![]() |
???????? ??? 07/08 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ???????? ??? 07/08 (/showthread.php?tid=1195) |
Прелазни рок 07/08 - DelijaHH - 06-29-2007 Оно што ме код тог Румуна забрињава јесте чињеница да се његова каријера налази у апсолутно силазној путањи. Он у Мајнцу ама баш ништа показао није. На крају се није ни знало, да он тамо уопште игра. То је свакако узнемиравајуће. Са друге стране, ако се један играч није пробио у једној средини, то не значи аутоматски да му то неће поћи за руком и код нас. Често се деси, да један играч у једном клубу не игра никакву улогу, а у другом просто експлодира. Надам се да ће код нас макар мало од његове старе форме из Динама па и Спортинга да покаже, јер бисмо онда добили доброг нападача. Не смије се заборавити, да са њим не идемо на висок ризик, јер нисмо платили обештечење за њега, дакле дошао је за џабе. Прелазни рок 07/08 - Igor_RS - 06-29-2007 Не знам да ли знате, али он док је био у Спортингу био је на мети Милана и тада је важио за веома талентованог еврпоског нападача. Е сад шта му се десило то не знам, али ето му прилике да барем нешто направи од своје каријере, а Звезди да помогне да уђе у ЛШ. У сваком случају, време ће показати. Прелазни рок 07/08 - Miha18 - 06-29-2007 Динамо га је продао за 5 милиона Спортингу!! И то нешто говори Прелазни рок 07/08 - CEBEP - 06-29-2007 За сада још није доведено појачање које улива наду у неки већи успех клуба. Не кажем да евентулано не постоји шанса да неко од њих не експлодира али до сада ових 3 милиона евра је и даље цифра на папиру која би требало да оде на куповину играча. Надам се да ће се руководство уозбиљити и реално сагледати тим који је тренутно у Словенији.... Прелазни рок 07/08 - DelijaHH - 06-29-2007 Бошко Јанковић је потписао управо за Палермо за неких 4,5 милиона евра. Да ли случајно знате, да ли и ми још несто од тога добивамо, јер је сада већ уобичајено договорити се, да од даље препродаје стари клуб добије дио обештећења?! Прелазни рок 07/08 - milan90 - 06-29-2007 Ја се бојим само да он не буде још један од "великих" талената који никад ништа не ураде. Као што је неко већ рекао волео бих да експлодира у звезди, али са тим великим талентима и нисмо имали неке среће до сад:Ели Тадеу, Георгиев... Ово можда није лоше са те стране што нисмо плаћали одштету, али исто тако само гомиламо играче и трошкове за плате, много је боље да пукну кинту на проверене играче као што су већ помињани еквадорци, који су добри и још плус би могли да зарадимо на њима кроз 2-3 године. Прелазни рок 07/08 - Johnny Blaze - 06-29-2007 Па шта ако је румун отишао у Спортинг прије ко зна колико з а5 милиона. Продаван је и Аилтон за милионе, па смо видјели како игра. Никулае је дао 2 гола ја мислим у исто толико сезона и тешко да је он ТАЈ играч за ЛШ. Што се Јанковића тиче мислим да Звезда добија неки проценат. Прелазни рок 07/08 - milan90 - 06-29-2007 Quote:Па шта ако је румун отишао у Спортинг прије ко зна колико з а5 милиона. Продаван је и Аилтон за милионе, па смо видјели како игра.:ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke Прелазни рок 07/08 - Eribo - 06-29-2007 Quote:Бошко Јанковић је потписао управо за Палермо за неких 4,5 милиона евра. Да ли случајно знате, да ли и ми још несто од тога добивамо, јер је сада већ уобичајено договорити се, да од даље препродаје стари клуб добије дио обештећења?! Ми добијамо 5 % како год да окренеш. То је она "солидаритет-компезација" клубовима који су развили играча. У овом случају то је неких 220 000 јевреја. И нама следује 5 % од сваког следећег трансфера Бошка , а и свих осталих играча који су поникли у Звезди, ово налажу правила УЕФЕ и ФИФЕ. Сада, дали је наше руководство уговорили и 10-15 % екстра, као у "случају" Жига.......не знам, само се надам да јесу !!! Прелазни рок 07/08 - DelijaHH - 06-29-2007 Ми добијамо 5 % како год да окренеш. То је она "солидаритет-компезација" клубовима који су развили играча. У овом случају то је неких 220 000 јевреја. И нама следује 5 % од сваког следећег трансфера Бошка , а и свих осталих играча који су поникли у Звезди, ово налажу правила УЕФЕ и ФИФЕ. Сада, дали је наше руководство уговорили и 10-15 % екстра, као у "случају" Жига.......не знам, само се надам да јесу !!![/quote] Хвала ти за инфо мајсторе! |