Delije
Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 (/showthread.php?tid=827)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - радомир - 03-11-2006

Quote:Ko su mali crnci sa atletske staze, to mene brine jutros :zbunjen

??????? :zbunjen

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Бока - 03-11-2006

Pa to su valjda ona dva malda afrikanca koje smo doveli tokom zime. Jedan je bas visok. Mozda je i 195 cm.

Dramani je sedeo sa Trajkovicem na klupi pored tunela.

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Maj 25 - 03-11-2006

Mozda je Dramanov mladji buraz :zbunjen Big Grin

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Johnny Blaze - 03-11-2006

Quote:Pa to su valjda ona dva malda afrikanca koje smo doveli tokom zime. Jedan je bas visok. Mozda je i 195 cm.

Dramani je sedeo sa Trajkovicem na klupi pored tunela.
oooo, stigao je znaci.
Mozda i zaigra, u najvaznijoj utakmici kvalifikacija za LS :batine

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - archer - 03-11-2006

Mislim da je danasnja igra bila mnogo bolja od one u Banatskom dvoru. Eto to je fudbal. U Banatu igras osrednje i razbijes sa 3-0 osrednjom igrom, a na Mari mnogo akcija i igre (bilo je nekih novih akcija u onosu na prethodne utakmice) a samo jedan gol. Zenga je malo promesao karte, ponovo u timu Mladenovic i Perovic. Purovic jedan od boljih. Milovanovic konacno nasao sebe (posle par sezona), od kako je igrao protiv Rome (ta utakmica ga je preporodila) igra stalno prvu. Basta i Lukovic (standardno) prave ogromne probleme protivnicima po boku. Zigic (po meni) opet slab ili da kazem osrednje izdanje. Jedino sto me interesuje zasto Kovacevic ne igra od pocetka.

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - North_Side011 - 03-12-2006

Dobra igra,jako malo gresaka sto se odbrane tice ali ne kazem da ih nije bilo.Srednji red,po meni je upravo on izneo tekmu protiv Rada.Milovanovic,Jankovic,Milijas su odigrali besprekorno.Iznenadilo me je onako lose izdanje Gagija Mladenovica,koji je pokazao da hoce i videlo se da se trudi.Ali ipak,onoliko netacnih pasova,onoliko neupotrebljivih pasova i stvarno mnogo puta izgubljena lopta stvarno ne lici na njega,stvarno sam neprijatno iznenadjen.Sto se napada tice opet je Ziga popio toliko batina da to nije normalno i opet ga je cuvala cela odbrana(kad god primi loptu najmanje su dvojica oko njega,kad god je centarsut za njega se zakace takodje najmanje dva igraca),u zadnje vreme upravo zbog toga bas i ne blista,ali njegov udeo u svakoj tekmi je ogroman.Evo ga opet Purovic,nisam bas ljubitelj igre koju on igra,ali mislim da je iskoristio sansu,odigrao je vrlo pristojno.Poceli smo da se hvalisemo kako ne primamo golove,ali niko ne spominje i cinjenicu da ih vrlo tesko dajemo.Postali smo neefikasni,pogotovo kod kuce,to bi trbalo da se pod hitno popravi.Mislim da hoce pogotovo povratkom Dusana Djokica.Na kraju,prava prvenstvena tekma,mnogo sansi,dve precke i jedan gol,sasvim dovoljan da sa osmehom od uva do uva napustim stadion.Idemo dalje...ZVEZDO ZGAZI IH SVE

...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - cazzo_FCRS_forever - 03-13-2006

sta je sa suzukijem???

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Бока - 03-13-2006

Bio je na klupi...

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - DelijaHH - 03-13-2006

Za razliku od kosarke, mi sa strancima u FK nekako nemamo previse srece Sad

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - North_Side011 - 03-13-2006

Ljudi,ispasce da kenjam,ali mislim da su stranci dovedeni u FK samo zbog atrakcije i zbog mnogobrojnih sponzora.Konkretno o Suzukiju je jos rano govoriti i sad nesto kenjati jer decko jos nista nije pokazao i vrlo je malo igrao.Ne kazem da on nije kvalitetan,ali da se ne lazemo mislim da je on doveden da bismo navukli te bogate Japance da kapnu koju kintu u nas klub...Poceli su zbog Pixija Stojkovica,sad imaju i svog Suzukija u klubu i eto opravdanja zasto ulazu ovde i zasto prate ZVEZDU.Za razliku od KK u kojem stranci vode jednu od glavnih uloga u igri tima,tesko da cemo to doziveti i sa fudbalom.Iskren da budem ne bi ni voleo da se tako nesto i dogodi u FK-u.Ovako je najbolje,eventualno 1 ili max. 2 stranca i to zbog love... ;pljuga

...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...