![]() |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=1019) |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Nesho - 10-12-2006 Ништа од Јеретина, потписао је за Будућност. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 10-12-2006 Одлично,лепа вест!Остаје нам да видимо који ће од ових амера доћи...Прва двојица су играли запажене улоге у својим НБА тимовима прошле сезоне тако да би било екстра да један од њих дође на Калемегдан! КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Johnny Blaze - 10-12-2006 Да, Антонио Буркс је права играчина, да није њега било Орландо би пропао. У каријери има просјек 2.0 поена и 1.3 асистенција. Еди Гил је још бољи, 3.1 поен и по једна асистенција и скок у НБА каријери. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Igor_RS - 10-12-2006 Quote:Да, Антонио Буркс је права играчина, да није њега било Орландо би пропао. Најбоље би био Ајверсон, али он тренутно има уговор са Филаделфијом :rofl Па нисмо ми милионери да доводимо играче из НБА са 20 поена у просеку. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Johnny Blaze - 10-12-2006 Само сам прокоментарисао изјаву да су играли запажену улогу у својим тимовима. Што се мене тиче не морамо доводити никог. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 10-12-2006 Quote:Да, Антонио Буркс је права играчина, да није њега било Орландо би пропао. Игор Ракочевић је у НБА имао просек од 1,9 поена по мечу,а колики је допринос имао у Звезди?И данас је један од најбољих играча у Европи... Иначе Буркс је играо за Мемфис а сада је тренутно у шампиону-Мајамију...и пише му у биографији да је одиграо 57 текми прошле сезоне...одприлике онолико колико је Миличић одиграо у читавој својој каријери и да не идем у детаље... Можда се ја нисам најбоље изразио,нису они били водећи играчи тамо,али би за нас били екстра појачања...толико. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - archer - 10-15-2006 Могли бих барем споменути да смо изгубили од гробара у јадранској лиги са 93-80, ако се неварам. :bes КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Johnny Blaze - 10-15-2006 Могао биХ Могли би. Могли би споменути, али нас не интересује та глупа лига. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - nikola82 - 10-15-2006 Bez obzira sto nas ne interesuje(mada meni je krivo kada i tu gubimo) interesuje nas valjda nasa igra i tim koji treba da nas predstavlja ove godine a po onome sto sam odgledao mogu samo reci spremite se za "sledecu sezonu" :batine ..... Sakota jos jednom pokazuje da blage veze nema,pa mi nijednu akciju nismo imali.....Pojacanja gora od onih sto su otisli ..... Kovac-spor,mlitav,nista... Tomas-dao 23 poena ali po meni nista posebno....... Petar-u odbrani go qrac u napadu prosecan..... Dakle stvarno smo bili ocaj ali moguce je da sam i pogresio u ocenama nekih igraca posto je ovo prva utakmica koju sam odgledao...... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Red Star Forever - 10-16-2006 А што се Гуровић гађа са гробарима... Е због таквих индијанаца ми је криво што нас нема, а они су појели сва своја говна која су изасрали, те не прате ЈЛ, те не интересује их то, а онда дођу и напуне пионир сваки пут, чак и навијају на мањим текмама.. Ужас, али јебе ми се сада за њих... Проблем је наша катастрофална игра и опет по ко зна који пут лоша селекција играча, имамо три добра играча, остало опет крш ![]() ![]() |