Delije
MUSLIN ODLAZI - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: MUSLIN ODLAZI (/showthread.php?tid=376)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

MUSLIN ODLAZI - S.K.Y. - 05-27-2004

Quote:Ma diskutuje SKJ, samo ima neku "bubu u uhu" (da ne upotrebim americku frazu za isto namigivanje ) koja je tera da garnira diskusije svojim psihoanaliticnim zapazanjima o ostalim diskutantima. Ako imas stomak ili dobar sens of humor, nece taj garnir bas da smeta. Naravno ako nema nista osim garnira.

E,be Mitke,sto ti mene licis na Butketa,a i ti Milance na Mitketa...pa kako onda da ne zalazim u psihoanaliticna zapazanja? :rofl

MUSLIN ODLAZI - Mitke - 05-27-2004

E b'e, Skajce, sta da mu radis, i tvom ekspertskom psihoanalitickom oku promaknu neke suptilne razlike. Izgleda da ti osecaj za finese i rafinranost malkice manjka, a? namigivanje

MUSLIN ODLAZI - Dacha od Bosne - 05-27-2004

Quote:
Quote:Ne razmisljaj,ako ne moras!
Ovo je jedan veoma sadrzajan,argumentima dobro propracen odgovor,na jos intelektualniju provokaciju.Dajte braco(i sestre namigivanje ) dosta je vise.Ako stvarno toliko mrzite jedno drugo,imate private.Ne gusite vise diskusiju.Poznajuci S.K.Y. moram i ovo da dodam:KO ODGOVORI NA OVU DOBRONAMERNU SUGESTIJU JE GROBAR.I na kraju pozdrav za oboje...

Nazalost, odgovoricu ti i ako nisam grobar. P_oenta je u tome da je ovo forum i topic na kojem svako treba da ima slobodu da iznese svoje misljenje o novonastaloj situaciji u nasem FK. Svako ima pravo da kritikuje i brani Dzaju i Uo i Muslina a ne da se prilikom toga omalovazava neko od ucesnika ovog foruma. A od koga je sve pocelo, pogledaj i sam. Sto god covjek da napise on je moron, mungos, smrdljivko itd. Treba Savez Komunista Yugoslavije da razmisli o svojim buducim potezima i postovima. Ja smatram da je Muslin trebao da ostane i da bi Zvezdi bilo bolje sa njim a da Dzaja i UO trebaju napolje iz FK-a jer nisu vec jednu cIJelu deceniju nista uradili.
Poz
Dacha

MUSLIN ODLAZI - bojan - 05-27-2004

??? ??? ??????? ???????? ???,???????? ?? ????...????????? ?????? ? ???? ? ??? ??? ???????...?????? ?? ?? ????,? ?????? ? ???? ?? ?????? ???? ?? ????.

MUSLIN ODLAZI - Lamya - 05-28-2004

Quote: Treba Savez Komunista Yugoslavije da razmisli o svojim buducim potezima i postovima.

Ma,bre Dacho,nemo' se brigash ti nishta...DJole o tome razmishlja i kad spava! Big Grin
Zbog toga niko i ne uspeva da mu doskochi...ali mnogi mu jako lako naskoche... :finger

MUSLIN ODLAZI - Dacha od Bosne - 05-28-2004

Quote:
Dacha od Bosne Wrote:Treba Savez Komunista Yugoslavije da razmisli o svojim buducim potezima i postovima.

Ma,bre Dacho,nemo' se brigash ti nishta...DJole o tome razmishlja i kad spava! Big Grin
Zbog toga niko i ne uspeva da mu doskochi...ali mnogi mu jako lako naskoche... :finger

Tema je odlazak Muslina, Dzaja itd an neke tvoje glupe nebuloze. Ako ti smetaju moji postovi preskoci ih. Ako ti smeta kao Savezu Komunista Yugoslavije moja ijekavica, preskoci moje postove. Ako ti smeta moje prisustvo na ovom forumu nadji sebi drugi.
A ako sam ja kriv neka me neko banuje da vise ne mogu da pisem.
I svama vise nema rasprave. Pogledajte same sebe pa se preispitajte. "Prvo izvadi deblo iz svog oka da bi mogla trun iz oka nekog drugog" - ISUS HRIST.
poz
Dacha

MUSLIN ODLAZI - Konar Lerdi - 05-28-2004

Quote: "Prvo izvadi deblo iz svog oka da bi mogla trun iz oka nekog drugog" - ISUS HRIST.

Amin!

Tvoji postovi tako imaju veze sa temom,narocito ovaj poslednji.

MUSLIN ODLAZI - Forever Ultras - 05-28-2004

Quote:Godra,nemoj da si alav na pare... Sad

Budo,Udbo,ti odlicno znas da ukoliko malo izvrsim pritisak na nekoliko ljudi,ne da neces biti moderator,nego ni uSER... namigivanje
Nego,mi se extra dopada forum i sajt,uopste...

Udbo!? :rofl :rofl

Sta ja znam? Da ces da me tuzis nekome da me odere od batina, samo ako ti hoces? Smile Sta da ti kazem, tuzi. Ja se krio nikada nisam, svi znaju kako izgledam i ko sam, gde zivim, mobilni.. Svaki svoj post potpisujem svojim krstenim imenom i njega se ne stidim. Uvek govorim ono sto mislim svidjalo se to drugima ili ne. Neki me mrze, neki me mozda i postuju. Stvar tvog kucevnog vaspitanja je potpis u tvojim postovima... ali mene to ne vredja. Meni je kompliment da toliko razmisljas o meni.. Smile da si me i u potpis stavljala i pesmicu smisljala..

