Delije
ФК Црвена звезда 2011/12 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2011/12 (/showthread.php?tid=1693)

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Eribo - 07-23-2011

(07-23-2011, 04:22 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Ево, мени је драго да ви толико верујете у ову екипу. Искрен да будем, ја не верујем ни мрву једину у овај тим.

(07-23-2011, 04:22 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Наравно, сваку утакмицу ћу ићи, бодрићу тим, грло ћу цепати, последње паре издвајати да их било где гледам, али никада у животу нисам био скептик као пред ову сезону.

Како можеш подржавати нешто у шта не верујеш ?!?!

Како можеш ширити позитивну енергију коју екипа треба са трибина ако си песимиста ?!?!

Вера и нада умиру када и људи умру, када Звезде нестане - значи; НИКАДА !!!

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - MRZIM_PARTIZAN - 07-25-2011

јели жреб за треће коло квалификација за ЛЕ сада у петак или следеће недеље :-\

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Red Star Forever - 07-25-2011

(07-25-2011, 07:23 PM)Православље link Wrote:јели жреб за треће коло квалификација за ЛЕ сада у петак или следеће недеље :-\

Жреб је 5.августа...

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/calendar2011.html

И још једном за све, потенцијални противници, датуми одигравања, све има на овом сајту:

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedel2011.html

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Pijanac - 07-28-2011

Не може човек ни на годишњи одмор да оде а да у клубу, а самим тим и овде на форуму, не буде неки пичвајз!?  ??? Санкције које су уделили остали чланови администрације су заведене, а и додате су неке са моје стране. Нека сви који су писали на последње 3 стране прелистају то штиво да виде да ли су и како санкционисани.

За увреду другом кориснику да је гробар, само због неслагања у размишљању ћу овде јавно предложити моментални БАН! Са остатком администрацијe ћу у најскоријем року видети да ли мој предлог подржавају. Такве ствари су НЕДОПУСТИВЕ!

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Мобилисан - 07-28-2011

Требало је имати стомак и гледати ово мучење. Неко ће рећи победи се у зубе не гледа, ок, али овако се побеђује једном у 20 утакмица. Били смо немоћни на средини терена, толико непрецизних пасова, без воље у појединим тренуцима, нема притиска, на њихове играче, фали високи и скочан одбрамбени играч (ми их имамо 3 али околности су такве да не дозвољавају да играју).

Оптимиста сам, верујем у то да ћемо их самлести на Маракани и да је ово само лош дан.

Навијање, свака част, песма није стала ниједног тренутка.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - херцеговац - 07-28-2011

Прва текма, шта друго рећи.

Каду изненађујуће добар.  Гдје нам је одбрана?

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Делиград - 07-28-2011

Ове пролазимо, мада кад помислим на скоро испадање Војводине након лоше игре и победе 2-0 у гостима, стрепећу и у реваншу. Такво време дошло  :-\ Знам да ми и Војводина као клубови нисмо за поређење, али долазимо из исте лиге, из исте државе, из исте приче... За нешто даље и више не смем ни да помислим. Једино ако се форма напрасно не подигне за 15-20 дана.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Red Star Forever - 07-29-2011

Пусти Војводину... Нису ту чиста посла... Бати се више исплатило да намести утакмицу и узме кинту, него да има трошкове око гостовања у Израелу, па дочекивања исте екипе, која је реално јача од њих...

Што се нас тиче, једино вредно помена од јуче је победа... Све остало за заборав... И добро је што тако причају и тренер и председник клуба... Свесни су да је било лоше! А мислим да су такође свесни да од овога лошије не може... Шта је разлог томе, не треба ни да улазимо превише и да трошимо енергију... Све снаге, њихове а и наше треба усмерити на велику подршку са трибина у реваншу, како би игра била неупоредиво боља, ефикаснија и обаћавајућа пред наредна искушења!

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - luconi - 07-29-2011

(07-29-2011, 07:11 AM)Red Star Forever link Wrote:Свесни су да је било лоше! А мислим да су такође свесни да од овога лошије не може... Шта је разлог томе, не треба ни да улазимо превише и да трошимо енергију... Све снаге, њихове а и наше треба усмерити на велику подршку са трибина у реваншу, како би игра била неупоредиво боља, ефикаснија и обаћавајућа пред наредна искушења!

Проћи ћемо ове на Маракани, али шта ће бити после кад нам дође нека озбиљна екипа бога питај....

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Rodjak sa Severa - 07-29-2011

...прасе се не тови пред Божић а и нема са чим.Домаћин се опет зајебао,погрешио шта ће да сеје и ово што је посејао одабрао лоше зрно па ће род највероватније да подбаци.Преварио изгледа Задругу и ове сезоне.Већ је почео да кука и пребацује одговорност на све друге осим себе.Реално и банка му није дала пара као што се надао за боље семе ал га највише закопавају дата обећања.Ипак сачекаће га Задруга још мало иначе мотка има да ради опасно.