Delije
Prelazni rok u Zvezdi - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Prelazni rok u Zvezdi (/showthread.php?tid=774)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Prelazni rok u Zvezdi - ZeNgA - 08-30-2005

Da li je realno da dodje Mladenovic?Mada sam prije destak dana citao njegov mini intervju u kojem je rekao da bi se rado vratio u Zvezdu.Dobro bi bilo i da dodje perica,a ako ne on onda onda neki drugi spic.Po meni da bi osvojili titulu i prezimili u evropi potrebni su nam igraci na sledece 4 pozicije:1.centralni odmrambeni2.centalni vezni3.lijevi bek.4.spic,ako dodju mladenovic,perica i mensah ili evuntualno neko cetvrti mislim da cemo tada definitivno imati ekipu za trofeje Confusedampion

Prelazni rok u Zvezdi - goku - 08-30-2005

Evo vesti kazu da smo se dogovorili sa Mladenovicem.Dobro je,on ce nam mnogo znaciti.

Prelazni rok u Zvezdi - Dacha od Bosne - 08-30-2005

Evo pocelo se pisai i o Julijanu. Izgleda da je to Zengina zelja i da je zbog toga isao ranije u Italiju.
Julijano + Mladenovic + ovaj Mensah + Draman + Da Silva i odbrana i sredina sa jos nekima koji su vec u timu moze da bude koliko toliko spokojna.

poz
Dacha

novosti

Julijano na
"Marakani"?
Z. Ć. 30.08.2005, 18:24:54

DVA atraktivna štopera uskoro bi mogla da stignu na "Marakanu". Crveno-beli vode ozbiljne pregovore sa Markom Julijanom (32 godine) i Džonom Mensahom (22).
Sa Julijanom je u Milanu razgovarao Valter Zenga, ali se još ne zna da li je posao završen. Radi se prekaljenom asu, Julijano je bivši reprezentativac Italije (18 mečeva, jedan gol, igrao u finalu EP 2000.), u biografiji mu piše da je odigrao 325 prvenstvenih utakmica za Salernitanu, Bolonju, Moncu, Juventus i Majorku. Najveći trag ostavio je u Juventusu, sa kojim je osvojio četiri "skudeta", dva Superkupa Italije i jedan Superkup Evrope. "Stara dama" pozajmila ga je Majorci u prethodnoj sezoni, a sada je slobodan igrač iako ga je tim sa Baleara registrovao za novu sezonu.
Drugi "pik na draftu", Džon Mensah, je reprezenativac Gane, a preporučio ga je njegov selektor Ratomir Dujković. Član je Kjeva iz Verone, koji je voljan da ga prosledi Zvezdi na pozajmicu (bio pre dve godine pozajmljen Modeni),a sam Mensah želi da igra, a ne da sedi na klupi, jer namerava da bude maksimalno spreman za SP u Nemačkoj, na kome će se Gana najverovatnije plasirati.

Prelazni rok u Zvezdi - Gigac_FCRS - 08-30-2005

ma kakvi stoperi sta je bre ovo?OK trebaju nam i stoperi ali odlaskom napadaca ocekivao sam jednog dobrog napadaca(Perica)ali...

Prelazni rok u Zvezdi - Dacha od Bosne - 08-30-2005

Pa covjece, sta ce nam napadaci kada ih imamo koliko hoces a odbrana nam suplja ko sir?

poz
Dacha

Prelazni rok u Zvezdi - NightMare - 08-30-2005

Ne uzimajte zdravo za gotovo, sve sto se pojavi u stampi. Nije svaka novina pouzdan izvor informacija. Najbolje je da sacekamo da se vest pojavi na nasem zvanicnom sajtu, pa onda da to analiziramo i komentarisemo.

Prelazni rok u Zvezdi - Anonymous - 08-30-2005

Dosadašnji kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Marko Pantelić potpisao je u utorak u Berlinu jednogodišnji ugovor sa ekipom Herte.

Zvanično predstavljanje Pantelića u novom klubu zakazano je za sutra, a fudbaler iz SCG nosiće dres sa brojem devet.

Bundesligaški klub nije saopštio koliko je isplaćeno Crvenoj zvezdi za jednogodišnju pozajmicu, niti kolika će biti Pantelićeva plata.

“Veoma smo radosni zato što smo uspeli da ubedimo najboljeg strelca šampionata SCG da dođe u naš klub. Svojim kvalitetom on će značajno popraviti nastupe kluba u fazi napada”.

Pantelić je u dva meča Kupa UEFA sa Interom iz Zaprešića postigao tri gola za crveno-bele. Za nacionalni tim SCG Pantelić je igrao tri puta.

[Image: 10501611144314845a3ee8d677027074_140x175.jpg]

Evo i sa fc-redstar.net:

Тројица фудбалера Црвене звезде су у уторак пронашли нове клубове. Капитен Марко Пантелић и нападач Драган Мрђа ће каријеру наставити у иностранству, док ће везни играл, Владимир Тинтор, отићи на позајмицу у редове домаћег суперлигаша.

Prelazni rok u Zvezdi - Johnny Blaze - 08-30-2005

Moj izvor blizak klubu mi je rekao da se PREGOVARA sa tim crncem iz Chieva i Julianom, sto naravno ne znaci da ce doci.
Od Perice nista, 99% tj nisu ni bili zainteresovani.
Za Mladenovica ne bih znao.

Prelazni rok u Zvezdi - supreme - 08-30-2005

Prateci italijanski fudbal u proteklim sezonama nesto nisam video da se John Mensah naigrao za Chievo, a ni za klubove kojima je bio pozajmljen. Ako je Dujkoviceva preporuka bila kljucna, kao sto je bila i za Dramanija, onda se pomalo plasim... Dramani je vec morao da zaigra za prvi tim i zauzme mesto desnog beka, a da Dudic i Bisevac igraju centralne stopere (sto ce dalje reci Joksimovic da se nosi...). Julijano je veliko ime italijanskog fudbala, ali da li nam je potrebna isluzena raga? 32 dine, mnooogo je, bre... Mladja bi bio super resenje, tako da Mudrinic i Perovic mogu da se sele ili na tribine ili negde na pozajmicu.

Prelazni rok u Zvezdi - NightMare - 08-30-2005

Quote:Mladja bi bio super resenje, tako da Mudrinic i Perovic mogu da se sele ili na tribine ili negde na pozajmicu.
Bojim se samo da Mladenovic ne uzme mesto Trajkovicu, a da neko od ove dvojice i dalje cepa.