Delije
Добро знај да увек ту сам ЈА - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Добро знај да увек ту сам ЈА (/showthread.php?tid=1399)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - Kapetan Kuka - 06-12-2010

(06-12-2010, 01:49 PM)ЦЗБГ link Wrote:Па и ако си штиклирао то опет ништа не мора да значи, не може тебе нико натерати  Wink
Нема шта да те тера, једноставно сад мораш, нема врдања Smile јеби га што ниси гледао кад си попуњавао  ;D ;D ;D

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - Igor_RS - 06-12-2010

Ајд' и то да видим...

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - Делија К.З.Ш. - 06-13-2010

(06-12-2010, 07:33 PM)ЦЗБГ link Wrote:Ајд' и то да видим...

Значи зајебо си се па си штиклирао ;D

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - Igor_RS - 06-13-2010

(06-13-2010, 07:18 AM)попино прасе link Wrote:[quote author=ЦЗБГ link=topic=3568.msg79942#msg79942 date=1276371224]
Ајд' и то да видим...

Значи зајебо си се па си штиклирао ;D
[/quote]
Ме немам појма да ли сам пошто сам два дана раније покушао преко нета то да завршим и платим картицом па ми је то ваљда било као обавезно поље, тако да је могуће да сам аутоматски штиклирао...

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - Ђенерал - 06-15-2010

Јуче је вишемилионска армија Звездиних навијача послала 5 (пет) порука за Зведину фондацију...

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - Darko - 06-16-2010

Поразно  Sad

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - DRAGANANS - 06-16-2010

Некадашњи капитен Црвене звезде и фудбалер са 269 званичних утакмица у црвено-белом Дејан Миловановић у среду 16. јуна постао је део акције „Буди део Звезде“ и члан највећег и најтрофејнијег српског клуба.
Фудбалер француског Ланса прошетао је до Маракане како би се видео са некадашњим сарадницима и учланио у ФК Црвена звезда.

- Ја сам Звездин члан заувек и одувек сам то био, али добро је да су ти осећаји у срцима нас Звездаша сада добили парктичан чин. Добро је да ће чланови моћи да бирају и буду бирани и мислим да је тај модел Барселоне и Реал Мадрида најбољи и за Црвену звезду. Са задовољством сам узео своју картицу и чуваћу је, односно продужавати чланство док сам жив – каже Миловановић, који је један од некадашњих играча који су помогли и рад Фондације ФК Црвена звезда уплатом из иностранства.

Миловановић је као некадашњи капитен добио чланску карту са бројем 011.

Постните и ви део Звезде. Учланите се. Одлучујте. Будите бирани или бирајте. Омогућите себи право да купите годишњу карту. Остварите попуст код многих Звездиних партнера.

Информишите се о начинима учлањивања на сајту www.будидеозвезде.рс и на исто месту погледајте ко су све партнерске фирме Црвене звезде у пројекту „Буди део Звезде“.

www.crvenazvezdafk.com

Црвена звезда је јуче добила новог члана. Старог тачније речено, али новог у акцији „Буди део Звезде“, новог који ће имати право да бира и буде биран, који ће моћи да купи годишњу сезонску карту, који ће имати попуст код многих Звездиних партнера и користити још многе друге бенефите... Владимир Југовић. Један од најтрофејнијих играча српског фудбала у среду 16. маја посетио је своју Маракану и попунио приступнице како за себе тако и за своју децу, сина Милана и ћерку Наталију.

- Хоћу да се учланим нормално, да платим чланарину, као и сви. Нећу почасну чланску карту – одмах нам је ставио до знања Југовић да жели да има сва права као члан Црвене звезде – Акција је одлична и позивам све навијаче нашег клуба а знам да их има у милионима широм света да се учлане у ФК Црвена звезда и да учествују у њеном раду и животу. Мислим да је ова идеја одлична.

Дакле, „Буди део Звезде“ расте из дана у дан и има ођека код свих структура Звездиних навијача.
Позивамо све заинтересоване да искористе прилику и учлане се до 1. јула кад почиње продаја сезонских карата које ће моћи да купе само чланови ФК Црвена звезда.

www.crvenazvezdafk.com

Свака част ....

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - Члан библиоте - 06-22-2010

Посебан је осећај кад приђеш Маракани,
нема везе,бодрим те и кад играш на страни,
у неком другом граду,селу,близу ил далеко,
није битно да ли овде или негде преко.
Некада је мирно,некада опасност вреба,
ал лепо каже стари стих "и на марсу ако треба".
Аутобусом се увек возимо на "лер",
возом 100 динара када дође кондуктер.
Некад авион,некад комби,стварно није битно
"ај да узмемо пиво,имаш нешто ситно".
Бежали смо од куће,лагали смо шефа,
није важно због првенства или купа уефа.
Пратили смо те по снегу,сунцу,киши,
где год да смо гости,домаћини су тиши.
Ал џаба све ово слагање рима
кад се наша љубав не може описати километрима.

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - Igor_RS - 07-01-2010

http://www.crvenazvezdafk.com/src/pocinje-pretprodaja-sezonskih-karata-3562-c1-content.htm

Идемо Делије да оборимо рекорд од прошле сезоне. Настављамо са мобилизацијом!

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - MACAK - 07-06-2010

Обавештење за пропуснице:до 15.јула могу се узети пропуснице ал само ко је имао прошле године клубску и наравно ове се године учланио у клуб док ко је имао навијачку пропусницу може нову да извади тек после 15.тог.