник тежак најмање две милијарде евра! Нема већег посла у који се он не уграђује! Он послује на све стране. Иако тешко опхрван болешћу, председник само граби, као да ће тај новац моћи да понесе у гроб и купи себи место у рају.
Од када је у октобру 2000. године постављен за министра за телекомуникације тадашње Владе Савезне Републике Југославије, господин Тадић почиње да размишља о великим новцима. Од Богољуба Карића добија десет милиона долара да му остави у већинском власништву компанију Мобтел. Одмах одлази у Израел, нудећи своје услуге око трговине телекомуникационом војном опремом, посредништвом у пласирању капитала... Тадашњи премијер Србије Ђинђић смењује господина Тадића са овог места.
Даном када је изабран за министра одбране, 17. марта 2003. године, Борис почиње да пљачка Србију обема рукама. Сурово, халапљиво, беспризорно... Што је српски председник богатији, грађани Србије све су ближи рубу живота.

Америчка администрација одлучила је да више у Европи не подржава диктаторе. Пустила је низ воду Виктора Јушченка у Украјини, Михаила Сакашвилија у Грузији... Обојица су за свог мандата опустошили своје државе, а њене грађане окренули против САД.
У Европи су остала још два диктатора-бизнисмена: српски председник Тадић и црногорски премијер Ђукановић. Први се не обазире на захтев из иностранства да напусти дужност, други је рационалан и припрема се за цивилни живот.
Српски председник је своју Демократску странку, чији је неуставни председник, створио као мафијашку организацију.
Мафија је начин живота и профит остварује од поткрадања државе, њених фондова, а не од пљачке грађана. На хиљаде Тадићевих партијских колега, почев од општина, градова и на републичком нивоу, немилице пљачкају буџет, јавна предузећа, продају друштвена и државна предузећа и имовину, купују предузећа без пребијене паре, власници су банака, контролишу тендере за набавку војне опреме, аутомобила, робних резерви... Имовина Тадићеве мафије процењује се на око двадесет милијарди евра!
Српски председник, који контролише рад премијера и свих министарстава, током својих председничких мандата задужио је Србију за двадесетак милијарди! Србија је у том периоду добила неколико милијарди донација и помоћи! Половину овог новца српски председник и неколико стотина његових сарадника ставили су на своје рачуне, али је америчка служба то открила и сваки рачун нашла!
Парајлије српског председника нису тајкуни. Он немају предузећа са стотинама запослених. Они су само друштвено-политички радници коју убирају новац. Они немају пословне зграде, шљаштеће рекламе. Они раде из својих кабинета, са позиције власти... То је посебна мафија, најопаснија у Европи! Слична мафија довела је Грчку до дужничког ропства. Иако у Коза ностри званој ДС и Г17 Плус има више фракција, они дишу једном душом!
Српски председник годинама најављује обрачун са организованим криминалом. И после сваке најаве ухвате неке ситне уличне дилере, предузетнике који грцају у дуговима, и оптуже их за наводну утају пореза. Председникова мафија, сваког дана, у сваком погледу, све више јача.
У овом броју, на следећим страницама (4. и 5.) описујемо како председников кум Шунтановац са својим кумом пљачка војни буџет, преко намештених тендера, на којима учествују и америчке компаније. Њихове притужбе председнику Тадићу и специјалном тужиоцу остају мртво слово на папиру. И такав председник жели да влада доживотно Србијом?
Уколико до краја марта не поднесе оставку, српски председник суочиће се са координираном акцијом САД и Европске уније, која има за циљ да покаже грађанима Србије колико овај диктатор има пара и шта је све учинио против интереса Србије, а у корист свог и џепова својих мафијашких другова.
Уколико би он остао на власти, милиони грађана остали би без живота, умирући гладни, боси, болесни и немоћни...
Молимо се Богу да не остаримо са Борисом.

----------------------------------------------------------------------------------------

Ово не качим овде јер сам симпатизер неке друге странке у Србији... ово качим да се људима отворе очи. Онима којима још нису, па ће ићи на изборе. Нема среће са изборима у Србији, јер се мењају глумци, а сценарио остаје исти!

Оснивање странака, није ништа друго до организовани криминал односно ЗЛОЧИНАЧКО УДРУЖИВАЊЕ, што је само по себи кажњиво вишегодишњом казном затвора, уз одузимање имовине.
Ја сам овде већ на овој теми окачио слику, шта се јавно на интернет сајту за послове тражи, и шта нуде политичке странке у формирању.

Одг: Слика данашње Србије.. - Pijanac - 03-18-2010

''Србија је спремна да се ухвати у коштац са организованим криминалом, који је поред НАВИЈАЧКИХ ГРУПА и терористичких организација Албанаца са Косова и Метохије највећа претња националној безбедности!'' - Борис Тадић, данас, пренео ТДИ Радио на својим вестима.

Изгледа да је болес' код друга прецедника почела озбиљно да узима маха... Дал' да се смејем, ил' да закукам?  ???

Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 03-18-2010

Мене ово и не чуди од "нашег" председника...
Не мислим ја да њему сметају тамо нека шачица хулигана, за коју би се полиција побринула брзо. Сметају њему интелигентни људи у нашим редовима, који постављају јавности питања о испуњавању обећања "нашег" председника, који упозоравају грађане Србије, о штетности нашег чланства у ЕУ, о томе да КиМ није, и неће бити албански.

Проблем је што мозгови саветника "нашег" председника пуцају, и не знају шта више да саветују, не би ли се "наш" председник извукао из го*ана, у које је сам себе увукао. Наши могзови хвала Богу добро раде, и нећемо да будемо део те мафијашке хегемоније која уништава све око себе.
Далеко му лепа кућа.

Одг: Слика данашње Србије.. - Red Star Forever - 03-18-2010

Просто не могу да верујем да поред гомиле проблема које потресају ову државу и народ који живи у њој, он се и даље хвата за навијаче и проглашава их елементом који угрожава националну безбедност???!!!! О Боже!!! Али знате како, треба о нечему трабуњати како би се скренула пажња са поскупљења бензина на 115 динара, са скока евра који се приближио стотки, замрзавања плата, сиромаштва, немаштине, лаганог отимања Космта... Ма иди бре... Не могу више слушам и гледам тзв."српске политичаре"... Што би реко покојни Гидра (глумац): "Све мој до мојега!"

Одг: Слика данашње Србије.. - HITMAN 47 - 03-18-2010

И до мојега  ;D

Пази брате, мене је највише ''повредило'' да тако кажем, друштво у којем смо се нашли. Знамо ми врло добро колико се они плаше здраве омладине, здраве свести итд, и није ме изненадило што помиње навијаче, ал ме као муња стрефи кад сам чуо да поред, пази сад, ''терористичких организација Албанаца са Косова и Метохије и мафијашких организација'' стрпа нас, као претњу по ''националну безбедност'' !!!
Е стварно је бисер, па ни моја тетка му није поверовала, жена која гледа у магичну кутију као у самог Христа, одма је прокоментарисала ... е јебем ти државу кад су јој навијачи претња!!!