Inace, prestao sam da odgovaram na tvoje postove, niti razmisljam o tebi niti me to interesuje, ali ovo je bilo nisko, pretnje po forumima i sl. samo zato jer drugacije razmisljam. Nebitno sto na Severu imam godina koliko si stara, moram priznati da mi niko nikada, osim glodara ali to se valjda podrzumeva nije pretio na Forumu na ovakav nacin..

Eto, sto se mene tice, zaista bih izbegao bilo kakvu dalju raspravu sa tobom. Mislim da nemamo o cemu da pricamo. Probali smo normalno, ocigledno ne ide. Iz nekog razloga izvredjala si me iako ja tebe nigde nisam uvredio. Iz principa su ti se u useru pojavile tacke. Kada su zbog potpisa hteli da ponove proceduru, ja sam rekao - ne. Bilo mi je simpaticno. Dakle, nema smisla da bilo gde, u bilo kojoj temi ili na bilo kom topicu odgovaras na moje poruke, necu odgovarati na njih, niti zelim da ti na njih odgovaras. Nisam primetio da je bilo ko, osim tebe bio tako ostrascen u diskusiji, da je vredjao ljude, spominjao IQ (osobe sa zaista velikim IQ-om nemaju potrebe da to explicitno stavljaju do znanja, to se vidi samo po sebi)..

Umesto da idemo na Olympiakos, dokle smo dosli... namigivanje

poz,
budimir
p.s. E da, Over&Out Smile

MUSLIN ODLAZI - white power - 05-28-2004

Najpre pozdrav Mitketu i Dachi. Razjasnio bih da kod prve ekipe delija neki jesu potpuno za dzaju, a nekima je i dzaja dosadio. Razmisljaju da, ako dodje nova uprava, ko ce onda da placa koreografije, bakljade, gostovanja. Trenutno sve placa uprava ali i ponekad placaju Delije. Ako bi dosla nova uprava, mozda oni ne bi placali sve to (a ja bih iskreno voleo kad bi odvajali neku sumu), a onda bi sever mozda malo oskudevao u tim predstavama.

Naravno da ce svaka uprava pomoci svoje navijace, to je tako kod nas prihvaceno. Ko se izmangupira bice upucan ili prebijen. Ne bi trebalo biti straha ako ode Dzajic. Zeka Lopov ulozio pare prosle sezone i to mu se vratilo petostruko. Cak je Zvezda u navodno losijem finansijskom polozaju od Partizana. Pitanje je, kad ce vise pare da se uloze. Prosle sezone su prodali Boskovica za 4 miliona, ni to im nije dovoljno. Cak je Dzaja u jednom intervjuu izjavio da je za normalno godisnje funkcionisanje kluba potrebno 2-3 miliona evra (omladinci, pioniri, kadeti, odrzavanje infrastruktura) pa se zapitajte.

E sada, nova uprava bi donela vise kesa, vise para za nove igrace, samim tim bismo prezimeli u Evropi, to uvek dodje, pre ili kasnije. Iskreno Dzaja nije los, ali je evidentno da se zasitio, stalno pominje taj Bari. Dokle vise o tom Bariju. Videli ste kako je prosao Bulatovic. Svake godine 2-3 evropska gostovanja. Slabo je to za predstavu Delija u Evropi. Bolje da pravimo atmosfere u ligi sampiona i kupu uefa nego da na svakoj manjoj tekmi imamo dimnjade, jebes to kad to niko ne gleda osim samo nas, Srba.

MUSLIN ODLAZI - S.K.Y. - 05-28-2004

Budimire,ti odlicno znas da mene niko nije banovao... namigivanje

To mozes da potenciras pred ljudima koji Marakanu na razglednici vidjaju i koji dolaze da se fotografisu ispred SD-a.Svako ko bar malo zna kako stvari stoje na nekoj tribini,takodje znaju da biti moderator jednog foruma nije nikakva titula,vec da malo duze sedis za kompom,i da imas ikakvo navijacko iskustvo,da bi tu toliko voljenu i tesko stecenu titulu i odrzavao.
Pretiti tebi je smesno,tako da se ne nadaj da ce bilo ko ugroziti tebe,tj. zivot jednog moderatora.
Moj potpis da te nikako nije pogodio,mozes samo da lazes...a ukoliko ti vec toliko smeta,mogao si da pristanes da me banuju.Pominjes ga u svakom postu,a ono sto me zanima je zasto Kizi smeta moj potpis kad je zeleo da me banuje???Moderator moze da proziva usere,ali obratno nikako?Zapitaj se cemu tezis...
Zalosno je to sto moderator jednog foruma postavlja pitanja koja veze sa istinom nemaju ...i sto se to desava na forumu koji je trebalo da bude Ciganski u svakom smislu i koji je trebalo da privuce i ljude iz prve ekipe....Raspitaj se malo,pa pisi sta god zelis i kako zelis,ali se ne pozivaj na delije-caffe i na to sto si jedan od moderatora istog.
I sto se mene tice,ovo i nije trebalo da bude rasprava,vec ovo sto je upravo i ispalo... namigivanje
Nisi ti prestao da odgovaras na moje postove,vec te je Mitke podrzao...a to je vec nesto. namigivanje
I posto mi ne pada na pamet da hool bude kafana,napisacu ti odgovor na sva pitanja koja su te mucila...ali ne ovde! Sad

Tiha jeza...