![]() |
Svetsko Prvenstvo - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Svetsko Prvenstvo (/showthread.php?tid=992) |
Svetsko Prvenstvo - 100%anti crnobeli - 06-14-2006 Quote:Мислиш оно:Sorry,матори,криви смо ми који смо ћутали-Ђорђе Балашевић.Неће бити да смо само ми у питању,али није ово ни место ни тема за тако нешто,а већ смо се једном безвезе покачили.100%anti crnobeli Wrote:Casual Wrote:Cekaj,meni i dalje nije jasno...bas nikome od ovih stvorenja ne treba viza da udju u Nemacku???Па није баш тако,али...не заборави да многи од тих Африканаца живе у Европи у и то у земљама које су њихове бивше колоније,а што се тиче оних који живе у Африци,они очас посла добију визу за ту земљу која је њихова бивша колонија,а та виза је Шенген и ето ти уласка у Немачку без проблема. Варе:то да ниједну европску репку нисмо победили већ 44 године на СП не стоји,јер смо 90' добили Шпанију на СП у Италији када је наш садашњи Ел Президенте одиграо утакмицу живота. Иначе ови наши ма колико им то мрско било требало би да се угледају на хрвате синоћ и да гризу до коске па куд пукло да пукло. Svetsko Prvenstvo - acafcrs - 06-14-2006 Quote:90' добили Шпанију на СП у Италији Špance jesmo dobili, ali posle produžetka Svetsko Prvenstvo - vare - 06-14-2006 Dobro se secam SP '90-e, ali kao sto Acafcrs kaze: ''na produzetke''! Svetsko Prvenstvo - srbski mozart - 06-14-2006 Auuuuu....Spanci razbise Ukrajinu 4-0 :o Bogami razbise ih u Leipzigu, na jos vecoj vrucini nego kad smo igrali mi sa Holandjanima...E moj Petko!!! Svetsko Prvenstvo - Milos_cz - 06-14-2006 Quote:Auuuuu....Spanci razbise Ukrajinu 4-0 :o Bogami razbise ih u Leipzigu, na jos vecoj vrucini nego kad smo igrali mi sa Holandjanima...E moj Petko!!!Pa dobro sad i ti... Glup je izgovor nasih na vrucinu, jer su valjda vise navikli na istu od holandjana. A ukrajinci bi taj izgovor ipak mogli sa vise prava da upotrebe... PS Ovo je primer koji pokazuje da nije bitan kvalitet napadaca (Sevcenko, Rebrov) kada je sredina bezidejna. Taj problem imamo i mi, i mislim da nas jedino gadjanje Zigica u glavu moze spasti... Recimo posle prekida, samo sto sa Holandijom nisam video dobar centarsut - sve je bilo na nekih 11ak metara od gola. Svetsko Prvenstvo - Mikelandjelo - 06-15-2006 Nisu ni gaučosi dobili nijednu evropsku ekipu 20 godina ... Nek se nastavi tradicija ... ![]() Sinoć sam tako navijao za Poljake i šugave švabe pobjedile u sudijskoj nadoknadi .... :bes Svetsko Prvenstvo - UrbanBaby - 06-15-2006 Полиција vs немачки навијачи (14. јун ) ![]() ![]() ![]() ![]() Полиција vs пољски навијачи (14. јун ) ![]() ![]() ![]() Svetsko Prvenstvo - LuKa_DeLijA-4ever - 06-15-2006 keve mi sam predpostavio i znao da ce ovde da bude frke poljaci su ekstra huligani mada i nemci nisu loshi ceo grad je bio u sljamu loodilo! Svetsko Prvenstvo - KizaLion - 06-15-2006 Ne zaboravi Engleze, pravi Englezi su ti oko stadiona, bilo ih je dosta u Nirnbergu. Mnogi od njih nemaju karte ali ih to ne sprecava da dodju, pijani su nonstop i samo bi na kurve :lol: Par njih me pitalo na ulici a posto ne razumem taj njihov sleng onda su pokazivali rukama :rofl Svetsko Prvenstvo - николаБГ - 06-15-2006 Quote:Ne zaboravi Engleze, pravi Englezi su ti oko stadiona, bilo ih je dosta u Nirnbergu. Mnogi od njih nemaju karte ali ih to ne sprecava da dodju, pijani su nonstop i samo bi na kurve :lol: Par njih me pitalo na ulici a posto ne razumem taj njihov sleng onda su pokazivali rukama :rofl Cuo sam da je i PIMP u nemackoj, Kizo da li bi to mogao da potvrdis :rofl |