Delije
СД Црвена Звезда-актуелно - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: СД Црвена Звезда-актуелно (/showthread.php?tid=1592)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Одг: СД Црвена Звезда-актуелно - Pijanac - 08-31-2014

http://www.mojacrvenazvezda.net/94677/2014/08/31/rukometni-klub-nije-dobio-dozvolu-da-igra-prvenstvo-naredne-sezone/

Колико кошта истетовирани црнац који је дошао у КК?  >Sad

Одг: СД Црвена Звезда-актуелно - 100%anti crnobeli - 09-01-2014

250 000 евра за годину дана.

Одг: СД Црвена Звезда-актуелно - Pijanac - 02-27-2015

Намерно ћу ово питати овде да не бих кварио теме за оба клуба. Често чујем ''аргумент'' да је боље да ФК ни не игра Европу по групама, него да се брука као Гробари и да служи за поправљање гол-разлике. То су људи причали годинама за нама, а поготово прошле када смо извисили за лиценцу. Е сада, КК је дошао до фазе у Европи када служи за поправљање гол-разлике  Smile , а људи то сматрају успехом и захвални су што је клуб уопште стигао до те фазе. Ту мене занима, чему такви двоструки аршини према два клуба нашег СД-а. Ако има неког на овом форуму ко размишља у том правцу, нека објасни.

Одг: СД Црвена Звезда-актуелно - rukometas_bg - 02-27-2015

То да је боље да не играмо, него да се брукамо, није аргумент, него кисело грожђе.

И наравно да ће у овом тренутку за КК да се сматра као успех сам улазак у 16 најбољих у Европи. Јер тај КК од `72 на овамо је узео свега три титуле првака државе. Нема иза себе титулу клупског европског и светског првака, нема прошлост као ФК. Али колико већ следеће сезоне, очекивања ће да порасту.

Одг: СД Црвена Звезда-актуелно - KizaLion - 02-27-2015

Ja бих на "Вајт Харт Лејн", уместо у Ивањицу. Макар достојанствено изгубили у Европи сваку по 1:0, а борили се ко лавови, до последњег атома снаге.

Одг: СД Црвена Звезда-актуелно - Pijanac - 05-07-2015

Завршила се сезона за наш ВК. Није одбрањен ниједан од два домаћа трофеја освојена у минуле две године, тачније стали смо у полуфиналу у оба такмичења. Штета што је јуче испуштена добијена утакмица, јер су ово стварно добри момци, борбени и заслужили су да им се та пожртвованост врати. Разлика у квалитету између најбоља три српска клуба готово да не постоји. Нијансе су одлучиле јуче, очекујем да нијансе одлуче и у финалу између Радничког и Партизана.

Када се ова Управа скупила пре пар година, ово је била идеја како ће клуб функционисати. Стварање младих играча и конкурентност у борби за домаће трофеје. Пао нам је онда дар с' неба у виду једногодишњег посртања Про Река, што смо уз два спонзора искористили да се винемо до небеских висина. И тада сам причао да држава треба да да мрвице не би ли одржала тај ниво клупског ватерпола и не би ли се из три квалитетна домаћа клуба правила база за репрезентацију, која је уз Новака Ђоковића најсветлија тачка српског посрнулог спорта. То се није десило. Напротив, клубови раде у јако тешким условима, немају топлу воду у базенима, помажу једни другима тако што уступљују термине за тренинге, немају пара за путовања преко итд.

ВК-у није помогло ни СД Црвена звезда, и не само њима него ни РК-у, ни ОК-у. Невероватно ми је да рецимо КК има странца који кошта годишње толико пара да би сва три ова клуба са тим парама могли пристојно да функционишу. Ако већ има начина да се дође до тих пара, не видим разлог да се не потруде да пронађу још неки динар за клубове који стварно не траже много.

ОК данас у 18 часова игра трећу утакмицу финала Плеј-офа против Визуре Партизан. Ово је прва меч лопта и било би лепо да се освоји та титула, једина до које наше СД ове сезоне може доћи. КК је члан СД-а када легну паре од Гаспрома, када они треба да помогну, онда ваљда није. Не знам, нисам паметан.  ???

Одг: СД Црвена Звезда-актуелно - Pijanac - 05-10-2015

Одбојкашки клуб, најздравији део нашег СД-а, нас је поново окитио титулом државног првака. У регуларном делу непобеђени Визура Партизан је савладан са 3:1 у финалу Плеј-оф серије. Надам се да ће се овај велики успех надоградити и играњем у Лиги шампиона, а не као прошле сезоне када је због финансија морало да се игра слабије европско такмичење.

Одг: СД Црвена Звезда-актуелно - KizaLion - 05-11-2015

http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Odbojka/272205/Partizan-imao-180-i-pao-u-finalu-odbojkasi-Zvezde-odbranili-titulu

Eво и вести са Бљуц-а. Мутант-сточари су имали 18-0 у лигашком, али нису имали тај менталитет као ми ове године у кошарци Smile Оно што ми је драго, да мутанти нису успели да узму титулу, чак ми је драже кад Војводина узме него они. Браво одбојкаши!

Пала је Визура, а пашће и Вазура, Зоће Поповића ломикура!  ;D

(на мелодију пала је "Сребреница, а пашће и Жепа...")  Wink

Одг: СД Црвена Звезда-актуелно - Pijanac - 05-15-2015

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=05&dd=15&nav_id=992229

Смраду, један! У том клубу који губи од екипе без дресова ти још увек носиш титулу ''потпредседник за финансијска питања''. А ћорав динар ниси унео у њега, ни на који начин. И још са таквом функцијом тражиш да добија још мање.

Живим за дан када ће свиња од шећера да напипа сандук, а ти затворску ћелију. То ће бити чиста добит за српски спорт, јер ће престати у овом облику да функционишу два најљигавија клуба у последњих 15 година, КК Партизан и КК Црвена звезда. Пре Даниловића, Вујошевића, Весића, Паука и тебе су то били нормални клубови, а ви сте од њих направили машине за испирање мозга народу. Срам вас бре било све!

Одг: СД Црвена Звезда-актуелно - Rodjak sa Severa - 05-16-2015

(05-15-2015, 02:51 PM)Пијанац link Wrote:Смраду, један! У том клубу који губи од екипе без дресова ти још увек носиш титулу ''потпредседник за финансијска питања''. А ћорав динар ниси унео у њега, ни на који начин. И још са таквом функцијом тражиш да добија још мање.
Добро је знао да откине део од Гаспромовог уговора и "пребаци" паре у КК, а овамо у ФК им дугују редовна (минималце) примања и доприносе за 4 месеца...
пс
до пре недељу дана је било 8 (осам) месеци дуговања....прави ''потпредседник за финансијска питања''.