![]() |
Из угла Владе Маузера - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Из угла Владе Маузера (/showthread.php?tid=1853) |
Одг: Из угла Владе Маузера - Red Star Forever - 05-27-2013 (05-27-2013, 09:10 AM)Пијанац link Wrote: Кукавица је и зато што већ пет кола константно спомиње суђење и тиме себи прави алиби, а сви знају да смо цело пролеће, укључујући и дерби, имали благонаклоно суђење. Можда и јесте кукавица, можда смо и имали благонаклоно суђење у неким утакмицама, али сигурно га нисмо имали у последњих пар утакмица, укључујући и дерби а и јуче Нови Сад... У дербију је судија сецкао игру, досудио много више фаулова за њих, њихове прекршаје није санкционисао уопште, довољно да у ионако лошу игру унесе нервозу и распад система... То се тако и ради, а не неким опште видљивим потезима... Јуче, непостојећи пенал и бацање Оумаруа који би у озбиљној лиги добио не жути него црвени картон за онакво бацање, а у Холивуду можда и Оскара, од благонаклоног судије добија пенал... Е сад, за то смо, да се вратимо на почетак, вероватно и сами криви донекле... А што се тиче Португалца, немам наклоност према њему, не видим ништа специјално у игри у односу на Јанковића, помака има, али незнатног... Да ли да му се каже хвала, па да наставимо са сменама и довођењима нових тренера, то већ нисам сигуран да ли би уродило плодом... Нама треба континуитет! И тренерски и играчки, па макар то били омладинци, тренери који би радили за џабе и сл. ... Ако се питамо ја и један познати саборац са форума, тренерску палицу би дали Жарку Ђуровићу! Па куд пукло да пукло... Нећу много да причам о Робију, али он за мене остаје ЛЕГЕНДА у правом смислу те речи... ЧОВЕК, ЉУДИНА, ЗВЕЗДАШ! Као тренер, па ево, почео је и резултатски да се доказује у Турској, овде је добио неке битне утакмице, пре свега дербије, мислим да наш пријатељ Маузер греши у вези њега, на крају крајева, време ће показати своје... Одавде је отишао јер је то било једино могуће решење.. Играчи су због беспарице почели лоше да играју, што рече Пијанац на другој теми, можда им је постао и пријатељ више него што треба, а то је моменат када више нема довољног ауторитета и када пуно тога пада у воду... Одг: Из угла Владе Маузера - Pijanac - 05-27-2013 (05-27-2013, 10:25 AM)Red Star Forever link Wrote: У дербију је судија сецкао игру, досудио много више фаулова за њих, њихове прекршаје није санкционисао уопште, довољно да у ионако лошу игру унесе нервозу и распад система... То се тако и ради, а не неким опште видљивим потезима... Већ ти једном написах да Мажић у домаћим оквирима константно сецка. Ваљда тиме покушава да набије ауторитет. Али како нама, тако и противнику. У дербију су биле три конкретне спорне ситуације и све три су одсуђене у нашу корист. Комотно је могао да им дуне два пенала и призна гол. И то не причам на памет, већ из разговора са другарима који су дерби гледали са истока, а приде се баве суђењем дуже од 10 година. Све у свему је прича о судијама толико бљутава и то је најгора заоставштина Весићевог боравка у клубу. Ја да сам власт у клубу, онај ко ми спомене судију сутра би га сачекао на излазним вратима са радном књижицом. Одг: Из угла Владе Маузера - Red Star Forever - 05-27-2013 Е јбг, и ја имам другаре, који могу родитељи да ми буду по годинама, при том воле фудбал а ни Звезду ни Партизан посебно, па су са запада видели оно што сам ти ја рекао... То је све иднивидуални утисак, ја сам га такође имао приликом прегледа снимка, једноставно њима је дозвољавао мало јаче да играју а нама није, о томе причам... То ни не може свако да види, а те три крупне ситуације које ти спомињеш, то је управо то, нек се прича