Delije
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=985)

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - neso.l - 02-18-2007

Било је јасно да нас је онакав кикс гол пореметио и од самог почетка смо били у ситуацији да јуримо резултат,што је свакако утицало на игру.Такође доста лош терен, реко бих по реакцијама играча оба тима,али ипак је лакше онима што се бране.Најбољи утисак на мене је у сваком случају оставио Бурзановић и надам се да смо послије толико година добили супер играча на том мјесту у тиму.Трудио се да игра рационално,мислим да ниједну лопту није изгубио и погрешно додао...Короман солидан,као и Ђорђевић.За овог Георгијева немам шта додати у односу на горњи пост.
Судија је имао неуједначен критеријум,не мислим у односу на једну или другу екипу,већ према прекршајима.Иста ствар једном јесте ,други пут није фаул.Па онда прави паузе по сат времена док нешто не свирне,игра крене ,он тек онда свирне..
У принципу сам више очекивао,ал биће боље у сваком случају.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 02-18-2007

Короман на ФОХ-у најавио одлазак!Рекао је да је разочаран нашим фудбалом,тј. катастрофалним суђењем које је како каже данас деградирало фудбал.''Уколико се тако настави и убудуће нећу играти фудбал'',рекао је Короман

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Igor_RS - 02-18-2007

Quote:Резултат исти као и у првом делу сезоне,али рекао бих игра неупоредиво боља.
Мислиш?? Није се баш видео неки велики помак у игри, бар по мени.
Бурзановић никад више не сме на клупу, дечко је јако добар. Тришовић и Манекен одмах на клупу, мнооого су лоши.
Иначе поред Коромана и Бајевић је јако љут на судије тако да се није појавио на конференцији за штампу.
@Djole
Итекако ће дерби бити занимљив...

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Eribo - 02-18-2007

Игра....шта рећи....можда мало боља него јесенас. Манекена послати однах у 3 лепе тј. Бугарску, и са њиме посалти и Тришовића "репрезентативца", набијем га на "репрезентацију" :bes namigivanje .
Разлог због којега играмо лоше је тај као и у свих осталих екипа и селекција у Србији. Нико , а ма баш нико се не креће у простор без лопте. :batine Да, отвори противника да га збуни, да га измори. Да данас су Тиша и манекен често мењали места "иза" нашег -најистуренијег-, па и моја баба с лошим куком и леђима би их стигла и укротила њихова кретања и мењања места. Њих не да треба на клупу, већ на трибину или ван стадиона. У игру Пуровића (два шпица), Бурзу(има и те како шлифа за лопту), Тадеуа (гори од оне двојице сигурно не може бити) , Трајкана (који гине и бори се), и Перовића, који је израстао у каквог таког играча. Сигурно бољег него пре 2-3 године. И Гај је поприлична рупа. Зато уместо њега Бајалица.
Има још доста ставри које се виде "лако на око" да не ваљају, али ми се неда писати..............
Само желим да се упитам и да упитам;"Шта су они радили на припремама???", посто очито (надам се још) нису спремни.

CEBEP - CEBEP - 02-19-2007

Да, а лепо ми искуство каже да искулирам од њихових добрих резултата на припремама за које се још једном показало да немају ама баш никакве везе. Мислим, како је могуће да одиграш тако на припремама и онда одеш код једне Бежаније и одиграш нерешено :o
Није ми због титуле него због игре и тог фамозног уласка у лигу шампиона.
И само да додам што је већ свима јасно. Манекена и Тришовића уклонити по сваку цену!!!

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - UK_Nikola - 02-19-2007

Pantic, Bugar, Trisa, Djokic KATASTROFA!

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - drenke - 02-19-2007

Дерби померен за пола сата објавила спортска централа.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - радомир - 02-19-2007

Quote:Дерби померен за пола сата објавила спортска централа.

А јел су рекли који дан?

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - kiki - 02-19-2007

Остаје субота.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Бока - 02-19-2007

Субота у 16:00 часова.