Delije
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790)

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Сале90 - 08-10-2012

FUCK UEFA

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Eribo - 08-10-2012

За нас нема малих и великих, лаких и слабих! За нас су сви исти! Шансе су 50-50, док се супротно не докаже у корист Звезде  ;D!

Није да се нас тиче,  али смо прошли боље од глодара. Сада ће неки рећи "Овај је нешто попио!", ал видети ће те  8)!

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - ултра сепаре - 08-10-2012

(08-10-2012, 12:13 PM)Eribo link Wrote:За нас нема малих и великих, лаких и слабих! За нас су сви исти! Шансе су 50-50, док се супротно не докаже у корист Звезде  ;D!

Није да се нас тиче,  али смо прошли боље од глодара. Сада ће неки рећи "Овај је нешто попио!", ал видети ће те  8)!
Какво црно боље,па ове црнчаге можеш тону терета да им ставиш,биће бржи од ових наших,елем имају више знојних жлезда,ајој како ме нервирају кад дају гол па кад крену онај њихов плес да играју,ааааааааааааааааааа Француска курваааааааа >Sad >Sad >Sad >Sad >Sad
ИЗВАЊАВАМ СЕ,БЕСАН САМ КО РИС

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - NightMare - 08-10-2012

Тешко да можемо ишта да направимо. Колико год да су слабији (ако су) у односу на прошлу годину, долазе из лиге која је далеко испред наше.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Војник_севера - 08-10-2012

Извукли смо најтежег ривала,шансе за пролаз су по мени неких 20%.У сваком случају нема времена за кукњаву,играли смо прошле године против сличне екипе,и приближно знамо шта да очекујемо.Ваљда смо извукли неке поуке.

Што се тиче саме екипе Борода,за разлику од Рена,тим им је шарен,нису сви црнци.

Од познатих играча издвојио бих голмана Карасоа,затим Јарослава Плашила,Белаја,Давида Белиона који је играо раније за Манчестер,Лудовик Обрињак,ту је и Ландри Нгуемо,добар дефанзивац,и Мариано који је дошао из Флуминенсеа,пошто пратим бразилску лигу могу рећи да је одличан десни бек,пре свега у офанзиви,тањи је у дефанзиви,али не толико лош.

Уприпремним мечевима нису бриљирали,рецимо изгубили су од Наполија,иако су имали већи посед лопте,Наполи је голове дао из контре или полуконтре.

Проблем код нас је то што нам се тактика заснива на држању лопте у својим ногама,против тимова из Француске је тешко јел су физички јачи и пресингом решевају то.Ако неким чудом успемо да задржимо лопту у својим ногама,онда имамо шансу.Морамо да одиграмо сконцентрисано 180 минута,без срљања.На 1-0 или 0-0,најважније је не примити гол у Београду.Да ли ће бити тешко?Хоће и то ђаволски,али шта је ту је нема повлачења,нема предаје.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Rodjak sa Severa - 08-10-2012

Ко их бре јебе јасно је да су фаорити него нек ове наше несреће одиграју без пресије проласка - мушки "у кост" најтврђе што могу и идемо даље ! УДРИ ПО НОГАМА !

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Eribo - 08-10-2012

Ево мало о ономе најнебитнијем у фудбалу - лови!

За улазак у групе ЛЕ се добија 1 301 000 Еура.
За сваку победу (у групи) 191 000 Еура.
За сваку нерешну утакмицу (у групи) 95 000 Еура.

Екипа која испане у плај-офу добија 95 000 Еура за утеху!

Ово је по данашњем курсу Еура!

Извор: http://www.vg.no/sport/artikkel.php?artid=10059648

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - bQxi - 08-10-2012

Шта се ви цимате око противника?Кога год да смо добили ми би се мучили јер нам је ниво фудбала катастрофа.

Реците ми само дал је могуће да имаш аут код заставице за корнер и лопта после 10 секунди се нађе код нашег голмана?Играчи те "класе" да бек не може да баци из аута до пола шеснаестерца то је немогуће.Баци је у ватру па боље да се ишта уради него овако да се врати голману и да се додаје последња линија и 2 везна играча.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - херцеговац - 08-10-2012

Само да Евандро при првом оштријем старту противника не искористи своје фантастичне мађионичарске могућности па не изведе још једно стелт издање.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Rodjak sa Severa - 08-10-2012

(08-10-2012, 02:42 PM)Eribo link Wrote:Ево мало о ономе најнебитнијем у фудбалу - лови!

Организација евро утакмице трошак клуба око 25.000 €
Лова се зарађује и кроз тв права сви се моле да извуку у групама швабе или енглезе који плаћају опасно по преносу утакмице.Ономад Бајерн нам платио око 1 мил€ за пренос  са Маракане.
Шпанци и италијани -сиротиња исто као и ми или транге франге.