о томе, а реално није то вредно много приче, а оно што је битно и где ћемо лагано да их прцамо то нико не види... И слажем се ја са тобом, кад си бољи боли те патка за судије и суђење, нема ни потребе да се прича о томе... Али... АЛИ! Зар и овако јадни да имамо проблем са судијама, зар и овако слабашне да нас поткрадају и на тај начин... Е па то не може, о томе не може и НЕ СМЕ да се ћути! Чему пенал у Новом Саду? Што? Да се на тај начин отвори одбрана и сломи морал деци од 18-19 година? Ајде бре... Одг: Из угла Владе Маузера - rukometas_bg - 05-27-2013 (05-27-2013, 10:52 AM)Red Star Forever link Wrote: Чему пенал у Новом Саду? Што? Да се на тај начин отвори одбрана и сломи морал деци од 18-19 година? Ајде бре...Пенал у НС је суђен јер је судија у пакету са помоћницима незналица. И њима је поништио један гол сумњиво, није свирао пенал кад је Мићко играо руком, поништио још један гол због офсајда који није био, свирао им неке непостојеће офсајде. Једноставно су помоћници махали у свакој сумњивој позицији, а главни судија свирао сваки попреки поглед, а камоли мали контакт. Није уопште дозвољавао да се игра фудбал, него као да суди утакмицу женских тимова. Није било на нашу штету, једноставно је имао кретенски критеријум. Одг: Из угла Владе Маузера - Луди џукац - 05-27-2013 Судија је и нама и Воши судио лоше..Баш лоше.. Одг: Из угла Владе Маузера - Red Star Forever - 05-27-2013 Па да, али опет... То је била прва грешка, а она је преломила даљи ток утакмице... Немају ова деца довољно снаге да преброде тако нешто... После је могао да свира шта хоће, било је касно... А то што су незналице, то их такође неоправдава... То нас враћа на причу о томе ко води судијску организацију и сам фудбалски савез кад дозвољава да утакмицу у којој играју две од три најбоље екипе у земљи додељује незналицама! Одг: Из угла Владе Маузера - luconi - 05-27-2013 (05-27-2013, 10:40 AM)Пијанац link Wrote: И то не причам на памет, већ из разговора са другарима који су дерби гледали са истока, а приде се баве суђењем дуже од 10 година. (05-27-2013, 10:25 AM)Red Star Forever link Wrote: Е јбг, и ја имам другаре, који могу родитељи да ми буду по годинама, при том воле фудбал а ни Звезду ни Партизан посебно, па су са запада видели оно што сам ти ја рекао... Е и ја имам другаре ;D нису судије нити могу родитељи да ми буду али имају очи и кажу ТЕРАЈ ШАЛАБАЈЗЕРА КУЋИ ![]() Одг: Из угла Владе Маузера - Red Star Forever - 05-27-2013 Ког' брате? Има их више ;D Одг: Из угла Владе Маузера - Луди џукац - 05-27-2013 (05-27-2013, 11:10 AM)Red Star Forever link Wrote: Па да, али опет... То је била прва грешка, а она је преломила даљи ток утакмице... Немају ова деца довољно снаге да преброде тако нешто... После је могао да свира шта хоће, било је касно... А то што су незналице, то их такође неоправдава... То нас враћа на причу о томе ко води судијску организацију и сам фудбалски савез кад дозвољава да утакмицу у којој играју две од три најбоље екипе у земљи додељује незналицама!Шљам , и таква је цела ситуација у савезу..Што се тиче младих играча , видело да су се борили , али немају искуства довољно за овакве утакмице.. Одг: Из угла Владе Маузера - Pijanac - 05-27-2013 Та незналица, Ђокић, нам је одрадила врло захвалан посао против Доњег Срема у Новом саду и Спартака на Маракани. ;D Елем, можемо о суђењу ми међусобно да трућамо до сутра, да се сложимо или не сложимо. Али не могу бре функционери или тренери Звезде годинама у назад када год крене лоше да се позивају на суђење. То је стварање алибија, то је губитничка филозофија, то је кукавичлук! И крај приче! Да се терају кући, него шта! И СД и ''тренер''! |